My już po obiadku, i odwiedzinach na tym placu zabaw...fajnie tam jestszkoda tylko że Maksio był dzisiaj nie w humorze i że Sienio przestraszyła się temperaturki za oknem...a tak naprawde Kasiu wcale nie było tak zimno i cieplej to już na pewno w najbliższych miesiącach nie będzie
My z Jula zadowolone z odwiedzin w tym dziwnym miejscu...później jeszcze spacerkiem wróciłyśmy do domu...
Foteczek trochę porobiłam zaraz pokażę
A może wybierzemy się tam raz jeszcze któregoś popołudnia..????
Marta szkoda że z rezygnowałaś z tego wózka widziałaś jego cenę ja byłam w szoku, za niecałe 160zl sprzedał siępowodzenia w kolejnych aukcjach
Antuanet zdróweczka dla Kubusia
Fogia ale zazdroszcze tych kielbasek, ziemniaczków i ogniska...mniam mniam
Karlita, Madziarka mam nadzieję że maluchy dały Wam trochę pogościć się....
Karlitko chyba Ci dzisiaj nie powiedziałam, ale wyglądałaś bosko, aż do mojego mężulka Cie wychwalałam...
O jakim sklepie obuwniczym Wy piszecie???
chyba tyle...znikam bo czekamy na znajomych...mieliśmy my do nich iść ale wprosili sie do nas
do wieczorka
My z Jula zadowolone z odwiedzin w tym dziwnym miejscu...później jeszcze spacerkiem wróciłyśmy do domu...
Foteczek trochę porobiłam zaraz pokażę
A może wybierzemy się tam raz jeszcze któregoś popołudnia..????
Marta szkoda że z rezygnowałaś z tego wózka widziałaś jego cenę ja byłam w szoku, za niecałe 160zl sprzedał siępowodzenia w kolejnych aukcjach
Antuanet zdróweczka dla Kubusia
Fogia ale zazdroszcze tych kielbasek, ziemniaczków i ogniska...mniam mniam
Karlita, Madziarka mam nadzieję że maluchy dały Wam trochę pogościć się....
Karlitko chyba Ci dzisiaj nie powiedziałam, ale wyglądałaś bosko, aż do mojego mężulka Cie wychwalałam...
O jakim sklepie obuwniczym Wy piszecie???
chyba tyle...znikam bo czekamy na znajomych...mieliśmy my do nich iść ale wprosili sie do nas
do wieczorka