reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Teraz to jak nie karmię to zmieniam pieluchy i ciągle prasuję. Nie wiem jak on to robi ale potrafi ze dwa razy na dzień zasikać ubranka i muszę go całego przebierać. Nie wiem może ja mu źle pampersa zakładam:sorry2:.
taaa u nas też się to zdarzało więc spokojnie :-D:-D:-D
trzeba często zaglądać ;-)

Zarejestrowaliśmy małego do kardiologa na Chodźki, najbliższy wolny termin to dopiero na 30 listopada:wściekła/y:, a w zaleceniach ze szpitala mamy żeby zgłosić się z dzieckiem u specjalisty w ciągu 2-3 tygodni. No nic idziemy prywatnie do Luxmedu, wizyta 150 zł:no:.

nie ma to jak państwówka ... i po co my te skłądki płacimy ????

:confused::confused::confused:

W środę przyjechała do nas pediatra na kontrolę, stwierdziła że Michał nie przybiera na wadze bo ma chude i obwisłe nóżki, a powinien mieć pełniejsze.

u nas mówili że Gabi ma za tłuste nóżki ;-) i ze jakieś nawozy jej daje ;-)

Kazała podawać witaminę C w kropelkach i przepisała krople do oczu, bo troszeczkę mu ropieją i dostaliśmy skierowanie na usg bioderek. A ja mam pić herbatkę na laktację.
jeśli oczka ropieją to trzeba masować kanaliki!!!!!
lepiej idzcie do okulisty i mówię poważnie
przez gadanie okulisty o mało Gabi nie miałaby problemów ze wzrokiem

nie ufam pediatrom jeśli chodzi o oczy i będę przed tym przestrzegać!!!!!!!!!!

okulista pokaże jak masować kanaliki

bez masażu oczka będą narażone na zakażenie!!

tu jest link do super kliniki

Kontakt - Gabinety Okulistyczne Sp.z.o.o.

my tam chodzimy z Gabi

do dr Beata Rymgayłło-Jankowska

idzie się normalnie z NFZ
a jak zadzwonisz i powiesz że z noworodkiem to umówią jak najszybciej!!

karlita to może trochę sobie odpoczniesz jak będziesz u teściów, pewnie babcia będzie się cieszyła że ma Gabi na co dzień.
eeeeeeeee to nie ten typ :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

MADZIEŃKA nam niedziela o 11stej pasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D wstępnie o 8:45 mamy basen a później o 13stej mamy rodzinny obiad więc na Plac Zabaw czasu wystarczy ;-)

reklama
Halo dziewczynki karlita była pomysłodawczynią spotkania, a nie ma jej w następnym tygodniu więc może ustalmy jakiś dzień, wieczorkiem po 10 października???

spokojnie możecie się spotkać i teraz i później ze mną :-D:-D

TRZEBA WYRWAĆ SIĘ Z DOMU KOBITKI!!
NALEŻY NAM SIĘ JAKIEŚ WYJŚCIE, TAKIE DLA NAS!! BEZ DZIECI!! a faceci sobie poradzą :-D

Witam dziewczyny

Przez kilka dni na nic nie mialam czasu i nawet nie wiem co u Was slychac.

Kiedy Wy sprzatacie, gotujecie itp? Ja nie moge Filipa nawet na 5 min zostawic, bo zaraz jest krzyk.

POMOCY !!!!!!

czasem to kwestia organizacji pracy :tak:
kochana zobaczysz co się zacznie jak mały zacznie raczkować i chodzić :tak::tak:

teraz to pikuś :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

spokojnie możecie się spotkać i teraz i później ze mną :-D:-D
TRZEBA WYRWAĆ SIĘ Z DOMU KOBITKI!!
NALEŻY NAM SIĘ JAKIEŚ WYJŚCIE, TAKIE DLA NAS!! BEZ DZIECI!! a faceci sobie poradzą :-D

Dzięki kochana za błogosławieństwo!!!:-):-):-):-):-) Spotkamy się jak wrócisz, jak inne lejdis nie będa chciały to ja sama przyjdę i zaszalejemy - dwie brzuchatki to mogą poszalec co??hehehehe:-):-)

Lejdis tak więc pytanie, kto chętny na spotkanie 7 października 18 w Cafe Orient?kombinować mężów, teściów, dziadków zatrudnić na wieczór!!!:tak::tak::tak:

Justyna ja też tak miałam z małym - ciągle gdzieś coś przeciekało... dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi żeby miał susiaka ładnie ułożonego -nie na bok, nie do góry tylko do pampka :-) i od tamtej pory mniej z tym miałam problemów...

Z dziewczynkami jest łatwiej - Nela jakoś sika normalnie i jej nie wylatuje dziurami :D

misia to czekam z niecierpliwością... jak ci dobry wyjdzie to ja się biorę za swój... mniam...

Karlita masz rację - chłopy sobie poradzą... my czasami ich nie doceniamy :-)
Ja już zapowiedziałam swojemu wyjście :)

Marzenko witaj... fajnie widzieć jakieś wieści od Ciebie... no i super że Mati taki grzeczny - a że go panie lubią - w to nikt nie wątpi bo on taki słodziak kochany jest...!

Sunday i co dowiedziałaś się jak to będzie?

Madzieńka my w niedzielę też będziemy mogli wybyć na plac zabaw... do mamy mamy się stawić między 13-14... więc akurat :-)

co ja jeszcze miałam napisać... no skleroza normalnie!:wściekła/y::baffled:

chyba muszę się nauczyć czytać z jednoczesnym robieniem cytatów... bo tak to mi połowa z głowy umyka...

marz miało być 7.10 ale teraz to sama już nie wiem:dry:
justyna masakra ile trzeba czekać na wizytę:angry:
madziarka ja czytam i piszę w dwóch różnych oknach:tak::-p
misia czekamy na wieści jaki chlebek wyszedł:tak:

ale miałam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie ma tego złego... ale nie będę smęcić:no:

Maltanka a Hubcio śpi? Nie denerwuj się... szkoda zdrowia... zrób sobie herbatkę i usiądź i odpocznij...

ja też jakaś nerwowa dziś byłam ale cudem (dzięki huśtawce)... udało mi się uśpić oboje więc zasiadłam i ładuję akumulatory... :-) i już mi lepiej...

Czy ktos chętny pobawic się z Julą w listonosza:-p:-p:-pod kiedy wstała wysyłam listy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czyli na niedziele jesteśmy umówione...plac czynny od 11 więc spotykamy sie o 11??
Karlita, Madziarka będą kto jeszcze???

madzienka my na plac nie idziemy w niedzielę po południu dopiero do Lublina wracamy:sorry2:

Szkoda....:sorry2::sorry2:

Halo dziewczynki karlita była pomysłodawczynią spotkania, a nie ma jej w następnym tygodniu więc może ustalmy jakiś dzień, wieczorkiem po 10 października???

To jak ze spotkaniem?madzienka podpowiedz.....ja jestem za terminem po 10 października co by karlitka z nami była, godzina wieczorna do ustalenia, chcę żeby jak najwięcej lejdis wyrwało się z domku:-):-):-)

Ja na 7.10 jestem chętna:tak::tak:...po 10 może być trudniej...wtedy duzo będzie zależało od dziadków, więc ja nie deklaruję swojej obecności na spotkanie po 10.10

Witam dziewczyny

Przez kilka dni na nic nie mialam czasu i nawet nie wiem co u Was slychac.

Kiedy Wy sprzatacie, gotujecie itp? Ja nie moge Filipa nawet na 5 min zostawic, bo zaraz jest krzyk.

POMOCY !!!!!!

Każda przez to przechodziła....;-);-);-):-):-):-)

MADZIEŃKA nam niedziela o 11stej pasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D wstępnie o 8:45 mamy basen a później o 13stej mamy rodzinny obiad więc na Plac Zabaw czasu wystarczy ;-)

super!!!!!!

reklama
Do góry