reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Martyna leżysz? :oo2::rofl:
Leż leż bo to nie żarty... mąż ma rację :tak:
Hej...tak oszczędzam się, poleguję, jutro podróż nas czeka, a oprócz tego od rana będę miała tu ekipę która będzie nam montowała garderobę, szafki i inne rzeczy...więc już też tak nie poleżę...dzięki za troskę Madziara:-):-):-)

Hej my już po pampersie, było bardzo fajnie, relacja później...

Kurcze żałuję, ze mnie nie było...i faktycznie nie zadzwoniłam do nikogo że mnie nie będzie, napisałam tylko rano na forum...nie pomyślałam żeby do którejś z Was zadzwonić...przepraszam jesli to sprawiło kłopot...Wybaczycie Lejdis??:sorry::sorry::sorry:

Hej ja też melduję że już dotarłam do domu i przez to że tak długo mi zeszło to dziś na obiad będą "biedronkowe pierogi" :-D:-D:-D;-);-):-p:-p - ciekawe czy mąż się ucieszy :-p:-p:-p
Fajnie było się z wami spotkać :tak::tak::tak: tylko szkoda że nam Fornecia się wyprowadza :-:)-:)-(
Ale te wasze dzieciaki urosły przez te wakacje :szok::szok::szok: normalnie szok :szok::szok::szok:
Ja kawkę sobie zrobiłam i mam nadzieję że mnie trochę obudzi bo zaczynam padać z niewyspania :-:)-(
Madziara super że Nelcia dochodzi do siebie i że się zobaczymy w poniedziałek :tak::tak::tak:

super że spotkanie udane i pampers nie zawiódł
Madzienka jak Twoje warsztaty wyglądały?

My już po spacerze Gabi prawie nic nie je w ogóle nie jestem w stanie w nią nawet obiadku wcisnąć normalnie masakra:szok::eek::shocked2:
Odwiedziłysmy bulwar nadwislański taka śliczna pogoda a tam nikogo oprócz nas i jednej Pani z pieskiem:szok: dziwne. Tłumy tam były gdy była powódź a tak bez sensacji to brak zainteresowania Wisłą:laugh2:
Ja to juz zmykam bo moja pociecha co rusz siada i to w takich miejscach ze jak straci równowagę to moze być kiepsko...

Jeszcze tylko dodam ze chyba będziemy w oniedziałek, zobaczymy czy mi się siostra zdecyduje pomóc i ze mną przyjedzie

Widzę, że Akademia udana:-).
Ja ogarnęłam mieszkanie, porobiłam porządki w szafach i dałam już sobie spokój bo mnie pył z ubrań zaczął dusić:confused2:. 1 worek naszykowałam żeby M wyniósł do kontenera z ciuchami. Teraz czekam żeby swetry wyciągnąć z pralki i drugie pranie nastawić:-p:tak:.

mięsko gotowe, ziemniaczki się gotują:tak::tak:
my tez już w domku:tak::tak:
misia super że dotarłyscie na piechotkę, a Natalka nie marudziła??? to pewnie przez ten balonik;-);-);-)
zmykam obiadek szykować:tak::tak::tak:

dobrze, że bezpiecznie dojechaliście:tak::tak:owszem, balonik:tak:a pod koniec...butelka z mleczkiem;-)trochę wypita a przede wszystkim gryziona:-Dno ale szkoda było nie wykorzystać tej pogody:cool2::cool2:

Hej...tak oszczędzam się, poleguję, jutro podróż nas czeka, a oprócz tego od rana będę miała tu ekipę która będzie nam montowała garderobę, szafki i inne rzeczy...więc już też tak nie poleżę...dzięki za troskę Madziara:-):-):-)

Kurcze żałuję, ze mnie nie było...i faktycznie nie zadzwoniłam do nikogo że mnie nie będzie, napisałam tylko rano na forum...nie pomyślałam żeby do którejś z Was zadzwonić...przepraszam jesli to sprawiło kłopot...Wybaczycie Lejdis??:sorry::sorry::sorry:

poleguj, poleguj:tak:
wybaczymy, wybaczymy:tak:...na przeproszenie stawiasz ciacho:-p:-p:-p;-);-);-)

Hej ja też melduję że już dotarłam do domu i przez to że tak długo mi zeszło to dziś na obiad będą "biedronkowe pierogi" :-D:-D:-D;-);-):-p:-p - ciekawe czy mąż się ucieszy :-p:-p:-p
Fajnie było się z wami spotkać :tak::tak::tak: tylko szkoda że nam Fornecia się wyprowadza :-:)-:)-(
Ale te wasze dzieciaki urosły przez te wakacje :szok::szok::szok: normalnie szok :szok::szok::szok:
Ja kawkę sobie zrobiłam i mam nadzieję że mnie trochę obudzi bo zaczynam padać z niewyspania :-:)-(
Madziara super że Nelcia dochodzi do siebie i że się zobaczymy w poniedziałek :tak::tak::tak:

to się nazywa obiad ekspresowy:tak:;-)ważne, że jest, mniejsza co;-)zresztą jak głodny, to mu wszystko będzie smakować;-)

My już po spacerze Gabi prawie nic nie je w ogóle nie jestem w stanie w nią nawet obiadku wcisnąć normalnie masakra:szok::eek::shocked2:
Odwiedziłysmy bulwar nadwislański taka śliczna pogoda a tam nikogo oprócz nas i jednej Pani z pieskiem:szok: dziwne. Tłumy tam były gdy była powódź a tak bez sensacji to brak zainteresowania Wisłą:laugh2:
Ja to juz zmykam bo moja pociecha co rusz siada i to w takich miejscach ze jak straci równowagę to moze być kiepsko...

Jeszcze tylko dodam ze chyba będziemy w oniedziałek, zobaczymy czy mi się siostra zdecyduje pomóc i ze mną przyjedzie

to koniecznie męcz siostrę o pomoc:tak::tak::tak:

Widzę, że Akademia udana:-).
Ja ogarnęłam mieszkanie, porobiłam porządki w szafach i dałam już sobie spokój bo mnie pył z ubrań zaczął dusić:confused2:. 1 worek naszykowałam żeby M wyniósł do kontenera z ciuchami. Teraz czekam żeby swetry wyciągnąć z pralki i drugie pranie nastawić:-p:tak:.

jesteś niezmordowana:tak::tak::tak::szok::szok:

Witam popoludniowo!!!
Bylam dzisiaj w reservd i myslalam ze kupie Maksowi spodnie z ta 20% znizka, ale kupony sa wazne od 4pazdziernika. :-( Tylko i tak nic ciekawego nie bylo:-( Mysle tez o kupieniu Maksowi jakiegos kompletu czapki z szalikiem ale tez nie bylo nic fajnego.

Super ze spotkanie sie udalo, a co do tego poniedzialkowego to ja odpadam zdecydowanie, bo o tej godzienie bede w pracy :-(

reklama
My już po warsztatach...przy okazji z Madziarką spotkaliśmy jeszcze znajomych z maluchami....a Jula znowu pobiegała po domku pampersa...:-D:-D:-D:-D

Talia ja jestem bardzo zadowolona...pani Kasia Sempolska pokazała nam w jaki sposób stymulować prace półkul mózgowych u takich maluchów przy okazji m.in.koca, sznura.....jak dla mnie warto było
I jeszcze paczke pampersów dostałyśmy:-D:-D

ciacho stawiam już :-):-)

mniam mniam

Super że spacerek udany....zazdroszczę bo pogoda była piekna...my chyba jutro gdzieś pospacerujemy:tak::tak::tak:bo w prognozach zapowiadają koniec tego ciepełka:crazy::crazy::crazy:

U ginki wszystko ok....oczywiście pytała kiedy drugie:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maltanka a Wy gdzie podziewacie się???

Anaconda PW

Do góry