reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Justyna ja też tak miałam z małym - ciągle gdzieś coś przeciekało... dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi żeby miał susiaka ładnie ułożonego -nie na bok, nie do góry tylko do pampka :-) i od tamtej pory mniej z tym miałam problemów...

Z dziewczynkami jest łatwiej - Nela jakoś sika normalnie i jej nie wylatuje dziurami :D

misia to czekam z niecierpliwością... jak ci dobry wyjdzie to ja się biorę za swój... mniam...

Karlita masz rację - chłopy sobie poradzą... my czasami ich nie doceniamy :-)
Ja już zapowiedziałam swojemu wyjście :)

Marzenko witaj... fajnie widzieć jakieś wieści od Ciebie... no i super że Mati taki grzeczny - a że go panie lubią - w to nikt nie wątpi bo on taki słodziak kochany jest...!

Sunday i co dowiedziałaś się jak to będzie?

Madzieńka my w niedzielę też będziemy mogli wybyć na plac zabaw... do mamy mamy się stawić między 13-14... więc akurat :-)

co ja jeszcze miałam napisać... no skleroza normalnie!:wściekła/y::baffled:

chyba muszę się nauczyć czytać z jednoczesnym robieniem cytatów... bo tak to mi połowa z głowy umyka...

wydaje mi się że dobrze układam siusiaczka do dołu, może jakoś się przekręca że tak moczy ubranka, nie wiem. Pediatra jak była to zajrzała mu w pieluszkę i jak zapinała to wzięła siusiaka i jajeczka wywinęła do góry i tak zapięła pampersa:szok: i kazała mi tak robić. Jak byłam w szpitalu to położne mówiły że siusiak ma być do dołu żeby pępka nie zalać. I ja właśnie tak robię. Pytałam siostrę czy wywijała swojemu synkowi to powiedziała że nie.

Madzieńka a kiedy twój mąż wraca ???

o płycie nie słyszałam ale są na allegro 2 paki ;)

BAJKI W TRASIE I NA CZASIE / 2CD Nowa !! HIT (1228826635) - Aukcje internetowe Allegro

Na stałe do Lublina tego nie wie nikt:-:)-:)-:)-(...ale na każdy weekend będzie w domu!!!!:tak::tak::tak:

Ja wolałabym ją ściągnąć:-p:-p niż kupować...na tej stronce można ich posłuchać:tak:

My już po spacerku i odwiedzinach na prawdziwej :-) poczcie....troszke nas deszczyk zmoczył:dry::dry::dry:

Justyna wysłałam Ci PW dostałaś????

sundey misia ma rację, teoretycznie zniżki przepadają, szybko z umową do ubepieczyciela i próbować coś działać, a dlaczego od razu tego nie zgłosiliście:confused:

Sunday i co dowiedziałaś się jak to będzie?

A wiec tak maltanka to mial moj tata zalatwiac bo to jego auto bylo :baffled:
Madziara tata byl i w wydziale komunikacji i w pzu i nic nie mowiac ze wie o jakims wypadku po prostu wyrejestrowal samochod i jeszcze jakas czesc kasy z ubezpieczenia przejda mu na samochod ktorym teraz jezdzi :tak::tak::-):-) uff jak dobrze!!!!:tak::tak::happy2::happy2:

Ja bylam u giny i nadal cos jest!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Wiecie co mało co sie nie rozplakalm tam u niej w gabinecie :zawstydzona/y: ilez mozna juz sie mysli ze jakas felerna jestem :-:)-( przepisala mi tym razem cos innego ALBOTHYL podobno bardzo silny ze naskorek schodzi ale bardzo oczyszcza wszystko no i troszke tanszy od Macmiroru :tak: nie moge z M baraszkowac w czasie leczenia i tydz po ale juz najwazniejsze zeby w koncu miec swiety spokoj:baffled::baffled::-:)-(

Madzienka ja mam te bajki sciagnie!!!!:-) Moze sie wybiore w niedziele to bym Ci dala-jak jeszcze chcesz!!!! Tylko wiecie co z tego co slyszalam ze ten plac to raczej dla starszych dzieci niz nasze maluchy...

Ostatnia edycja:
Madziarka widziałam nowe wpisy na blogu...super...chyba muszę założyć jakis notesik i spisywac te wasze pomysły:tak::tak::tak:

Sunday przykro że dolegliwości dalej ciągną się, mam nadzieje że teraz to juz ostatni lek i wszystko będzie ok!!!!
Co do bajek to dam znać jutro jeśli nie ściągnę ich sama

witam i ja
poczytałam ale tyle naprodukowałyście że nie pamiętam co której odpisać, wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jejku ale się ciesze że dziś piątek:tak::tak::tak::tak:
w dodatku Mikołaj domaga się moej uwagi jak wrócę zpracy i nie da mi nic porobić w domku:-D:-D:-Dtylko musze się z nim bawić:tak::tak:
jak nie zasnę to doczytam co u was wieczorkiem:tak::tak:

Helllloł!!!!
A ja JUŻ mam dostęp do świata!!! :-D:-D Pan internetowy zadzwonił z pytankiem czy jestem w domu bo on ma chwilkę i może podskoczyć i założyć. :-D:-D:-D Tak więc rewelacja!
Poza tym przywiozłam sobie męża do domu. :biggrin2: Byłam dziś w Lublinie, miałam w planach różne rzeczy i m.in. zawiezienie czystych koszul mojemu M., który dzisiaj zawitał autokarem na majdanek z młodzieżą z Izreala. No i okazało się, że ostatnio tyle jeździł, że mu się czas pracy skończył i musi mieć dwa dni przerwy. :-D:-D:-D No to ja go w reno i do domu. :biggrin2: Tato też przyjechał i mój brat więc mam super obstawę, przynajmniej przez weekend.

Później Was nadrobię szczegółowo. na razie tylko:

dobry przepis na sernik z brzoskwiniami? Bo któraś z Was pisała że ma i nie mogę znaleźć która:confused: A chce mi się słodkiego...
looknij skarbie na kucharski.

reklama
sundey kurczę nie dobrze, że tak cię długo to męczy:no: ja wybrałam dwie kapsułki macmiroru i dostałam @ i czuję się lepiej, ale już wybiorę do końca
fogia no faktycznie masz obstawę dużą:tak:,

a ja zrobiłam ciacho:-p młody się kąpie i zaraz kładę go spać

Do góry