reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam się i ja

coś mi wlazło w szyję i nie mogę głową ruszyć:no:

sundey no faktycznie to jest masakra, na każdym kroku chcą cię oszukać, a nie macie kogoś znajomego kto by pooglądał z wami, zobaczył w jakim jest stanie itp...

reklama
Witam się!
antuanet zmieniasz pracę? ja siedzę nad ustawami:baffled:
maltanka w poprzedniej pracy kończy mi się umowa a co za tym idzie urlop wychowawczy. Dlatego idę do całkiem innej firmy, może i lepiej bo przynejmniej czegoś się nauczę.:-) A Ty też do jakiejś nowej pracy? Współczuję bólu w szyi, pewnie Cię gdzieś podwiało:rofl2:
martyna100 będę pracowała w firmie handlowej w centrum Lublina jako ksęgowa:tak:
madzienka zaczynam 22.09 ale narazie kombinuję jak za łatwić żeby tam przebywać jak najmniej czasu w ciągu dnia.
fogia fajny ten Twój synek, na pewno będzie super braciszkiem i będzie Ci pomagał przy maleństwie. ;-) Nasz Kuba też nauczył się mówić" Dać Kubusiowi brata mały" i wszystkim powtarza. Ciekawe czy wogóle rozumie co mówi:confused:
izka zdrówka dla Karolka!Co do pediatrykiedyś zamawiałam dr Kostuch ale później wiecznie nie miała czasu przyjechać więc teraz jeździmy do dr Żyszkiewicz i jestem mega zadowolona:-). A z przychodni nie polecam Medicor-u:rofl2: ( na Weteranów) Obok jest Eskulap i tam podobno jest bdb pediatra dr Kępa.
aluśka dbaj o siebie i nie dźwigaj, niech M lata z siatami, Ty i tak już masz co nosić dodatkowo:-)
My od 7 na nogach, zaraz zbieramy się na spacer i jakieś zakupy muszę zrobić bo w lodówce jest światło:tak: A co na obiad robicie bo brak inwencji twórczej? Miłego dzionka:-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/izka-mummy-to-be-10480.html

maltanka w poprzedniej pracy kończy mi się umowa a co za tym idzie urlop wychowawczy. Dlatego idę do całkiem innej firmy, może i lepiej bo przynejmniej czegoś się nauczę.:-) A Ty też do jakiejś nowej pracy?

ja na razie szukam ofert i wysyłam dokumenty, zobaczymy kto się odezwie:sorry2: a czytam tak profilaktycznie co by nie pójść na zielono na jakąś rozmowę w razie w:sorry2:

cześć dziewcxyny
jestem u rodziców stąd moja nieobecność na bb. próbowałam was czytać ale nie mam aż tak dużo czasu bo naskrobałyście mnogo.
mandziula wytrwałości, mam nadzieję że mikołaj da ci się niedługo wysapć
maltanka dawaj znać kto się odzywa i jak idzie to poszukiwanie:-)
ja już się wysypiam gabu ładnie śpi a ulewanie to pediattra powiedziała że to ze to na żąbki może się pokażą niedługo.
u rodzicow niw grzeją więc straszna zimnica muszę gabi kupić coś ciepłego do czołgania się po podłodze i dziś zakupy mam zamiar zrobić w ciuchu.
odezwę się później
pozdroawiam

heloo,
oj faktycznie droga. Co do urodzin to bardzo Ci dziękuję za pamięć ale to nie dzisiaj. Przełomową trzydziechę kończę w czwartek. :sorry::sorry:
ups, przepraszam za pomyłkę:zawstydzona/y::sorry2:

nie mogę spać :-(
ja też nie mogłam:no::no:
witam się i ja

coś mi wlazło w szyję i nie mogę głową ruszyć:no:

sundey no faktycznie to jest masakra, na każdym kroku chcą cię oszukać, a nie macie kogoś znajomego kto by pooglądał z wami, zobaczył w jakim jest stanie itp...

próbowałaś rozmasować szyję:sorry2::confused:

Witam się!

maltanka w poprzedniej pracy kończy mi się umowa a co za tym idzie urlop wychowawczy. Dlatego idę do całkiem innej firmy, może i lepiej bo przynejmniej czegoś się nauczę.:-) A Ty też do jakiejś nowej pracy? Współczuję bólu w szyi, pewnie Cię gdzieś podwiało:rofl2:
martyna100 będę pracowała w firmie handlowej w centrum Lublina jako ksęgowa:tak:
madzienka zaczynam 22.09 ale narazie kombinuję jak za łatwić żeby tam przebywać jak najmniej czasu w ciągu dnia.
fogia fajny ten Twój synek, na pewno będzie super braciszkiem i będzie Ci pomagał przy maleństwie. ;-) Nasz Kuba też nauczył się mówić" Dać Kubusiowi brata mały" i wszystkim powtarza. Ciekawe czy wogóle rozumie co mówi:confused:
izka zdrówka dla Karolka!Co do pediatrykiedyś zamawiałam dr Kostuch ale później wiecznie nie miała czasu przyjechać więc teraz jeździmy do dr Żyszkiewicz i jestem mega zadowolona:-). A z przychodni nie polecam Medicor-u:rofl2: ( na Weteranów) Obok jest Eskulap i tam podobno jest bdb pediatra dr Kępa.
aluśka dbaj o siebie i nie dźwigaj, niech M lata z siatami, Ty i tak już masz co nosić dodatkowo:-)
My od 7 na nogach, zaraz zbieramy się na spacer i jakieś zakupy muszę zrobić bo w lodówce jest światło:tak: A co na obiad robicie bo brak inwencji twórczej? Miłego dzionka:-)

gratuluję nowej pracy:tak::tak:
no właśnie, może Kubuś chce rodzeństwo:-p:-p;-);-);-)
u mnie dziś albo placki drożdżowe albo pieczone udka z kuraka:tak:
iza zdrówka dla synka:tak:ja chodzę na Weteranów do Puls Medu:tak:

podpowiedzcie co można zrobić z jabłek?mam siatkę antonówek i nie mam pomysłu:dry:oczywiście poza standardowym starciem, przesmażeniem z cukrem i do słoików a potem do naleśników i szarlotki:laugh2:

Wpadłam tylko na chwilkę... zameldować się że żyję... tylko znowu czasu brak - siedzę i kuję testy w przerwach między zabawami z Nelą :-)

Julian w przedszkolu grzeczny, pani go chwali więc jestem dumna z mojego synia!!!

A co do wczorajszego spotkania - Karolinka ma rację, wymieniajmy się nr to będzie łatwiej się zdzwonić w razie czego...
Poczekajmy, może będzie jeszcze ta polska złota jesień i wybierzemy się na to spotkanko... Madzieńka liczę na Twoją pomoc -w razie jak bym nie miała chwili zajrzeć to dasz mi znać... albo Ty Karlitko co? :-)

Dobra, zmykam pouczyć się trochę bo dziś po południu mamy pierwsze w życiu zebranie rodziców... :-)
Sama jestem tym faktem podekscytowana... hehe dziwnie być po tej drugiej stronie :-)

reklama
A co na obiad robicie bo brak inwencji twórczej? Miłego dzionka:-)
Antuanet czy ja dobrze zrozumiałam, w poprzedniej firmie byłaś na urlopie wychowawczym, i w międzyczasie poszukałaś sobie nowej pracy?
A co w starej było coś nie tak?czy bałaś się że po wychowawczym nie będą Cię chcieli?

Ja dziś na obiad serwuję zupę koperkową i pierogi z jagodami:-):-)

Mamuski ja juz spadam do pracy, miłego dnia Wam życze (mimo pogody)!!!:-)
Miłego dnia sunday;-):-):-):-):-)

podpowiedzcie co można zrobić z jabłek?mam siatkę antonówek i nie mam pomysłu:dry:oczywiście poza standardowym starciem, przesmażeniem z cukrem i do słoików a potem do naleśników i szarlotki:laugh2:
Moja babcia robiła kompot z jabłek oraz suszyła jabłuszka w plasterkach, które póżniej używała do kompotu wigilijnego z suszu:-)

Wpadłam tylko na chwilkę... zameldować się że żyję... tylko znowu czasu brak - siedzę i kuję testy w przerwach między zabawami z Nelą :-)
Julian w przedszkolu grzeczny, pani go chwali więc jestem dumna z mojego synia!!!
Jestem chyba nie wtajemniczona Madziareczko - jakie testy kujesz?:zawstydzona/y: I co to za zebranie poźniej masz?

Suuper , ze masz dzielnego synka w przedszkolu....ehh..ja już bym chciałą, żeby mój przyszedł na świat....

U mnie dziewczynki nic nowego, dziś czuję się lepiej niż wczoraj, nie mam specjalnych planów na dziś, więc może skocze na basen...bo mój M. do 22 w pracy dziś więc samiutka jestem:-(

Pokażę wam jaki stół wybraliśmy i krzesła do naszego mieszkanka, podoba Wam się?jest rozkładany więc można przyjmować gości....ohh już się nie mogę doczekać:-)

Do góry