normalnie aż mi ręce opadły jak to przeczytałam bez pojęcia ludzieZ ubrankami chodzi o to,że ja dłużej jestem w ciąży wiec ten miesiąc czy 2 nim urodzi to mogliby się bez nich obyć. Oboje nie pracują, na nich robi ojciec młodego (poza tym ma jeszcze żonę i córkę na utrzymaniu) a młody ostatnio kupił sobie małego węża, a wcześniej pająka ptasznika,wesele jakie było to wiecie - sponsorował ojciec młodego. Teraz dzwonię do młodego na komórkę i nie ma takiego numeru - co tydzień numery i telefony zmieniają. Normalnie ręce opadają.
Marta uroczy ten pajacyk:-):-)
jaki wybredny ten Twój małżonek;-)ostatnio zrobiłam szarlotkę, ale nie taką zwykłą, z budyniem i bitą śmietaną, P się skrzywił bo on chciał zwykłą przyjechał brat też mu nie podeszła ... więcej nie robię
dobrze nie ma sprawy;-)
Aluśka jak jutro nie znajdę tego katechizmu na Królewskiej to się do ciebie uśmiechnę ;-);-):-):-)
urocza z Julci listonoszka:-):-)
następnym razem może Mikołaj bedzie wiedział że lepiej zjeść przed pluskaniem sie w basenie;-)my dzis po baseniku Mikołaj ne chciał jeść przed pliskaniem i bidulka poryczał się w trakcie zajęć:--( ale potem wyciągną całą butlę mleka i znowu udało się z maltanką chwilkę porozmawiać no i zostajemy tam na pażdziernik
całkiem zapomniałamaaa i przypominam , jutro dzień chłopaka:-):-):-) pamiętajcie o chłopakach małych i dużych:-)
fajne te butkiMam jeszcze prośbę do mam zaglądających do ccc gdyby rzuciły się Wam w oczęta buciki dziecięce takiego typu dajcie znać...
Zobacz załącznik 288064
no nieźleAluśka ja ostatnio kupiłam dla Norbercika kocyk u nas tu w pawilonach świetny mięciutki materiał :-) ogólnie to ciepłe koce mam po Gabi bo kto do nas przychodził to z kocykiem ;-)
później już odpowiadałam "zapraszam byle nie z kocykiem " heheheh
Tak Misia jestem z Kaliny konkretnie z Niepodległościjuż myślała, że maruda nie da mi dotrzeć no i czemu u niej taka waga, skoro właśnie sporą porcję marchewki poprawia mleczkiem
u mnie dziś na obiad pierś z kurczaka z jabłkami
czy Ty nie mieszkasz gdzieś na Kalinie?tej nowej?
przykładna z niej siostra będzie;-):-):-)a tu dzisiaj wyciągnęłam małej wózek, który dostała na chrzciny ;-)
szykuje się do roli siostry ;-)