reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w słoneczną sobotę:-)
a mnie coś głowa dzisiaj boli...
Nie kupiłam sobie octu wczoraj do papryki i musiałam z rana lecieć do sklepu, ale 6 kg przerobiłam już:tak: młody śpi, jak wstanie to pewnie na spacerek gdzieś wyjdziemy, na torze mają być jakieś samochody czy coś takiego, pewnie P nie odpuści:sorry2:

mandziula
mały gryzoń:-)
misia to obyś szybko pozałatwiała sprawy i dotarła do nas
karlita jak tam babski wieczór
asienka witam w klubie, ja też lubię rano pospać, a moje dziecię:no:
marta zdrówka, dobrze, że przechodzi
karlita aleś Ty zalatana dzisiaj
sienio a dzięĸuję Hubert lepiej, już nie zarażamy tak więc na spotkanko w poniedziałek się wybieramy:tak: zdrówka dla Julki

Ostatnia edycja:
reklama
maltanka moj M tez sie wybiera na tor jutro ,a jeszcze jutro na jana pawla sa wyscigi na 1/4 mili ;-) wybieracie sie wszyscy?

My wlasnie wrocilismy do domku, bylismy w Nałęczowie :-) pogoda suuuper!!!! pospacerowalismy popstrykalismy fotki i wrocilismy do domu. Maksio spi, nastawilam pranie w rosol i trzeba za jakies sprzatanie po cichu sie zabrac :-(

hej::)
widze ze tu juz spotkaniem żyjecie:)) no niestety pracuje do 16 także nie dam rady:)) moze nastepnym razem:)

a poza tym hania ma jakiś katarek, niby koncówka (mam nadzieje) wiec i tak nie wiem czy wybralabym sie::) ale i tak życze milego spotkania

ja obiadek pogotowalam, sprzatnelam, jak hania spi zjemy i na spacerek, bo taka sliczna pogoda:))

zdrowka chorowitkom:)) miłego weekendu

-----

ktos o ubranka z lidla pytal..mysle ze trzeba pojsc i zobaczyc, ja kupuje czesto, przewaznie są fajne:)) na pewno zakupie rajstopki na chłodniejsze dni bo mi niunia wyrosła:))

talia miom zdaniem ciuszki z lidla sa fajne, a co najwazniejsze bewelniane:tak: ja polowalam na pizamkę, ale ostatnio byly same malutkie:dry:
maltanka ale z Ciebie pracowita kobitka:tak:
bylysmy z J na spacerku, ale super cieplutko:-):-)
zmykam cos zrobic, bo znowu mi sie weekend skonczy:-p

Hej my już po obiadku i spacerku w botaniku...ale pięknie dzisiaj na dworze...

Jula teraz śpi więc chwila wolnego....

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!

Martusia kuruj się bo bez Ciebie w poniedziałek ani rusz;-);-):tak::tak:

Talia super fotki...zapomniałam wcześniej napisać:tak::tak::tak:
a co do ubranek z Lidla to po rajstopki muszę podjechać

Maltanka podziwiam Cie...ja to leniwa jestem ii nie chce mi się bawic w te przetwory... ale jeść lubię:-p:-p:-p

Sienio jak w pracy???zadowolona jesteś....
i cos Antuanet nie odzywa się...pisz co u Ciebie:tak::tak::tak:

madzieńka dzieki w pracy calkiem fajnie i przyjemnie, dalej nie umiem wszystkiego,ale przynajmniej cześć ogarniam. Na razie jeszcze nie moge sama nic robic ani o niczym decydowac, ale juz we wtorek ma sie to zmienic, wiec trzymajcie kciuki, zebym nie polegla, bo chcialabym tam troszke popracowac:-D:-D A ogolnie praca na Czechowie bardzo mi sie podoba:-):tak:
A co do Antuanet to spotkalam ja wczoraj jak szlam do pracy:tak: chyba zabiegana strasznie, bo tez zaczela pracę, wiec pewnie dlatego nie zaglada, ajej Kubus chyba ma cos z rodzicow, bo tez ciagle w biegu:-D:-D

A rajstopki to ja ostatnio kupilam na targu na Zana za 8 zl i jestem mega zadowolona, bo sa przyjemne, ladne i nie mechaca sie jakos kosmicznie :D:D:D kupilam 3 pary i wszystkie sa ok :)

Ostatnia edycja:
maltanka moj M tez sie wybiera na tor jutro ,a jeszcze jutro na jana pawla sa wyscigi na 1/4 mili ;-) wybieracie sie wszyscy?

wybieramy się:tak::tak::tak:

Maltanka podziwiam Cie...ja to leniwa jestem ii nie chce mi się bawic w te przetwory... ale jeść lubię:-p:-p:-p

:-D:-D leń, leń:-D:-D jakby co to mogę podrzucić:-D

my też po spacerku, pojechaliśmy na tor, ale już późno wybraliśmy się a podobno miało być do 18.00, a wejście 10 zł od osoby:baffled: i P stwierdził, że za drogo jak na godzinę... pojechaliśmy i połaziliśmy po starym mieście trochę...

hej laski,
wpadłam na chwilkę...nałóg:-D:-D:-D:-D nie odpisuję, bo padam.....Natalka wczoraj miała gorszą noc...i się nie wyspaliśmy a w dzień nie było kiedy odespać....na razie mała śpi...więc i ja zaraz znikam do łóżeczka;-);-);-)
chwalę się tylko nowym krzesełkiem Natalki....prosto z komisu;-);-);-)Zobacz załącznik 286802

reklama
:-)Cześć mam nadzieję ze u wsyztkich sobota udana, u mnie bardzo spacer sprzątanie spacer i pizza na kolację a teraz wyrzuty sumienia. :-(

Misia świetne krzesełko teraz pokaż jak się w nim Natalka prezentuje.
madzienka piękny spacer

Dobrej nocy:-)

Do góry