reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

oo a co ci przepisal gin???Jakie leki???

gynoflor, macmiror i flumycon

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maltanka a gdzie Ty chodzisz do gina???

ja mam na Jana Sawy-prywatnie chodzę

zostajecie w Motyczu na następny miesiąc???

:tak::tak::tak:

czy myślicie że z przystankami to można spokojnie podróżowac samochodem w 7,8 miesiącu?

mi tam gin pozwalał, tylko kazał nospę brać w razie w

reklama
martyna udanego wyjazdu, ja w 8 miesiącu jeżdziłam samochodem, jako pasażer;-) ale było mi juz trochę niewygodnie siedzieć

madzienka my chyba zostaniemy, aczkolwiek bedę się dowiadywać gdzie indziej:tak:

ja życzę już dobrej nocy, ide gary upchać do zmywary i pod prysznic bo mi się oczka kleją

Ostatnia edycja:
Moje dziecko przeżywa te ząbki, płacz aż pisk był przy usypianiu i teraz budzi się i popłakuje oczywiście zero zainteresowania jedzeniem, nie wiem jak długo to potrwa.

Dobrej nocki

Mandziula a wy zostajecie???

Anaconda naprawde warto!!!!!Zadzwoń zapytaj....

Karlitko zapomniałam czy powiedziałam Ci co z tym proszkiem...wsyp Gabrysi jak będzie bardzo marudziła, mam nadzieje że pomoże!!!!

Zajrzyjcie na spotkaniowy!!!!

I coś wam zostawiłam:elvis:

widziałam, super:tak::tak::tak:

gynoflor, macmiror i flumycon

ja mam na Jana Sawy-prywatnie chodzę

:tak::tak::tak:

sporo tych leków:eek:

martyna udanego wyjazdu, ja w 8 miesiącu jeżdziłam samochodem, jako pasażer;-) ale było mi juz trochę niewygodnie siedzieć

madzienka my chyba zostaniemy, aczkolwiek bedę się dowiadywać gdzie indziej:tak:

ja życzę już dobrej nocy, ide gary upchać do zmywary i pod prysznic bo mi się oczka kleją

dobrej nocki:tak::tak:ja też jakoś zmęczona:sorry:

Moje dziecko przeżywa te ząbki, płacz aż pisk był przy usypianiu i teraz budzi się i popłakuje oczywiście zero zainteresowania jedzeniem, nie wiem jak długo to potrwa.

Dobrej nocki

oby szybko przeszło i biedactwo się nie męczyło:tak:

hej kobitki
witam z kawusią, herbatką, soczkiem do wyboru

:-)

Karlitko zapomniałam czy powiedziałam Ci co z tym proszkiem...wsyp Gabrysi jak będzie bardzo marudziła, mam nadzieje że pomoże!!!!

dziękuję bardzo :-)

Martynka ja w 8 miesiącu z Gabi strasznie źle znosiłam jazdę brzuch mi twardniał, było mi niewygodnie i na dłuższe trasy już się nie wybierałam

teraz z końcem października mieliśmy jechać do Piły ale to ok 600km 8 h jazdy i niestety zrezygnowaliśmy bo ostatnio brzuch mnie pobolewa po godzinnej jeżdzie

Dobrej nocki

oby Gabi szybko wyszły ząbku u nas o dziwo wczoraj wyło o wiele spokojniej wieczorem chyba nas te spacery wykończyły - padłam razem z Gabi przy usypianiu a dziś jestem już od 6 na nogach bo sie wyspałam ;-)

ja dzisiaj idę na targi wnętrzarskie (budowlane) a co ;-) zobaczę co mają za nowinki ;-) no i mój mężulek sie wystawia idę zobaczyć jak przyszykowali stoisko ;-)

lecę na spotkaniowy

wstawać śpiochy ;-)

Witam się i ja!
maltanka to ja czesc z tych leków brałam a te nadrozsze to az trzy razy bo mi do konca na poczatku nie pomagały, z reszta teraz tez nie wiem bo 1pazdziernika ide dopiero na kontrole:-)

My juz na nozkach tzn ja w lozku z lapkiem a Maks gada od rana ;-) komentuje wszystko dookoła, jejku co on politykiem zostanie czy co .... :baffled:

hej kobitki
witam z kawusią, herbatką, soczkiem do wyboru

Martynka ja w 8 miesiącu z Gabi strasznie źle znosiłam jazdę brzuch mi twardniał, było mi niewygodnie i na dłuższe trasy już się nie wybierałam

teraz z końcem października mieliśmy jechać do Piły ale to ok 600km 8 h jazdy i niestety zrezygnowaliśmy bo ostatnio brzuch mnie pobolewa po godzinnej jeżdzie

Dzień dobry dziewczynki!!

Dziękuję za rady, póki co jestem w 6 tym miesiacu i jakoś jazdę znoszę, wezmę nospe bo faktycznie przy ostatnich bólach brzucha pomogła:tak:
Dziś wyjazd do Krakowa, a za tyg do znajomych do Warszawy...a później zobaczymy jak się będę czuła:-)Bo muszę jeszcze do rodziców do Olsztyna pojechać:-)
A ja dziś wcześnie na nogach już wykąpana, ubrana, make u lekki zrobiony bo o 9 maja przyjsc panowie od garderoby, szafek w kuchni..więc do 15 będa mi wiercili, hałasowali a ja będę ich nadzorowała, takze nici z lenistwa dziś...i drzemki:sorry2:

Miłego dzionka bo jest pięknie i słonecznie!!!

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Dopiero teraz bo Maja sobie wymyśliła że dzisiaj ja ją zaprowadzam do przedszkola :dry::dry::dry: no więc wstałyśmy trochę później i przed godz. 8 wyszłyśmy z domku :tak::tak:
Zaraz za sprzątanie trzeba się wziąć bo babka od mieszkania przyjeżdża i lepiej żeby takiego bałaganu nie zastała, do tego czeka mnie prasowanie z dwóch pralek :sorry2::sorry2: a wieczorkiem wyjeżdżamy na weekend do mojej mamy :tak::tak::tak:
Karlita co z ciebie ostatnio taki ranny ptaszek się zrobił?! :szok::szok::szok:
Sundey najważniejsze że synek daje mamie popisać na bb :-p:-p;-);-)

Do góry