reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Zobaczcie co znalazłam

Wszystkie niepracujące mamy

O.K. Centrum Języków Obcych zaprasza kobiety bezrobotne zamieszkałe na terenie województwa lubelskiego gotowe do podjęcia zatrudnienia po urodzeniu dziecka
do udziału w BEZPŁATNYCH SZKOLENIACH

więcej macie tutaj Twoja Wiedza - Twoj Sukces

Marta, Mysek fajna ta stronka.....:tak::tak:
Madziarce na pewno spodoba się

Ostatnia edycja:
Zaraz spróbuję nadrobić zaległości, ale najpierw melduje się po szczepieniu....późno, bo po powrocie padliśmy wszyscy:-D:-D....szczepienia (wzw i pneumo) Natalka dzielnie zniosła....krótko płakała i szybko sie uspokoiła:tak::tak::tak:jutro mamy zrobić morfologię (profilaktycznie) no i za dwa tygodnie możemy wprowadzać mięsko:tak::tak:na razie zupki na wywarze warzywnym,ale w przyszlym tygodniu juz mięsnym...no a w między czasie kaszki:tak::tak::tak:
wagowo może nie rewelacja...bo 6720 g a ostatnio było 6020 g, ale jeszcze nie ma sie czym martwić:tak:
tak więc jutro raniutko idziemy się znowu kłuć:-(

Jula śpi, obiad się gotuje, a ja buszuję:-D:-D:-D
zobaczcie co znalazłam na najbliższe dni trochę pomysłów:tak::tak::tak:

Katalog zabaw rozwijających

extra:tak::tak::tak::tak:

Sunday mi też... :-) Madzieńka może nas nauczysz jak zrobić i kupić dobrą wołowinkę... :-)

Super że Jula taka dzielna dziewczynka jest!!!! Rodzice pewnie dumni co?

Mandziula zdrówka podsyłam... i współczuję choróbska... mam nadzieję że długo cię nie będzie męczyło i że Mikuś się uchowa!!!

Madzieńka dzięki za linka do zabaw... już go oglądam :)

Misia hehe ja też cebulę dodałam do listy zakupów bo mi się przy sałatce skończyła... :-)

No i muszę lecieć bo moje dzieciaki szaleją odkąd Julian z przedszkola wrócił... ależ oni tęsknią za sobą - Nela jak zobaczy brata to aż piszczy z radości a Julian dziś stwierdził że nauczy Nelę mówić żeby mogła z nim iść do przedszkola (bo rano mu tłumaczyłam że Nela nie potrafi powiedzieć pani że chce siku albo pić i dlatego musi zostać w domu bo jest malutka) :-)

no jakie słodkie kochające się rodzeństwo:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

misia, anaconda co wy tak z tą cebulą dzisiaj:-D...ja mam zapas:-p
madzienka fajne te zabawy...wołowinka, mi wychodzi twarda i rzadko robię:sorry2:
łoo następna za cebulą madziara:-D
biedronka
ja nie widziałam takiego basenu w marketach, a co do linka od madzienki to popatrz tam są zabawy podzielone wiekowo
motylla raczej spacerku dzisiaj nie dało się zaliczyć
martyna normalnie nosi cię jak nie sprzątanie to gotowanie to układanie ciuszków

a bo właśnie się skończyła, a potem jak trzeba to nie ma:-p

Hej dziewczynki
u mnie niewesoło.
Całą noc spędziłam w szpitalu, tym razem problemy z żołądkiem. Już w dzień czułam, że czuje się coś niedobrego, ok 22 dostałam tak silnych bólów/skurczy że mdlałam przy każdym z nich.
Rodzice w trybie pilnym przyjechali do mnie, tato został z Filipkiem, a my z mamą do szpitala. Lekarze chcieli mnie tam zostawić ale się nie zgodziłam bo czułam że z ciążą jest wszystko ok. Co zresztą potwierdzili podczas badania. Dostałam leki i tyle. Dziś byłam u swojego ginia, u rodzinnej i stwierdzili, że to prawdopodobnie wrzody. :szok: W życiu nie miałam z tym problemów, badań (gastroskopii) nie chcą na razie robić. Dali mi leki, kazali obserwować sytuację i w razie co jechać do szpitala i zostawać.
Możliwe też, że to wszystko jest wynikiem stresu, przecież te wcześniejsze problemy z sercem ........... a nerwów we wrześniu miałam ponad miarę.

ojej, współczuję problemów z wrzodami...może to ze stresu i jak się wszystko uspokoi to i one przestaną dokuczać:sorry2::sorry2::sorry2:

witam ponownie :tak:

Amanda w końcu zajęła się zabawą bez udziału matki więc mam chwilę czasu żeby poczytać ale dziś to już sama siebie przechodziła:baffled: ponieważ tak ją nosiło że już niewiele brakowało a byśmy na pogotowie jechali z rozciętym czołem :no:
Za pierwszym razem tak cudowała że zleciała z wersalki i uderzyła głową o podłogę a brakowało normalnie milimetra żeby tą głową uderzyła w kaloryfer :no: za drugim razem po obiedzie zaczęła znowu wydziwiać i spadła z taboretu na szczęście w ostatniej chwili ją za ubranko złapałam i nie uderzyła glową o posadzkę a tym by się to skończyło:no: Normalnie już mi do niej dziś cierpliwości brakuje:no::no:

może pogoda ją tak denerwowała i robiła się nieznośna:sorry2:

Zaraz spróbuję nadrobić zaległości, ale najpierw melduje się po szczepieniu....późno, bo po powrocie padliśmy wszyscy:-D:-D....szczepienia (wzw i pneumo) Natalka dzielnie zniosła....krótko płakała i szybko sie uspokoiła:tak::tak::tak:jutro mamy zrobić morfologię (profilaktycznie) no i za dwa tygodnie możemy wprowadzać mięsko:tak::tak:na razie zupki na wywarze warzywnym,ale w przyszlym tygodniu juz mięsnym...no a w między czasie kaszki:tak::tak::tak:
wagowo może nie rewelacja...bo 6720 g a ostatnio było 6020 g, ale jeszcze nie ma sie czym martwić:tak:
tak więc jutro raniutko idziemy się znowu kłuć:-(

Dzielna Natalka....trzymamy kciuki żeby jutro było tez szybko i bezboleśnie:tak::tak:
i gratuacje rozszerzania diety

Madziu, ja z młodymi byłam w Chełmie w Luxmedzie u Raganowicza:tak::-).

Ja tez chodzę do LuXMedu albo TopMedicalu:tak::tak::tak:

madzienka my chodzimy do ortopedy na Kiwerskiego:tak:

A do kogo chodzicie???

witam z rana

misia brawa dla Natalki za szczepieie, zuch dziewczynka:tak::tak::tak:, noi super że możecie rozszerzac dietę:tak::tak::tak::tak: i trzymam kciuki za dzisiejsze kłucie, oby szybko było i bezboleśnie:tak::tak:

aluśka twoja Amanda to niezmordowana jest:tak::tak::-D:-D:-D

fogia uważaj na siebie, współczuje wrzodów

a ja zmykam do pracy:tak::tak::tak: jakas bessennosc mnie dopadła bo juz od 5 spać nie mogę:dry::dry::dry: to do mnie nie podobne:no::no::no:

i dzisiaj jedziemy na basenik:tak::tak::tak::tak::tak:

miłego dnia życzę

Zobaczcie co znalazłam

Wszystkie niepracujące mamy

O.K. Centrum Języków Obcych zaprasza kobiety bezrobotne zamieszkałe na terenie województwa lubelskiego gotowe do podjęcia zatrudnienia po urodzeniu dziecka
do udziału w BEZPŁATNYCH SZKOLENIACH

więcej macie tutaj Twoja Wiedza - Twoj Sukces

Marta, Mysek fajna ta stronka.....:tak::tak:
Madziarce na pewno spodoba się

Dokładnie - bardzo się podoba!!!! :-)

Kurcze no, jedno mi wydobrzało to drugie zachorowało...

o 4 rano Julian obudził mi się z dusznościami... znowu - już raz przez to przechodziliśmy tylko tamtym razem wylądowaliśmy w szpitalu bo nie miałam inhalatora, tym razem zapodałam mu od razu leki i teraz młody nawet sobie na nowo przysnął więc jest o niebo lepiej... dziwne też że nie ma temp - ale może to dopiero sie coś rozwija...
słychać mu takie dyszenie w gardle i jak mówił to słychać było chrypkę -więc na bank załapaliśmy krtań...
Czekam na 8 żeby zadzwonić do naszego dr...

Ja już mam dość siedzenia w domu.... buuu...

reklama
Witam porannie!!!
mandziula ty cierpisz na bezsenność, a ja bym spala i spala :-(
misia gratuluje dzielnej coreczki :-) oby morfologia tez przeszla bez wiekszego placzu:tak:
Madziarka zdrówka życze dla Juleczka!!! A Tobie wytrwałości!!!:happy:
Mysek dzięki za super pomysły :-):-):-)

U nas juz wszyscy na nogach tzn M juz dawno w pracy. Zaraz ide suszyc wlosy. I trzeba sie ogarniac powolutku bo jakis szybki obiad musze Maksowi wykombinowac!! Macie jakies pomysly????:baffled::confused:

Do góry