taaa u nas też się to zdarzało więc spokojnieTeraz to jak nie karmię to zmieniam pieluchy i ciągle prasuję. Nie wiem jak on to robi ale potrafi ze dwa razy na dzień zasikać ubranka i muszę go całego przebierać. Nie wiem może ja mu źle pampersa zakładam.
trzeba często zaglądać ;-)
Zarejestrowaliśmy małego do kardiologa na Chodźki, najbliższy wolny termin to dopiero na 30 listopada, a w zaleceniach ze szpitala mamy żeby zgłosić się z dzieckiem u specjalisty w ciągu 2-3 tygodni. No nic idziemy prywatnie do Luxmedu, wizyta 150 zł.
nie ma to jak państwówka ... i po co my te skłądki płacimy ????
W środę przyjechała do nas pediatra na kontrolę, stwierdziła że Michał nie przybiera na wadze bo ma chude i obwisłe nóżki, a powinien mieć pełniejsze.
u nas mówili że Gabi ma za tłuste nóżki ;-) i ze jakieś nawozy jej daje ;-)
jeśli oczka ropieją to trzeba masować kanaliki!!!!!Kazała podawać witaminę C w kropelkach i przepisała krople do oczu, bo troszeczkę mu ropieją i dostaliśmy skierowanie na usg bioderek. A ja mam pić herbatkę na laktację.
lepiej idzcie do okulisty i mówię poważnie
przez gadanie okulisty o mało Gabi nie miałaby problemów ze wzrokiem
nie ufam pediatrom jeśli chodzi o oczy i będę przed tym przestrzegać!!!!!!!!!!
okulista pokaże jak masować kanaliki
bez masażu oczka będą narażone na zakażenie!!
tu jest link do super kliniki
Kontakt - Gabinety Okulistyczne Sp.z.o.o.
my tam chodzimy z Gabi
do dr Beata Rymgayłło-Jankowska
idzie się normalnie z NFZ
a jak zadzwonisz i powiesz że z noworodkiem to umówią jak najszybciej!!
eeeeeeeee to nie ten typkarlita to może trochę sobie odpoczniesz jak będziesz u teściów, pewnie babcia będzie się cieszyła że ma Gabi na co dzień.
MADZIEŃKA nam niedziela o 11stej pasuje wstępnie o 8:45 mamy basen a później o 13stej mamy rodzinny obiad więc na Plac Zabaw czasu wystarczy ;-)