Padam nie wiem po czymno więc w skrócie...skonsultowaliśmy wyniki morfologii z pediatrąnie jest źle...żelaza ani kwasu foliowego nie potrzeba, nie ma niedokrwistości:-) z badań tych wynika, że jeśli jest alergia to niewielka (zakres wskaźnika, tylko nie pytajcie o jaki chodzi, jest do 5%...Natalka ma 2%:-):-):-))...ponadto wygląda, jakby przechodziła niedawno jakąś infekcję:---(...a nic nie było widać...no ale żeby nie było zbyt pięknie to krwinki są za małych rozmiarów i nie zawsze mają odpowiedni kolor....na razie więc trzeba rozszerzać dietę...w tym niebawem mięsko...a także soczek z marchewki i tarte jabłuszkoza miesiąc ponowna morfologia
reklama
Maltanka na która idziecie na kontrolę, pisz co mowił lekarz i jak zdróweczko Hubercika...
Misia wyniki pewnie poprawia się jak Natalcia dostanie trochę mięskaa gdzie chodzicie do pediatry???
Marzenka jak Mateuszek w żłobku??trudny był powrót???i co u Ciebie???
Madziarka ten Wasz pediatra M. to ma na imię Janusz????aaa i jeszcze PW!!!!
Mam jeszcze prośbę do mam zaglądających do ccc gdyby rzuciły się Wam w oczęta buciki dziecięce takiego typu dajcie znać...
Zobacz załącznik 288064
Już nie smęcę....idę spać...DOBRANOC!!!!!!
Misia wyniki pewnie poprawia się jak Natalcia dostanie trochę mięskaa gdzie chodzicie do pediatry???
Marzenka jak Mateuszek w żłobku??trudny był powrót???i co u Ciebie???
Madziarka ten Wasz pediatra M. to ma na imię Janusz????aaa i jeszcze PW!!!!
Mam jeszcze prośbę do mam zaglądających do ccc gdyby rzuciły się Wam w oczęta buciki dziecięce takiego typu dajcie znać...
Zobacz załącznik 288064
Już nie smęcę....idę spać...DOBRANOC!!!!!!
sunday_
Fanka BB :)
Witam o poranku!
Nie bede nawet probowac Was nadrabiac, bo naprudukowalyscie wczoraj ze szook!!!No ale pogada sprzyja bb:-)
Ja juz na nogach tzn na lozku(jeszcze) bo do pracy na 8. Pogody mam juz dosc, Maks chce na dwor a wczoraj non stop deszcze!!!!:--(
Madzienka ekstra fotki!!! Ale masz zabawek w domku, jak w przedszkolu jakims!!!!:-)
karlita Gabi juz wchodzi w role!!!Ekstra!!!:-)
misia super ze wyniki wyszly w porzadku:-)
Dziewczynki milego dnia zycze!!!!!!!!
Nie bede nawet probowac Was nadrabiac, bo naprudukowalyscie wczoraj ze szook!!!No ale pogada sprzyja bb:-)
Ja juz na nogach tzn na lozku(jeszcze) bo do pracy na 8. Pogody mam juz dosc, Maks chce na dwor a wczoraj non stop deszcze!!!!:--(
Madzienka ekstra fotki!!! Ale masz zabawek w domku, jak w przedszkolu jakims!!!!:-)
karlita Gabi juz wchodzi w role!!!Ekstra!!!:-)
misia super ze wyniki wyszly w porzadku:-)
Dziewczynki milego dnia zycze!!!!!!!!
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się porannie:-)
madziara78 zdrówka dla Juleczka
aluśka śliczny kocyk dla maleństwa.:-)
karlita Gabi będzie super starszą siostrą:-)
madzienka super listonoszka z Julci
misia trzymam kciuki żeby Natalci jak najszybciej wyniki się unormowały:-) dzielna dziewczynka z tymi badaniami.
sunday_ miłego dnia w pracy.
My też już na nogach a myślałam że sobie pośpię. Wczoraj byłam na imprezce firmowej, było fajnie. Miałam nie iść bo w sumie pracuję tam tylko tydzień, ale szefostwo się uparło. Dzisiaj zaraz ubieram małego i muszę skoczyć do apteki bo mojego małża chyba coś rozkłada Miłego dzionka:-)
madziara78 zdrówka dla Juleczka
aluśka śliczny kocyk dla maleństwa.:-)
karlita Gabi będzie super starszą siostrą:-)
madzienka super listonoszka z Julci
misia trzymam kciuki żeby Natalci jak najszybciej wyniki się unormowały:-) dzielna dziewczynka z tymi badaniami.
sunday_ miłego dnia w pracy.
My też już na nogach a myślałam że sobie pośpię. Wczoraj byłam na imprezce firmowej, było fajnie. Miałam nie iść bo w sumie pracuję tam tylko tydzień, ale szefostwo się uparło. Dzisiaj zaraz ubieram małego i muszę skoczyć do apteki bo mojego małża chyba coś rozkłada Miłego dzionka:-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
Pogoda znowu paskudna a ja do centrum muszę jechać
A tak mi się nie chce że szok
Rano było tylko 5st.C więc ubrałam Mai cieplejszą kurtkę
Madzienka a gdzie ty chodzisz na Czechowie na aqua aerobik? Ja też bym się chętnie zapisała na coś takiego
Maltanka jednak się wybrałaś z Hubertem na basen, oby już ci wyzdrowiał na dobre
Misia tak to jest że dzieciaczki półroczne zaczynają dopiero żyć z własnych zasobów i dlatego wyniki spadają, tak mi tłumaczyła pediatra że do pół roku dziecko ma jeszcze zapasy od mamusi
Antuanet no nieźle, dopiero co do pracy i już na imprezki ;-);-)
Pogoda znowu paskudna a ja do centrum muszę jechać
A tak mi się nie chce że szok
Rano było tylko 5st.C więc ubrałam Mai cieplejszą kurtkę
Madzienka a gdzie ty chodzisz na Czechowie na aqua aerobik? Ja też bym się chętnie zapisała na coś takiego
Maltanka jednak się wybrałaś z Hubertem na basen, oby już ci wyzdrowiał na dobre
Misia tak to jest że dzieciaczki półroczne zaczynają dopiero żyć z własnych zasobów i dlatego wyniki spadają, tak mi tłumaczyła pediatra że do pół roku dziecko ma jeszcze zapasy od mamusi
Antuanet no nieźle, dopiero co do pracy i już na imprezki ;-);-)
F
fogia
Gość
Hej dziewczynki
witam porannie. Fifi w przedszkolu, ja jem śniadanko (nareszcie zaczynam jeść) i czekam na kumpelę z pracy. Dziewczyna zaczyna awans w tym roku i nasza sławna dyrka już jej robi problemy z dokumentacją. Pomogę jej troszeczkę, po co ma się użerać z babolem.
Tak jak wspominałam zaczynam jeść, trochę Antoś mnie do tego przymusza bo od kilku dni wierci się niemiłosiernie i jestem skopana maksymalnie. Oczywiście wszystko lekkostrawne ale z dietką problemów nie mam bo już i przed tą rewolucją starałam się pilnować. Po zjedzeniu żołądek jeszcze trochę boli ale krótko i mało intensywnie.
no nic zmykam, miłego dnia
witam porannie. Fifi w przedszkolu, ja jem śniadanko (nareszcie zaczynam jeść) i czekam na kumpelę z pracy. Dziewczyna zaczyna awans w tym roku i nasza sławna dyrka już jej robi problemy z dokumentacją. Pomogę jej troszeczkę, po co ma się użerać z babolem.
Tak jak wspominałam zaczynam jeść, trochę Antoś mnie do tego przymusza bo od kilku dni wierci się niemiłosiernie i jestem skopana maksymalnie. Oczywiście wszystko lekkostrawne ale z dietką problemów nie mam bo już i przed tą rewolucją starałam się pilnować. Po zjedzeniu żołądek jeszcze trochę boli ale krótko i mało intensywnie.
Jula ślicznie wygląda :-) i widać ze zabawka trafiona ;-)
Karlita a gabi super wyglada z tym wózeczkiem fajnie ze cwiczy byci starszą siostrą
A namiot extra może i moja Gabi pobawiłaby sie też w takim chetnie. Jak na razie to wszystko co nie jest zabawką ja fascynuje sprzęty domowe szuflady....
znam ten etap ;-)
Gabi wyrzucała wszystko z jednej szafki i do niej właziła
nie wspominając o naszej szafce rtv gdzie mamy wszystkie płyty ;-)
Zobacz załącznik 288064
a co??? idziemy polować na buty zimowe ?????
Po zjedzeniu żołądek jeszcze trochę boli ale krótko i mało intensywnie.
Kochana uważaj na siebie !!!!
dbaj o żołądek!!
hmmm To Twój mały bardziej rozkopany ... bo mój Norbi to jakiś strasznie spokojny .... z Gabi cały brzuch mi się przemieszczał a tu ... jakieś lekkie kopniaki ....
najbardziej poszkodowany jest mąż bo jak przykłada ręce to mały chyba od razu zasypia i czasem załapie się tylko na jednego lub dwa kopniaczki
ale szaaaaaro na dworze ....
ciapucinko mam przed soba, Gabi ogląda Rock your baby więc mam chwileczkę
maltanka
Fanka BB :)
heloł
pisałam posta i H dwa razy wyłączył mi komputer
czy ten deszcz się nigdy nie skończy, mam już dość siedzenia w domu, do tego co nie wymyślę małemu to tylko na 10 minut bo on się zaraz nudzi
misia oby wyniki szybko się poprawiły
madzienka na 10.00 idziemy
karlita ale masz dobrze z tymi bajkami, H to 5 minut popatrzy i ucieka
fogia dobrze, że zaczynasz już jeść, uważaj na ten żołądek
pisałam posta i H dwa razy wyłączył mi komputer
czy ten deszcz się nigdy nie skończy, mam już dość siedzenia w domu, do tego co nie wymyślę małemu to tylko na 10 minut bo on się zaraz nudzi
misia oby wyniki szybko się poprawiły
madzienka na 10.00 idziemy
karlita ale masz dobrze z tymi bajkami, H to 5 minut popatrzy i ucieka
fogia dobrze, że zaczynasz już jeść, uważaj na ten żołądek
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witajcie,
dzięki dziewczyny za życzenia, chyba pomagają bo Julcio już rozrabia jak szalony, w nocy spał spokojnie i nawet teraz już mu nie chrypi z krtani więc receptę na antybiotyk wywalam do kosza!!!
Madzieńka tak tak Janusz... a co znasz go bliżej? ;-)
Listonoszka super!!!!
Karlita nasz pan dr przyjeżdza do nas do domku...
Moja Nela też ma wózek odkąd zaczęła chodzić i to jedna z ulubionych zabawek... ma dwie lale i wciąż je wozi i rozbiera :-)
Madzieńka damy znać jak będziemy widzieć!!!
Maltanka trzymam kciuki za wizytę, daj znać co powiedział lekarz!
Fogia jedz jedz, musicie mieć dużo energii!!! :-)
Misia oby rozszerzenie diety zdziałało cuda w wynikach malutkiej!!!
dzięki dziewczyny za życzenia, chyba pomagają bo Julcio już rozrabia jak szalony, w nocy spał spokojnie i nawet teraz już mu nie chrypi z krtani więc receptę na antybiotyk wywalam do kosza!!!
Madzieńka tak tak Janusz... a co znasz go bliżej? ;-)
Listonoszka super!!!!
Karlita nasz pan dr przyjeżdza do nas do domku...
Moja Nela też ma wózek odkąd zaczęła chodzić i to jedna z ulubionych zabawek... ma dwie lale i wciąż je wozi i rozbiera :-)
Madzieńka damy znać jak będziemy widzieć!!!
Maltanka trzymam kciuki za wizytę, daj znać co powiedział lekarz!
Fogia jedz jedz, musicie mieć dużo energii!!! :-)
Misia oby rozszerzenie diety zdziałało cuda w wynikach malutkiej!!!
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, miałam wczoraj zajrzeć ale M kompa okupywał, telefon się urywa, zamówienia napływają - nie wiem jak do jutrzejszego popołudnia się wyrobię - 26 sztuk do firmy Dżizus;-);-), wafle, sernik i szarlotka dla znajomej.
Mandziula ale Mikuś ma spust do jedzenia, przed basenem nie można jeść a woda zaostrza apetyt.
Anaconda, ja Julowi czapeczkę włóczkową założyłam, bo nie dość ze pada to ziąb niesamowity.
Misia, rozszerzaj śmiało małej dietę to problemy z wynikami znikną - Juli miał anemię a jadł wszystko( mięcho, buraki, owoce, warzywa), dopiero po badaniu na żelazo okazało się, że tego hemoglobinowego ma za dużo a organizm sam nie potrafi go pobrać.
Madziu kiedyś w Kangurze takie były, bo swoim kupowałam i rewelacyjne - lekkie ciepłe i nie do zdarcia - a teraz to się Ambra zrobiła i może tam.Mam jeszcze prośbę do mam zaglądających do ccc gdyby rzuciły się Wam w oczęta buciki dziecięce takiego typu dajcie znać...
Zobacz załącznik 288064
Mandziula ale Mikuś ma spust do jedzenia, przed basenem nie można jeść a woda zaostrza apetyt.
Anaconda, ja Julowi czapeczkę włóczkową założyłam, bo nie dość ze pada to ziąb niesamowity.
Misia, rozszerzaj śmiało małej dietę to problemy z wynikami znikną - Juli miał anemię a jadł wszystko( mięcho, buraki, owoce, warzywa), dopiero po badaniu na żelazo okazało się, że tego hemoglobinowego ma za dużo a organizm sam nie potrafi go pobrać.
Ostatnia edycja: