reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday nie mówię "nie" ale narazie zaczynam nową pracę i zobaczymy jak będzie;-)
maltanka a w jakim zawodzie?bo tam gdzie ja będę pracowała jeszcze ostatnio potrzebowali fakturzystki ale nie wiem czy aktualne jeszcze...
talia u nas do raczkowania sprawdzały się takie maty piankowe, i nie było na nich zimno.
madziara78 żeby Ci testy szybko weszły go głowy, dla mnie to czarna magia była:sorry2: Super że mały się zaklimatyzował tak dobrze w przedszkolu.
martyna100 nie chciałam tam wracać do starej firmy, a poza tym raczej zwalniają niż się cieszą z powrotu mamusiek:baffled: Ostatnio dziewczyna po macierzyńskim wróciła i na koniec miesiąca dostała wypowiedzenie z powodu redukcji etatów:szok: A komplecik super, zwłaszcza krzesła mi się podobają.
Kuba coś mi nie chce spać, zakupy zrobiliśmy, zupa cebulowa się gotuje, teraz czekam aż zaśnie i trzeba siadać do nauki;-)

reklama
Martyna zebranie mam u przedszkolaka :-) pierwszy raz idę jako rodzic... :-) a testy... zaczęłam robić prawko bo bez niego ani rusz... czuję się jak bez ręki :-)

jadę zaraz odebrać synia... dziś wróci wcześniej - niech ma trochę laby nie? :-)

i zapomniałam Antuanet24 miłej nauki... niech wiedza sama wskakuje do głowy! :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
talia daj znać jak zakupy się udały, :tak: u nas już grzeją także cieplutko, u rodziców pewnie też, a u teściów piec więc tam zawsze jest zimno:baffled:
misia hmmm upiec szarlotkę:-D a tak na serio to nie wiem ja tylko smażyłam, ale coś mandziula pisała, że dżem robiła z jabłek:tak:
madziara jakie testy kujesz?...czyżby na prawko...już doczytałam
martyna fajny stół ...pw!!!
antuanet PW !!! :-D:-D:-D też robię dzisiaj zupę cebulową:-D

a my byliśmy na poczcie w deszcz, wróciliśmy, a tu przestało padać, zabrałam się za obiad zupa cebulowa już gotowa:-) a na drugie zrazy z ziemniakami i surówką z selera:-) a wieczorkiem na basen:tak:

a madzienka to gdzie się dzisiaj podziewa???:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,
dziękuję za informację, muszę coś wybrać w końcu.

Karol dziś jakby nigdy nic mu nie było, wczoraj zwymiotował i na tym choroba się zakończyła. Wydaje mi się, że za dużo zjadł w przedszkolu i siadło mu coś na żołądek, ja mam podobnie więc pewnie to było to.
Nic, dziś siedzimy w domu, a w sypialni robi się pierwsza szafa!!! JUPI!!!
Ale jutro już Młody do przedszkola idzie bo w domu to się zanudzi, a w szczególności przy tych robotach.

Witajcie, mi dzisiaj czas między paluchami ucieka...nic nie zrobione a tu juz prawie 16...byłam z Julą w decathlonie w poszukiwaniu spodni na saneczki-jeszcze takowych dla maluchów nie ma, kupiłyśmy okularki do pływania:-p:-p:-p

Ja dzisiaj idę na pierwsze zajęcia z aquaaerobiku...zobaczymy czy spodobają m się??

Nasz Kuba też nauczył się mówić" Dać Kubusiowi brata mały" i wszystkim powtarza. Ciekawe czy wogóle rozumie co mówi:confused:

To chyba coś oznacza:-p:-p:-p:-p

Poczekajmy, może będzie jeszcze ta polska złota jesień i wybierzemy się na to spotkanko... Madzieńka liczę na Twoją pomoc -w razie jak bym nie miała chwili zajrzeć to dasz mi znać... albo Ty Karlitko co? :-)

Dobra, zmykam pouczyć się trochę bo dziś po południu mamy pierwsze w życiu zebranie rodziców... :-)
Sama jestem tym faktem podekscytowana... hehe dziwnie być po tej drugiej stronie :-)

Pewnie że dam....

I jak zebranie.....???

U mnie dziewczynki nic nowego, dziś czuję się lepiej niż wczoraj, nie mam specjalnych planów na dziś, więc może skocze na basen...bo mój M. do 22 w pracy dziś więc samiutka jestem:-(

Pokażę wam jaki stół wybraliśmy i krzesła do naszego mieszkanka, podoba Wam się?jest rozkładany więc można przyjmować gości....ohh już się nie mogę doczekać:-)

A gdzie chodzisz na basen???

A stół super...

Kuba coś mi nie chce spać, zakupy zrobiliśmy, zupa cebulowa się gotuje, teraz czekam aż zaśnie i trzeba siadać do nauki;-)

Zupa cebulowa mniam...a robisz taki krem czy taką zwykłą???

a my byliśmy na poczcie w deszcz, wróciliśmy, a tu przestało padać, zabrałam się za obiad zupa cebulowa już gotowa:-) a na drugie zrazy z ziemniakami i surówką z selera:-) a wieczorkiem na basen:tak:

I tez zupa cebulowa???:szok::szok::szok:
Udanego pływania

a madzienka to gdzie się dzisiaj podziewa???:szok:

jestem jestem

Witajcie,
dziękuję za informację, muszę coś wybrać w końcu.

Karol dziś jakby nigdy nic mu nie było, wczoraj zwymiotował i na tym choroba się zakończyła. Wydaje mi się, że za dużo zjadł w przedszkolu i siadło mu coś na żołądek, ja mam podobnie więc pewnie to było to.
Nic, dziś siedzimy w domu, a w sypialni robi się pierwsza szafa!!! JUPI!!!
Ale jutro już Młody do przedszkola idzie bo w domu to się zanudzi, a w szczególności przy tych robotach.

Super że mały juz dzisiaj zdrowiutki!!!!

Marta, Marzenka, Karlita, Madziarka, Maltanka, Anaconda wasze numery też mam dopisac do listy??

Kupon rabatowy do reserved, jesli jest ktos zainteresowany
http://kupon.reserved.com/

Ostatnia edycja:
Madzienka ależ ty aktywna jesteś, czy Ty czasem nie chodzisz jeszcze na spinning? a gdzie ten aquaaerobic?

Ja w Lublinie nie byłam jeszcze na żadnym basenie więc nie wiem jaki najlepeszy....jaki polecacie?

Dziś mój M. poszedł o 14 do pracy a ja padłam i zasnęłam, niedawno obudził mnie telefon...ehh...mega spać mi się chce...ale dziś nie będę nic robiła, wczoraj przy pierogach się napracowałam:)

Madzienka ależ ty aktywna jesteś, czy Ty czasem nie chodzisz jeszcze na spinning? a gdzie ten aquaaerobic?

Ja w Lublinie nie byłam jeszcze na żadnym basenie więc nie wiem jaki najlepeszy....jaki polecacie?

Chodzęna spinning:tak::tak:....na aquaaerobik zapisałam się na czechowie ale nie wiem czy nie przepisze się na ten basen na który chodzę z Julą...zobacze jakie tam sa warunki...dzisiaj mam pierwsze zajęcia

Tobie również polcam basen na podzamczu jak dla mnie super, maja tez gimnastykę dla kobiet w ciąży
tutaj poczytaj sobie wiecej
http://uks23lublin.pl/plywanie/index.html

Nowo wyremontowane baseny w Lublinie to na Aosie AOS w Lublinie: Student popływa w basenie klasy lux - Wieści - MM Moje Miasto
i na MOSiRze (ten chyba otwiera się lada dzień)

Ale w jakich godzinach i jak cenowo to musiałabys podzwonić:tak::tak::tak:

Witam popoludniowo!
Ja juz po pracy w domku, dusi mi sie miesko na spaghetti. Dzisiaj mi szybko dzien w pracy minal ,ale jutro... to mam caly dzien a potem rada:-( chyba redbulla sobie kupie:-( bo o jedzeniu juz nie wspomne sniadanie obiad i kolacja = kanapki :-(
Dziewczyny jak robicie zupe cebulowa, nigdy w zyciu nie robilam, a slyszalam ze podobo jest dobra???? Moze i ja bym sie skusila:-)
Martyna fajny komplet :-)
Izka dobrze,ze z Karolkiem juz lepiej:-)

reklama
talia daj znać jak zakupy się udały, :tak: u nas już grzeją także cieplutko, u rodziców pewnie też, a u teściów piec więc tam zawsze jest zimno:baffled:
zakupy udan chociaz powinnam poświęcić na nie więcej czasu. kupiłam gabi spodnie jeansowe, spódniczkę mini na wiosnę:-) rajstopki i bluzeczkę a i takie fajne bolerko sweterkowe:tak: no i mamaie bardzo ładny sweter. jestem zadodolona teraz pasowałoby coś sobie upolować

Dziś mój M. poszedł o 14 do pracy a ja padłam i zasnęłam, niedawno obudził mnie telefon...ehh...mega spać mi się chce...ale dziś nie będę nic robiła, wczoraj przy pierogach się napracowałam:)
kochana śpij ile się da, jeszcze masz troszkę czasdu że się wyspać:tak::-D:-) a stół b. ładny

sunday nie mówię "nie" ale narazie zaczynam nową pracę i zobaczymy jak będzie;-)
maltanka a w jakim zawodzie?bo tam gdzie ja będę pracowała jeszcze ostatnio potrzebowali fakturzystki ale nie wiem czy aktualne jeszcze...
talia u nas do raczkowania sprawdzały się takie maty piankowe, i nie było na nich zimno.
ja mam w domu maty porozkładane takie do jogi, a o tych piankowych też mylałąm żeby dokupić na razie się w domu obywamy a;le u rodzicó to jest ziąb 17 stopni w mieszkaniu, brrr

Do góry