reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

oo a co ci przepisal gin???Jakie leki???

gynoflor, macmiror i flumycon

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maltanka a gdzie Ty chodzisz do gina???

ja mam na Jana Sawy-prywatnie chodzę

zostajecie w Motyczu na następny miesiąc???

:tak::tak::tak:

czy myślicie że z przystankami to można spokojnie podróżowac samochodem w 7,8 miesiącu?

mi tam gin pozwalał, tylko kazał nospę brać w razie w

reklama
martyna udanego wyjazdu, ja w 8 miesiącu jeżdziłam samochodem, jako pasażer;-) ale było mi juz trochę niewygodnie siedzieć

madzienka my chyba zostaniemy, aczkolwiek bedę się dowiadywać gdzie indziej:tak:

ja życzę już dobrej nocy, ide gary upchać do zmywary i pod prysznic bo mi się oczka kleją

Ostatnia edycja:
Moje dziecko przeżywa te ząbki, płacz aż pisk był przy usypianiu i teraz budzi się i popłakuje oczywiście zero zainteresowania jedzeniem, nie wiem jak długo to potrwa.

Dobrej nocki

Mandziula a wy zostajecie???

Anaconda naprawde warto!!!!!Zadzwoń zapytaj....

Karlitko zapomniałam czy powiedziałam Ci co z tym proszkiem...wsyp Gabrysi jak będzie bardzo marudziła, mam nadzieje że pomoże!!!!

Zajrzyjcie na spotkaniowy!!!!

I coś wam zostawiłam:elvis:

widziałam, super:tak::tak::tak:

gynoflor, macmiror i flumycon

ja mam na Jana Sawy-prywatnie chodzę

:tak::tak::tak:

sporo tych leków:eek:

martyna udanego wyjazdu, ja w 8 miesiącu jeżdziłam samochodem, jako pasażer;-) ale było mi juz trochę niewygodnie siedzieć

madzienka my chyba zostaniemy, aczkolwiek bedę się dowiadywać gdzie indziej:tak:

ja życzę już dobrej nocy, ide gary upchać do zmywary i pod prysznic bo mi się oczka kleją

dobrej nocki:tak::tak:ja też jakoś zmęczona:sorry:

Moje dziecko przeżywa te ząbki, płacz aż pisk był przy usypianiu i teraz budzi się i popłakuje oczywiście zero zainteresowania jedzeniem, nie wiem jak długo to potrwa.

Dobrej nocki

oby szybko przeszło i biedactwo się nie męczyło:tak:

hej kobitki
witam z kawusią, herbatką, soczkiem do wyboru

:-)

Karlitko zapomniałam czy powiedziałam Ci co z tym proszkiem...wsyp Gabrysi jak będzie bardzo marudziła, mam nadzieje że pomoże!!!!

dziękuję bardzo :-)

Martynka ja w 8 miesiącu z Gabi strasznie źle znosiłam jazdę brzuch mi twardniał, było mi niewygodnie i na dłuższe trasy już się nie wybierałam

teraz z końcem października mieliśmy jechać do Piły ale to ok 600km 8 h jazdy i niestety zrezygnowaliśmy bo ostatnio brzuch mnie pobolewa po godzinnej jeżdzie

Dobrej nocki

oby Gabi szybko wyszły ząbku u nas o dziwo wczoraj wyło o wiele spokojniej wieczorem chyba nas te spacery wykończyły - padłam razem z Gabi przy usypianiu a dziś jestem już od 6 na nogach bo sie wyspałam ;-)

ja dzisiaj idę na targi wnętrzarskie (budowlane) a co ;-) zobaczę co mają za nowinki ;-) no i mój mężulek sie wystawia idę zobaczyć jak przyszykowali stoisko ;-)

lecę na spotkaniowy

wstawać śpiochy ;-)

Witam się i ja!
maltanka to ja czesc z tych leków brałam a te nadrozsze to az trzy razy bo mi do konca na poczatku nie pomagały, z reszta teraz tez nie wiem bo 1pazdziernika ide dopiero na kontrole:-)

My juz na nozkach tzn ja w lozku z lapkiem a Maks gada od rana ;-) komentuje wszystko dookoła, jejku co on politykiem zostanie czy co .... :baffled:

hej kobitki
witam z kawusią, herbatką, soczkiem do wyboru

Martynka ja w 8 miesiącu z Gabi strasznie źle znosiłam jazdę brzuch mi twardniał, było mi niewygodnie i na dłuższe trasy już się nie wybierałam

teraz z końcem października mieliśmy jechać do Piły ale to ok 600km 8 h jazdy i niestety zrezygnowaliśmy bo ostatnio brzuch mnie pobolewa po godzinnej jeżdzie

Dzień dobry dziewczynki!!

Dziękuję za rady, póki co jestem w 6 tym miesiacu i jakoś jazdę znoszę, wezmę nospe bo faktycznie przy ostatnich bólach brzucha pomogła:tak:
Dziś wyjazd do Krakowa, a za tyg do znajomych do Warszawy...a później zobaczymy jak się będę czuła:-)Bo muszę jeszcze do rodziców do Olsztyna pojechać:-)
A ja dziś wcześnie na nogach już wykąpana, ubrana, make u lekki zrobiony bo o 9 maja przyjsc panowie od garderoby, szafek w kuchni..więc do 15 będa mi wiercili, hałasowali a ja będę ich nadzorowała, takze nici z lenistwa dziś...i drzemki:sorry2:

Miłego dzionka bo jest pięknie i słonecznie!!!

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Dopiero teraz bo Maja sobie wymyśliła że dzisiaj ja ją zaprowadzam do przedszkola :dry::dry::dry: no więc wstałyśmy trochę później i przed godz. 8 wyszłyśmy z domku :tak::tak:
Zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć bo babka od mieszkania przyjeżdża i lepiej żeby takiego bałaganu nie zastała, do tego czeka mnie prasowanie z dwóch pralek :sorry2::sorry2: a wieczorkiem wyjeżdżamy na weekend do mojej mamy :tak::tak::tak:
Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:
Sundey najważniejsze że synek daje mamie popisać na bb :-p:-p;-);-)

Do góry