reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Super Gabi to atrkcja każdego miesca w którym się znajdzie!
ate targi do kiedy trwają my byśmy się wybrali bo gruntowny remont przed nami ale pewnie nie damy rady bo M jutro ma otwarte dni w jednostce i jedzie do Deblina:-(

Misia Natalka wie jak najwygodniej jezdzi się w spaceróce:)
Marta zdrówka
Mandziula dzięki za energię dobrze ze Kola lepiej znosi po tych specyfikach te dolegliwości ząbkowe.
justyna może to brzuszek cierpliwosci i oby nie bolało

a to my na spacerze z małą atletkąZobacz załącznik 286597Zobacz załącznik 286598

superowa ta Twoja atletka!!!:tak::tak::tak:

no coś Ty ;-)
to było umyślnie ;-)
myślę że się przyda żeby Natka nie marzła co ??

rozumiem :-) w takim wypadku trzymam mocno kciuki za umowę oby nadeszła jak najszybciej :-D

no proszę Gabi ćwiczy jak tylko może i gdzie może brawo :-)

targi są też w niedzielę :-)

idę prasować firanki

mamy z Gabi babski wieczór bo mąż idzie na bankiet :-D w sumie mogłabym oddać Gabi mamie ;-) ale .... jakoś mi się nie chce :-D
może hostessy nie rozszarpią mi męża :-D

no dzięki Tobie na pewno nie zmarznie:tak::tak::tak:
oj, pilnuj lepiej męża;-);-)
a Wy z Gabi macie okazję na babski film;-);-)przy soczkach i słodyczach;-);-)

karlita fajne pazurki...... i też tak po cichu zazdraszczam córy:sorry2:
misia smacznie wyglądają te fileciki, chyba wypróbuję:tak:...:-D:-D:-DH też tak jeździł
talia fotki super:tak:

a ja mam skrzynkę jabłek i się zastanawiam co z nią zrobić:sorry2: pewnie zesmażę trochę, a resztę się zje:tak:a jutro pewnie szarlotka będzie, i papryki worek, także jutro mam robotę na rano:sorry2:

i całkiem są smaczne:tak:
ja z jabłek w tym roku spróbowałam coś takiego Jabłka jako dodatek do mięsa | Przetwory z jabłek | Przetwory letnie nawet fajne:tak:

madzienka super bluza za super cenę!!

Ostatnia edycja:
karlita fajne pazurki...... i też tak po cichu zazdraszczam córy:sorry2:

dziękuję ;-)

jaki jest przepis na córkę ??? dorwać męża po weselu ;-) hehheh

Bluza za całe 6zł:tak::tak::tak:
Zobacz załącznik 286616

Karlita pazurki super...
a fotki z targów i parku ludowego boskie, a to że Gabysia wszystkich zachwyciła to mnie nie dziwi
A z Sunday zgadzam się wyglądasz sliczniutko;-)

dzięki kochana :-)

super bluza!!!!

Karlita, i chyba mandziula dzwoniła do mnie Marta byłyście w telewizji, przed panoramą była relacja z akademii:tak::tak::tak::tak:

ja ?? w tv ?? aaaaaa kurde nie byłam u fryzjera ;-);-) hmmm ciekawe czy będzie ta relacja w sieci ... :sorry2::sorry2:

no dzięki Tobie na pewno nie zmarznie:tak::tak::tak:
oj, pilnuj lepiej męża;-);-)
a Wy z Gabi macie okazję na babski film;-);-)przy soczkach i słodyczach;-);-)

ehhh mąż pewnie wróci gdzieś po północy ... więc będę miała szansę nadrobić zaległości w babskich filmach z truskawkami w dłoni kupiłam 1,5kg dzisiaj :-)

Ja już po wizycie :tak::tak::tak: ale tak mnie głowa boli że chyba zaraz się położę spać :-:)-:)-(
Marta nie rozkładaj nam się bo musisz być w poniedziałek w bugi :tak::tak::tak:
Biedronka a kiedy malutkiej zdejmują ten gips bo ja niepoinformowana jestem?
Martyna oby półki szybko zamontowali to będziesz mogła porządek zrobić wreszcie :tak::tak::tak:

w środe minął tydzień, jeszcze zostało 5 ...
tylko to nie gips bo byliśmy u Serwinki, ona zdjęła gips i zrobiła po swojemu (tektura, bandaże itp.)

madzienkabluza super i jaka cena:szok::szok::szok:

taliaGabi super:tak::tak::tak:

Karlitato ty nie wiedziałas że twoja córa to gwiazda????całuski dla niej:tak::tak: udanego babskiego wieczoru zyczę:tak::tak:

o matko ja w telewizji:szok::szok::szok: miałam nadzieje że pokażą relację w panoramie nie sądziłąm że bedzie cos przed i włączyłam na sama panoramę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale może w necie cos bedzie:tak:

misia
super przepis na te fileciki, zrobie takie w niedzielę bo ażmi ślinka pociekła:tak::tak:
jutro zostajemy z Kolą sami bo malż do Krakowa wybywa:tak::tak: ma któraś ochote na wizytę na wsi??? to zapraszam;-):-D:tak:

martazdrowiej szybko, na gardło to można w ciązy tantum verde, ja uzywałam takiego w sprayu:tak::tak::tak:

Mikołaj tak mi sie rozbzikał ze myślałam ze nie zasnie a tu tylko kilka razy mnie ugryzł i padł:tak::dry::dry: boszee straznie gryze to moje dziecko i tylkomnie, dziś rano jak się obudził, podczołgał sie do mnie pokrzyczał cios w rodzaju ej, a potem mnie ugryzł:dry::dry::dry::dry:

jutro zrobie chyba tę szarlotkę dla leniwych, mam ochotę na jakies dobre ciaho z jabłakami a takie zwykłe kruche szarlotki mi się znudziły:tak::tak:

karlita!!!!! truskawki?????? ty nas psychicznie dręczysz!!!!!

Witam Panie:-)

Milo było Was wszystkie poznac.

Wczoraj Filipek padł po pampersie. Jeszcze tyle dzieci nie widział :-):-).
Tak sie zastanawiam nad poniedzialkiem.

Probowalam nadrobic zaleglosci w czytaniu, ale tyle napisalyscie, ze tylko przelecialam i widze, wszyscy chorują więc ŻYCZĘ ZDROWIA !!!!

My się jeszcze trzymamy.

Udało mi się dzisiaj znaleźć nianię, więc kamień spadł mi z serca. Teraz tylko muszę przekonać siebie, że Maly wytrzyma trochę czasu beze mnie;-).

Justyna na problemy z brzuszkiem najlepszy jest kateter Windi. Ulga natychmiastowa. Filip jak zobaczy kateter to przestaje plakac i zaczyna sie napinac spryciarz :-) A bole brzuszka ma od urodzenia do teraz (alergia:-() i wyprobowalismy mase lekow, herbatek itp. Pomaga jeszcze suszarka. Tylko trzeba przeczytac instrukcje.

Misia bedziesz w pn na spotkaniu to podwioze ci kangurka

Karlita daj mi namiary na pw na tą okulistke

reklama
Hej Pampersowe mamuśki:-p:-), widziałam Was w TV Lublin:-p:-p:tak:, Gabi Karlity, Mandziulę z Mikusiem:tak::-).
Gardło nadal bez zmian:-(.

bidulko, lecz gardziołko miodkiem, mleczkiem...byś w poniedziałek była w pełni sił...tyle pracy miałaś z organizowaniem tego spotkania, że nikomu innemu się ono nie należy jak Tobie:tak:
no proszę...jakie mamy gwiazdy:-D:-D:-D
madzienkabluza super i jaka cena:szok::szok::szok:

taliaGabi super:tak::tak::tak:

Karlitato ty nie wiedziałas że twoja córa to gwiazda????całuski dla niej:tak::tak: udanego babskiego wieczoru zyczę:tak::tak:

o matko ja w telewizji:szok::szok::szok: miałam nadzieje że pokażą relację w panoramie nie sądziłąm że bedzie cos przed i włączyłam na sama panoramę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale może w necie cos bedzie:tak:

misia
super przepis na te fileciki, zrobie takie w niedzielę bo ażmi ślinka pociekła:tak::tak:
jutro zostajemy z Kolą sami bo malż do Krakowa wybywa:tak::tak: ma któraś ochote na wizytę na wsi??? to zapraszam;-):-D:tak:

martazdrowiej szybko, na gardło to można w ciązy tantum verde, ja uzywałam takiego w sprayu:tak::tak::tak:

Mikołaj tak mi sie rozbzikał ze myślałam ze nie zasnie a tu tylko kilka razy mnie ugryzł i padł:tak::dry::dry: boszee straznie gryze to moje dziecko i tylkomnie, dziś rano jak się obudził, podczołgał sie do mnie pokrzyczał cios w rodzaju ej, a potem mnie ugryzł:dry::dry::dry::dry:

jutro zrobie chyba tę szarlotkę dla leniwych, mam ochotę na jakies dobre ciaho z jabłakami a takie zwykłe kruche szarlotki mi się znudziły:tak::tak:

karlita!!!!! truskawki?????? ty nas psychicznie dręczysz!!!!!

ja też oglądałam tylko panoramę...a chętnie bym Was zobaczyła na szklanym ekranie:tak::tak:
no jaki drań z Mikołaja:szok::szok:
oj, dręczy truskawkami dręczy....a ja w tym roku ani jednej nie zjadłam:-:)-:)-(

na wieś bardzo chętnie bym się wprosiła...ale niestety na sobotę mamy dużo...za dużo rzeczy...bo i hydraulika i jakieś sklepy i odebrać ciasta zamówione przez brata i w końcu jego imieniny...więc nawet nie wiem, czy będę miała kiedy jutro zajrzeć na BB

dziękuję ;-)

jaki jest przepis na córkę ??? dorwać męża po weselu ;-) hehheh

dzięki kochana :-)

super bluza!!!!

ja ?? w tv ?? aaaaaa kurde nie byłam u fryzjera ;-);-) hmmm ciekawe czy będzie ta relacja w sieci ... :sorry2::sorry2:

ehhh mąż pewnie wróci gdzieś po północy ... więc będę miała szansę nadrobić zaległości w babskich filmach z truskawkami w dłoni kupiłam 1,5kg dzisiaj :-)

karlita po co się martwisz fryzjerem;-);-)super wyglądasz...fryzjer nie jest potrzebny:tak::tak:

Witam Panie:-)

Milo było Was wszystkie poznac.

Wczoraj Filipek padł po pampersie. Jeszcze tyle dzieci nie widział :-):-).
Tak sie zastanawiam nad poniedzialkiem.

Probowalam nadrobic zaleglosci w czytaniu, ale tyle napisalyscie, ze tylko przelecialam i widze, wszyscy chorują więc ŻYCZĘ ZDROWIA !!!!

My się jeszcze trzymamy.

Udało mi się dzisiaj znaleźć nianię, więc kamień spadł mi z serca. Teraz tylko muszę przekonać siebie, że Maly wytrzyma trochę czasu beze mnie;-).

Justyna na problemy z brzuszkiem najlepszy jest kateter Windi. Ulga natychmiastowa. Filip jak zobaczy kateter to przestaje plakac i zaczyna sie napinac spryciarz :-) A bole brzuszka ma od urodzenia do teraz (alergia:-() i wyprobowalismy mase lekow, herbatek itp. Pomaga jeszcze suszarka. Tylko trzeba przeczytac instrukcje.

Misia bedziesz w pn na spotkaniu to podwioze ci kangurka

Karlita daj mi namiary na pw na tą okulistke

i wzajemnie bardzo miło było poznać:tak::tak:cieszę się, że towarzystwo nasze Ci się spodobało:tak::tak:
no ja mam podobny stres..tylko u nas nianią będzie babcia...a godzina zero coraz bliżej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
z poniedziałkiem jest tak, że się wybierałam i bardzo chciałabym być..ale sytuacja mi się komplikuje:dry::-:)-:)-:)-(nie dość, że jeszcze nie przyszło wynagrodzenie i może być dopiero w poniedziałek po południu...to być może będę musiała pozałatwiać kilka spraw w mieście (jak się wszystko wyjaśni, napiszę o co chodzi....na razie ciiiiiiiiiiiiiiii;-);-);-);-))...ale nie wiem, o której godzinie i niestety nie zależy to ode mnie:no::no::no: nie jestem więc w stanie obiecać, że będę:-:)-:)-(będę się starała...ewentualnie się spóźnię...ale mogę w ogóle nie zdążyć, bo z tego co pamiętam spotkanie zaplanowane do 12.30:dry:

Do góry