reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

super;-);-);-);-)

Patrzcie mapa Lublin, Popiełuszki 5 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
wiecie gdzie jest długosza, ulica równoległa do niej..tak wąska(ostatnio poszerzana) prowadząca na most poniatowskiego i tutaj na rogu sa takie stare szare budynki, na płocie jest reklama tego placu....
traficie???

trafimy :-)

karlita znam ten sklap obuwniczy na Głębokiej, czaami tam butki kupuję:tak::tak::tak:

czasami mają fajne buty :-)

ależ mam nerwa..... grrrrr .... faceci .... grrrrr :wściekła/y:

do zobaczyska jutro :-)

ps Madziara ja też bym nie wpadła że piatka nie jeżdzi ;)

jak chcecie dojechać na tam gdzie dojeżdzałaby piątka to chyba 57 i 10 tak jeżdzą :-) (po całej linii racławickich :-) )

reklama
Witajcie z ranka,
my już na nogach...:sorry::-:)wściekła/y: Nelinka się obudziła i w żaden sposób nie można jej było zatrzymać w łóżku... całe szczęście że Julcio jeszcze śpi...

Ostatnia edycja:
Wstawać śpiochy... bo mi się nudzi... :)

znaczy się mam co robić ale mi się nic nie chce... chętnie bym się kawci napiła... kto chętny do towarzystwa?

Julcio właśnie do nas dołączył... coś czuję że ciężki dzień nas czeka jak nie będę miała jak uśpić dzieci u mamy... :-(

czy kawa jeszcze aktualna ???

mała z tatą pojechała na basen to mam chwilę :-)

Madziara ja będę miała "podobny" dzień bo Gabi nie uśnie u moich dziadków więc cały dzień będzie miała taki rozjechany ....

ok to teraz tak mąż pewnie wróci zaraz po 10tej ... śniadanie i drugie śniadanie musi być podane w tym czasie żeby wyrobić się na 11stą do Was

ale się cieszę że się spotkamy :-) SUUUUPER

Norbercik Was pozdrawia od rana się rozpycha i przyjmuje dziwne pozycje ;-)

zapowiada się piękna pogoda tylko niech ta mgła opadnie :-)

Hej, wczoraj cały dzień w szkole i teraz też, ale swojego lapka wzięłam:-p i z netem połączyło:tak::cool:. Wieczorem pojechaliśmy na wieś i Olek z nami wrócił a młody z kuzynami dziś przyjedzie:tak::-).
Aukcji nie wygrałam:no:, chodziło mi o inną gondolę a i ten kolor wściekle niebieski:sorry::confused2:. Ale mam już inne wózeczki na oku i niestety ograniczony przez M budżet:confused2::confused2::crazy:.
Fogia, konie to w Natalinie i słyszałam że w Strupinie też mają.:tak:
Dużo słoneczka na niedzielę Wam życzę;-):tak::-).

Witamy sie i my!Maksio siedzi obok i zajade kanapkę z serem a zaraz bedą płatki z mlekiem.
Jejku ale jest zimnoo!!!!!!!!:-( no i dlatego sienio nie przyjedzie!!!:-( Szkoda myslalam ze sie spotkamy :-( Ale fakt na dworze jest strasznie zimno!!! Wczoraj jak wracalismy wieczorkiem do domu obok zalewu to nas komputer w samochodzie ostrzegł ze jest zagrozenie sliskiej nawierzchni - bylo 3 stopnie :szok:

Hej girls
my mieliśmy dziś pobudkę o 7 ponieważ nasze dwie sąsiadki kłóciły się o za głośno grający telewizor. Tak się darły i waliły w drzwi, że cały blok miał przymusową pobudkę. :sorry2:

Ale za to u nas dziś przepiękne słońce i bezchmurne niebo. Aż żyć się chce. Mamy dziś w planach wyjazd na działeczkę moich dziadków, cała familia będzie zrywać jabłka, a później piec kiełbaskę i ziemniaki w ognisku. Już się nie mogę doczekać, szczególnie tych ziemniaków. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hej, wczoraj cały dzień w szkole i teraz też, ale swojego lapka wzięłam:-p i z netem połączyło:tak::cool:. Wieczorem pojechaliśmy na wieś i Olek z nami wrócił a młody z kuzynami dziś przyjedzie:tak::-).
Aukcji nie wygrałam:no:, chodziło mi o inną gondolę a i ten kolor wściekle niebieski:sorry::confused2:. Ale mam już inne wózeczki na oku i niestety ograniczony przez M budżet:confused2::confused2::crazy:.
Fogia, konie to w Natalinie i słyszałam że w Strupinie też mają.:tak:
Dużo słoneczka na niedzielę Wam życzę;-):tak::-).
Marta ten kolor wcale nie jest wściekły. :szok: Niunia, to był bardzo zwykły błękit może tylko na tym zdjęciu taki intensywny się wydawał. Tak czy siak życzę udanych poszukiwań wózkowych.
I dzięki za namiary na stadniny, muszę się zorientować co tam oferują zanim zima przyjdzie.

Dziewczynki udanego spotkania!!!

Hej my tez juz na nogach:-D:-D:-D:-DP był umówiony z tatą na 9.15 a wstaliśmy o 9.11 ale miał ruchy:tak::tak::tak::tak:

My robimy śniadanko i ruszamy na spotkanie, my przyjdziemy piechotką....

Szkoda że Sienio nie dołączy do nas....:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:

Do zobaczenia:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie
madziara78 współczuję tej pobudki niedzielnej:tak: I miłego pobytu u mamy:-) Oby maluchy nie dokuczały.
karlita a jak się czujesz? Minęły nudności?
marta1981 współczuję tego siedzenia w szkole. Oby szybko Ci zleciały zajęcia. Fajne te wózeczki co wkleiłaś linki choć ja nie wiem czy bym się zdecydowała na taki z małymi kółeczkami.
fogia współczuję takich "wybuchowych" sąsiadek. Życzę miłego wyjazdu i smakowitych ziemniaczków.
martyna100 odpoczywaj i relaksuj się:-)
misia2010 jak tam dzisiaj oczko Natalki, przeszło jej?Czy konieczna będzie wizyta u okulisty? Biedne dzieciątko.
Życzę Wam udanego niedzielnego spotkanka, pogoda się trochę wyklarowała więc można pospacerować dzisiaj. My od 5 nie śpimy:szok: Mały zaczął chrypieć więc od rana robimy inhalacje i kupiłam mucosolwan:tak: Miłej i słonecznej niedzieli Wam życzę, ja zmykam do kościoła.

Do góry