reklama
ja już po relaksie, zrobiłam sobe kąpiel w brodziku od prysznica;-) trochę niewygodne ale przynajmniej namiastkę wanny miałamod razy lepiej się czuję
Madzienka my bedziemy!!! :-) sienio przyjedz moze bedzie tak ladnie jak dzisiaj, a w koncu sie spotkamy :-):-):-)
super......
Sienio zgadzam się, przyjdzcie juz tak dawno Was nie widziałysmy!!!!
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
My będziemy - pan taksówkarz powinien wiedzieć gdzie to jest nie? bo mi się wydaje że wiem gdzie... ale tylko mi się może wydawać
Myślałam żeby podjechać tam autobusem... zaraz sprawdzę czy 32 tam przypadkiem nie dojedzie...
Myślałam żeby podjechać tam autobusem... zaraz sprawdzę czy 32 tam przypadkiem nie dojedzie...
Madziara78
O znalazłam - 5 jeździ w tamtym kierunku... może jednak się wybierzemy autobusem... Julian by miał radochę!
A więc autobus mamy o 10:26... może być?
Powinniśmy dojechać wtedy na 11 nie?
A więc autobus mamy o 10:26... może być?
Powinniśmy dojechać wtedy na 11 nie?
Madziara78
Sunday już
Madziara78
madziara ale 5 w niedziele nie jezdzi!!!
hehe jest późno a ja siedzę i czytam...
dzień powszedni, rok szkolny
na dole sobota, rok szkolny...
a ja siedzę i myślę - gdzie tu dopasować niedzielę ;-) hahaha
no to ładnie mnie zrobili...
to chyba pan taksówkarz zarobi bo z dwójką na przesiadki i to nawet nie wiem gdzie to mi ciężko będzie
reklama
hehehe dobre z tym dopasowaniem niedzieli ja jak drukowalam rozklad 5 to myslalam, ze mi cos obcielo, i niedziela sie nie wydrukowalahehe jest późno a ja siedzę i czytam...
dzień powszedni, rok szkolny
na dole sobota, rok szkolny...
a ja siedzę i myślę - gdzie tu dopasować niedzielę ;-) hahaha
no to ładnie mnie zrobili...
to chyba pan taksówkarz zarobi bo z dwójką na przesiadki i to nawet nie wiem gdzie to mi ciężko będzie
co do przesiadek to kurcze ja bym nie ryzykowala szczegolne w niedziele
:-) juz potwierdzilam