reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczorkiem :-):-):-)
My z Mają zapiekanki wcinamy i zaraz będę kładła ją spać bo widać ze już zmęczona
Mąż pojechał na lewuchę i dobrze trochę grosza wpadnie
A co do naszych igraszek to jak już Madzi mówiłam nie chciałabym na razie dwóch kreseczek bo dopiero co tabletki odstawiłam niech się organizm trochę oczyści
Biedronka moja znajoma kiedyś kupiła zwykły basenik do wody dla dziecka i do niego wsypała kuleczki - polecam
Fogia o kurcze to się porobiło, oby już takie bóle cie nie łapały a po porodzie koniecznie zrób wszystkie badania. Moja mama zawsze mi powtarza że ja mam wrzody na żołądku bo straszny nerwus ze mnie, ale to tylko takie żarty - mam nadzieję
Martyna ty chyba chcesz ze wszystkim do porodu zdążyć
My z Mają zapiekanki wcinamy i zaraz będę kładła ją spać bo widać ze już zmęczona
A co do naszych igraszek to jak już Madzi mówiłam nie chciałabym na razie dwóch kreseczek bo dopiero co tabletki odstawiłam niech się organizm trochę oczyści
Biedronka moja znajoma kiedyś kupiła zwykły basenik do wody dla dziecka i do niego wsypała kuleczki - polecam
Fogia o kurcze to się porobiło, oby już takie bóle cie nie łapały a po porodzie koniecznie zrób wszystkie badania. Moja mama zawsze mi powtarza że ja mam wrzody na żołądku bo straszny nerwus ze mnie, ale to tylko takie żarty - mam nadzieję
Martyna ty chyba chcesz ze wszystkim do porodu zdążyć
Sunday mi też... :-) Madzieńka może nas nauczysz jak zrobić i kupić dobrą wołowinkę... :-)
Super że Jula taka dzielna dziewczynka jest!!!! Rodzice pewnie dumni co?
No i muszę lecieć bo moje dzieciaki szaleją odkąd Julian z przedszkola wrócił... ależ oni tęsknią za sobą - Nela jak zobaczy brata to aż piszczy z radości a Julian dziś stwierdził że nauczy Nelę mówić żeby mogła z nim iść do przedszkola (bo rano mu tłumaczyłam że Nela nie potrafi powiedzieć pani że chce siku albo pić i dlatego musi zostać w domu bo jest malutka) :-)
Ja robię polędwiczki wołowe....jak chcecie mogę wam przepis wkleić na kulinarny
Oj dumni:-):-):-)
A twoje słodziaki są boskie....
ja szukam dla Ali basenu z piłeczkami takiego niedużego do pokoju nie wpadła Wam może przypadkiem w oko w którymś z marketów taka zabawka?
Biedroneczka my kupiliśmy na allegro zwykły basen do pluskania się i piłeczki tez na allegro, jest tego mnóstwo, a ile było radochy...Jula najbardziej lubiła wysypywać je wszystkie z basenu
Fogia o matko, uważaj na siebie...i juz koniec tych stresów!!!!
Martyna jak już wysprzątasz w swoich szafach zapraszam do mnie;-);-);-);-)
Ostatnia edycja:
maltanka
Fanka BB :)
Ja robię polędwiczki wołowe....jak chcecie mogę wam przepis wkleić na kulinarny
ja poroszę
fogia tulaski trzymaj się
witam ponownie
Amanda w końcu zajęła się zabawą bez udziału matki więc mam chwilę czasu żeby poczytać ale dziś to już sama siebie przechodziła ponieważ tak ją nosiło że już niewiele brakowało a byśmy na pogotowie jechali z rozciętym czołem
Za pierwszym razem tak cudowała że zleciała z wersalki i uderzyła głową o podłogę a brakowało normalnie milimetra żeby tą głową uderzyła w kaloryfer za drugim razem po obiedzie zaczęła znowu wydziwiać i spadła z taboretu na szczęście w ostatniej chwili ją za ubranko złapałam i nie uderzyła glową o posadzkę a tym by się to skończyło Normalnie już mi do niej dziś cierpliwości brakuje
Amanda w końcu zajęła się zabawą bez udziału matki więc mam chwilę czasu żeby poczytać ale dziś to już sama siebie przechodziła ponieważ tak ją nosiło że już niewiele brakowało a byśmy na pogotowie jechali z rozciętym czołem
Za pierwszym razem tak cudowała że zleciała z wersalki i uderzyła głową o podłogę a brakowało normalnie milimetra żeby tą głową uderzyła w kaloryfer za drugim razem po obiedzie zaczęła znowu wydziwiać i spadła z taboretu na szczęście w ostatniej chwili ją za ubranko złapałam i nie uderzyła glową o posadzkę a tym by się to skończyło Normalnie już mi do niej dziś cierpliwości brakuje
Już wklejam....
Widziałyście komentarz na AM już wiem gdzie jest ta przychodnia cudownych rehalitantow ze spotkania
"Zgodnie z umową zapraszamy do nas do Przychodni Sanus na ul.Kiwerskiego 3 w Lublinie"
Tam właśnie przyjmuje nasz pediatra i chyba Karlita Wasz też...Wy chodzicie do dr Gila??my do dr Raganowicza...
Widziałyście komentarz na AM już wiem gdzie jest ta przychodnia cudownych rehalitantow ze spotkania
"Zgodnie z umową zapraszamy do nas do Przychodni Sanus na ul.Kiwerskiego 3 w Lublinie"
Tam właśnie przyjmuje nasz pediatra i chyba Karlita Wasz też...Wy chodzicie do dr Gila??my do dr Raganowicza...
Marta1981
Rodzyneczka
Madziu, ja z młodymi byłam w Chełmie w Luxmedzie u Raganowicza:-).
włączylam jej bajki i dała mi spokójaluska uwazaj na siebie, i niech lepiej Amandzia zrezygnuje z Twojego brzucha!!!
Madziara fajnie że Julek ma tyle ciekawych zajęć w przedszkolu
no już prawie wszystko mam łóżeczko, fotelik, wanienka,kocyk, ubranka tak do 6 miesięcy a większe to będzie się dokupywać w miedzy czasie jakby coś brakowało a muszę zakupić jeszcze pościel, wózek, może smoczek i butelkę (chociaż to jest pod wielkim znakiem zapytania bo Amanda z tych rzeczy nie korzystała i nie wiem czy tym razem mi sie to przyda)kosmetyki (ale z tym poczekam już do narodzin;-)) leżaczek i pewnie jeszcze wiele innych pierdółek;-)aluska uważajcie na siebie
po wczorajszym spotkaniu wiem ze Amanda potrafi być absorbująca ;-)
w ostateczności moze jakaś bajka ją zainteresuje ?? albo puzzle ??
aluśka skompletowałaś już wyprawkę czy czekasz do ostatniej chwili ????
pewnie masz dużo rzeczy po Amandzie
A jak tam u Ciebie kompletowanie wyprawki?
miała racje że sie buntowała bo co to za spacerek jak prawie nic nie widaćO jaka frekwencja dziś na BB widać że pogoda nie daje szans na spacer, ale my byłyśmy !!
Gabi trochę niezadowolona z folii przed oczami no nic musi się przyzwyczajać.
niezła legenda1. no więc przed AGH stoją chłopki (górnicy i hutnicy) a legenda jest taka, że jak jakaś dziewica skończy agh to chłopki się przewrócą:-) za każdym razem jak tamtędy przejeźdzamy to mówię do P o patrz chłopki jeszcze stoją
aluśka pogoń Amandzię z brzuszka;-)
Ami oczywiście pogoniona
brawa dla dzielnej Juleczki:-):-):-)My po szczepieniu, obyło się bez mega płaczu...Jula super współpracowała z panią doktor za co oczywiście została nagrodzona a później mówiła a teraz "kuj" i jak pani zakuła chwile płaczu i uśmiech...moja dzielna dziewczynka!!!
Aluska oszczedzaj się i nie pozwalaj Amandzi skakać po brzuszku...chyba musisz jej trampolinę sprawić
Co do trampoliny to będę musiała jej jakąś sprawić bo mi dziś ze sto razy przypominała że chce na trampolinę
zaraz sobie poczytam
Nela ma szczęście że ma takiego wspaniałego brataNo i muszę lecieć bo moje dzieciaki szaleją odkąd Julian z przedszkola wrócił... ależ oni tęsknią za sobą - Nela jak zobaczy brata to aż piszczy z radości a Julian dziś stwierdził że nauczy Nelę mówić żeby mogła z nim iść do przedszkola (bo rano mu tłumaczyłam że Nela nie potrafi powiedzieć pani że chce siku albo pić i dlatego musi zostać w domu bo jest malutka) :-)
Biedronka83 uroczą masz córeczkę:-)
Tobie się chce jeszcze na dwór wychodzisz;-) a pieluszka jest u mnie i gryzaczek;-)Witajcie w deszczowe popołudnie. Mieliśmy z Krystkiem wyjść na dwór a tu ciągle pada i pada.:-(.
szalejesz kobieto szalejeszObiecuję , że przepis "zapodam" na kulinarny
Ja powoli ogarniam ten bałągan w domku, układam powolutku ciuszki w garderobie, a od jutra zaczynam pranie rzeczy dla maluszka, segregowanie i spisywanie czego mi jeszcze brakuje:-):-):-)
Fogia Kochana współczuję tych problemów z wrzodami
to niech sie organizm oczyszcza i do roboty
Mandziula mam nadzieje ze ten katarek szybko Ci przejdzie
Misia jak tam po szczepieniu?
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Znalazłam fajną stronkę o zabawach plastyczno- technicznych dla dzieci w poMyskowym świecie: wrzesień 2009
Zmykam lulki, bo od kataru oczy mi łzawią.
Zmykam lulki, bo od kataru oczy mi łzawią.