reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka a Wy gdzie podziewacie się???

a my na mieście, chłopaki zawieźli mnie do gina, trochę mi się zeszło (w gabinecie:-p), ale o dziwo opóźnień nie było, no i mam stan zapalny, kupę kasy zostawiłam w aptece:wściekła/y: ale mam nadzieję, że przejdzie i ne będę już musiała iść na kontrolę:sorry:

i Hubert przez najbliższy miesiąc z tatą na basen chodzi:sorry2:

fajnie, że wam się papmers udał

ciacho stawiam już :-):-)

mniam, mniam:tak::tak:

Witam popoludniowo!!!
Bylam dzisiaj w reservd i myslalam ze kupie Maksowi spodnie z ta 20% znizka, ale kupony sa wazne od 4pazdziernika. :-( Tylko i tak nic ciekawego nie bylo:-( Mysle tez o kupieniu Maksowi jakiegos kompletu czapki z szalikiem ale tez nie bylo nic fajnego.

Super ze spotkanie sie udalo, a co do tego poniedzialkowego to ja odpadam zdecydowanie, bo o tej godzienie bede w pracy :-(

szkoda:-:)-:)-(

My już po warsztatach...przy okazji z Madziarką spotkaliśmy jeszcze znajomych z maluchami....a Jula znowu pobiegała po domku pampersa...:-D:-D:-D:-D

Talia ja jestem bardzo zadowolona...pani Kasia Sempolska pokazała nam w jaki sposób stymulować prace półkul mózgowych u takich maluchów przy okazji m.in.koca, sznura.....jak dla mnie warto było
I jeszcze paczke pampersów dostałyśmy:-D:-D

mniam mniam

Super że spacerek udany....zazdroszczę bo pogoda była piekna...my chyba jutro gdzieś pospacerujemy:tak::tak::tak:bo w prognozach zapowiadają koniec tego ciepełka:crazy::crazy::crazy:

U ginki wszystko ok....oczywiście pytała kiedy drugie:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maltanka a Wy gdzie podziewacie się???

Anaconda PW

no właśnie, Jula czeka na rodzeństwo;-);-)

a my na mieście, chłopaki zawieźli mnie do gina, trochę mi się zeszło (w gabinecie:-p), ale o dziwo opóźnień nie było, no i mam stan zapalny, kupę kasy zostawiłam w aptece:wściekła/y: ale mam nadzieję, że przejdzie i ne będę już musiała iść na kontrolę:sorry:

i Hubert przez najbliższy miesiąc z tatą na basen chodzi:sorry2:

fajnie, że wam się papmers udał

ojej, oby szybko stan zapalny sobie poszedł:tak::tak::tak:
ja chwilowo sama w domku, mąż pojechał po samochód do mechanika:sorry::sorry:

madzienka super że zadowolona jesteś z warsztatów:tak::tak:

maltanka
znam ten ból jak sie w aptece dużo kasy zostawia:no::no: zdrówak życzę:tak::tak:
zostajecie w Motyczu na następny miesiąc???

sunday szkoda że zakupy się nie udały:-(

a ja się dzis wziełam za porządki,okna umyłam:tak::tak: zostały mi jeszcze szafkiw kuchni ale to jutro bo mi się dziś Mikołaj rozbzikał i nie dał popracować:-D:-D:-D

Witam wieczorową porą :-):-)
Majka śpi a ja wreszcie wieczorem do kompa się dopchałam :-p:-p jednak mąż jakiś film chce włączyć więc długo nie posiedzę :crazy::crazy:
Madzienka odnośnie pr to właśnie się nad tym zastanawiam i muszę tam zadzwonić i się dowiedzieć co i jak :tak::tak:
Maltanka ja z racji brania tabsów też mam częste stany zapalne co mnie ogromnie wkurza :wściekła/y::wściekła/y: no i teraz gina też nie mam za dobrego, może najwyższa pora go zmienić:sorry::sorry:
Sundey może następnym razem zakupy będą lepsze :tak::tak:
Mandziula podziwiam za chęci do sprzątania :tak::tak::tak:

My już po warsztatach...przy okazji z Madziarką spotkaliśmy jeszcze znajomych z maluchami....a Jula znowu pobiegała po domku pampersa...:-D:-D:-D:-D
Talia ja jestem bardzo zadowolona...pani Kasia Sempolska pokazała nam w jaki sposób stymulować prace półkul mózgowych u takich maluchów przy okazji m.in.koca, sznura.....jak dla mnie warto było
I jeszcze paczke pampersów dostałyśmy:-D:-D

A to były te warsztaty które wygrałaś w tym konkursie smsowym tak?a każdy mógł na nie przyjść czy Ty miałaś jakieś zaproszenie?

Kurcze Lejdis moje drogie strasznie żałuję że mnie w poniedziałek nie będzie z Wami, no ale niestety muszę sprawy wynajmu mieszkania w Krakowie dopiąć na ostatni guzik. I kiedy ja Was wszystkie poznam??:confused::confused::confused:
Na pocieszenie będę się w niedzielę widziała z moimi Lejdis z Krakowa :-):-)Dawno się nie widziałyśmy i sa ciekawe jak brzusio wygląda:-):-) I coś czuję że przed porodem to ostatni raz jak zaiwtam do Krk, bo już później chyba nie dam rady jechać samochodem tyle km, czy myślicie że z przystankami to można spokojnie podróżowac samochodem w 7,8 miesiącu?

Nam jutro montują zabudowę w garderobie , dodatkowe szafki w kuchni i łazience, a w sobotę przyjeżdża sofa...więc cały następny tydzień będę robiła porządki i popiorę już kocyki, pościel i część ubranek dla Boryska, a jak już urządzę dla niego kącik to porobię fotki i Wam wyślę:-):-):-)

reklama
zostajecie w Motyczu na następny miesiąc???

Mandziula a wy zostajecie???

Anaconda naprawde warto!!!!!Zadzwoń zapytaj....

Karlitko zapomniałam czy powiedziałam Ci co z tym proszkiem...wsyp Gabrysi jak będzie bardzo marudziła, mam nadzieje że pomoże!!!!

Zajrzyjcie na spotkaniowy!!!!

I coś wam zostawiłam:elvis:

Ostatnia edycja:
Do góry