reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
my już po baseniku, o mało co o nim nie zapomniałam, przypomnaiłam sobie o 16.30 jaklepiłam perogi... z jagodami, Martyna natchnełas mnie:-D:-D:-D
no ale zdążyliśmy:tak::tak::tak:
narazie uciekam zająć się Mikołajem zajze jak młody uśnie:tak::tak::tak:

reklama
Antuanet czy ja dobrze zrozumiałam, w poprzedniej firmie byłaś na urlopie wychowawczym, i w międzyczasie poszukałaś sobie nowej pracy?
A co w starej było coś nie tak?czy bałaś się że po wychowawczym nie będą Cię chcieli?

Ja dziś na obiad serwuję zupę koperkową i pierogi z jagodami:-):-)

Miłego dnia sunday;-):-):-):-):-)

Moja babcia robiła kompot z jabłek oraz suszyła jabłuszka w plasterkach, które póżniej używała do kompotu wigilijnego z suszu:-)

Jestem chyba nie wtajemniczona Madziareczko - jakie testy kujesz?:zawstydzona/y: I co to za zebranie poźniej masz?

Suuper , ze masz dzielnego synka w przedszkolu....ehh..ja już bym chciałą, żeby mój przyszedł na świat....

U mnie dziewczynki nic nowego, dziś czuję się lepiej niż wczoraj, nie mam specjalnych planów na dziś, więc może skocze na basen...bo mój M. do 22 w pracy dziś więc samiutka jestem:-(

Pokażę wam jaki stół wybraliśmy i krzesła do naszego mieszkanka, podoba Wam się?jest rozkładany więc można przyjmować gości....ohh już się nie mogę doczekać:-)

dzięki, kompot już jest:tak::tak:myślę też o czymś takim Jabłka jako dodatek do mięsa | Przetwory z jabłek | Przetwory letnie

bardzo ładne mebelki:tak::tak:

talia daj znać jak zakupy się udały, :tak: u nas już grzeją także cieplutko, u rodziców pewnie też, a u teściów piec więc tam zawsze jest zimno:baffled:
misia hmmm upiec szarlotkę:-D a tak na serio to nie wiem ja tylko smażyłam, ale coś mandziula pisała, że dżem robiła z jabłek:tak:
madziara jakie testy kujesz?...czyżby na prawko...już doczytałam
martyna fajny stół ...pw!!!
antuanet PW !!! :-D:-D:-D też robię dzisiaj zupę cebulową:-D

a my byliśmy na poczcie w deszcz, wróciliśmy, a tu przestało padać, zabrałam się za obiad zupa cebulowa już gotowa:-) a na drugie zrazy z ziemniakami i surówką z selera:-) a wieczorkiem na basen:tak:

udanego baseniku:tak::tak:podzielcie się przepisami na zupę:tak::tak:

Zajrzyjcie na spotkaniowy

już:tak::tak:

u nas dziś po południu była babcia, zajmowała się Natalką a my w drugim pokoju:laugh2:jestem trochę spokojniejsza, bo Natalka wytrzymała między karmieniami:tak::tak::tak::rofl2:ufffff:laugh2::laugh2:

zakupy udan chociaz powinnam poświęcić na nie więcej czasu. kupiłam gabi spodnie jeansowe, spódniczkę mini na wiosnę:-) rajstopki i bluzeczkę a i takie fajne bolerko sweterkowe:tak: no i mamaie bardzo ładny sweter. jestem zadodolona teraz pasowałoby coś sobie upolować
kochana śpij ile się da, jeszcze masz troszkę czasdu że się wyspać:tak::-D:-) a stół b. ładny
A gdzie tyle cudnych ubranek nakupiłaś?w któymś ciuszku albo komisie?podpowiedz.....:-):-)
A z tym spaniem to wszyscy mi mówią, a w szczególności mamy które nie dosypiały jak maleństwo się urodziło:-D:-D:-D Tak więc jak chce mi się spać to po prostu kładę się spać:-):-)

witam i ja
my już po baseniku, o mało co o nim nie zapomniałam, przypomnaiłam sobie o 16.30 jaklepiłam perogi... z jagodami, Martyna natchnełas mnie:-D:-D:-D
no ale zdążyliśmy:tak::tak::tak:
No ładnie, jeszcze na mnie by było gdybyście na basen nie poszli...hihihih....ale cieszę się , ze mogłam kogoś natchnąć:-) No i wyszły te pierożki?
Ja dziś zrobiłam pyszną koperkową zupkę, taką jak robi moja mama:-):-) Może któraś się natchnie:tak::tak:

dzięki, kompot już jest:tak::tak:myślę też o czymś takim Jabłka jako dodatek do mięsa | Przetwory z jabłek | Przetwory letnie

bardzo ładne mebelki:tak::tak:
No to super , ze z jabłek można porobić troszkę przetworów...ja nie robię przetworów, kiedyś na mazurach robiłam tylko grzybki w occie, a tak to nie robię nić...liczę na teściową:-):-):-)
Nie mamy działeczki ani już nikt z rodzinki nie ma , więc się nie robi nic z plonów , bo tak to moi rodzice robili, zeby śliwki czy jabłuszka się nie zmarnowały:-)

A ja już mam wszystko zrobione.....pranie powiesiłam, wstawiłam zmywarkę, posprzątałam w kuchni - łącznie z myciem półek w lodówce i myciem piekarnika:-)
Zrobiłam sobie pedicure, a teraz zasiadłam z gorącą czekolada i będę malowała paznokcie u rąk na "frencza":-D

Dziewczynki robicie serniki?szukam dobrego przepisu na sernik...

Marta, Marzenka, Karlita, Madziarka, Maltanka, Anaconda wasze numery teżhttp://kupon.reserved.com/

yyy fo jakiej listy:confused::confused::confused:

talia fajnie, że zakupy udane
misia sundey wrzucę przepis na zupę później:tak:

madzienka jak aqua?

my po baseniku, wyjechaliśmy dzisiaj wcześniej i nawet zdążyliśmy pogadać z mandziulą:tak: po dzisiejszych zajęciach jestem w szoku, Hubert pływał oczywiście z kółkami w dużym basenie cały czas sam, nawet ja sobie popływałam koło niego:-) i to nawet sporo, a szczerze mówiąc nie myślałam, że coś z tego będzie:sorry2:

izka to dobrze że z synkiem nic groźnego:tak:
madzienka jak możesz to mnie też napisz na tą listę telefonową;-) Wyślę Ci mój na PW
sunday_ ja robię zupę krem cebulowy. Później wrzucę na kulinarny, wychodzi super.
talia to widzę że zakupy udane, super!
martyna100 skąd Ty tyle sił bierzesz?
maltanka mandziula super że wyprawa na basen udana! I fajnie tak się spotkać w przerwie...
My byliśmy u teściowej na obiedzie, teraz rozwieszę pranie i muszę wybrać zdjęcia do wywołania bo znów się nazbierało. Mały jeszcze nie śpi:szok: Coś się rozregulował nad tym Morzem...

Antuanet siły, hhmmm....chyba z kosmosu:)
Ale mam czasami też takie chwile, że nie chce mi się nic:confused:

Dziś wyjątkowo dużo mi się chciało, i dużo zrobione:-):-):-)

Przesyłam zatem moc sił moich dziewczęta!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiecie co, wysłałam jakiś czas temu zgłoszene do konursu Jelp STAR i okazało się ze Mikołaj zakwalifikował sie do 30 finalistów:tak::tak::tak::tak: tak więc prosimy o głosik możan ods=dac tylko jeden z jednego IP, prosimy o jak najwięcej:tak::tak::tak::tak: moze uda man się cos wygrać:tak::tak::tak:
tu link:
http://www.jelpstar.pl/galeria.php?js=6

noi zjadło mi połowę postu!!!

no wiec jeszcze raz:

martyna pierogi wyszły, było na kolację bo skończyłaj=m je jakwrócilismy z basenu

maltanka brawa dla Huberta, zuch z niego

madzienka i jak po zajęciach???

talia super że zakupy udane

misia widzę pierwsze przymiarki do zostawienia Natalki z Babcią:)
i więcej nie pamietam
muse trochę popracowac bo jutro mam wystapienie "in inglisz"w pracy i pasowało by troche sobie przypomnieć

Ostatnia edycja:
yyy fo jakiej listy:confused::confused::confused:

Ostatnio pisałam
już dawno to proponowałam ale jakieś takie nieufne jesteście:-D:-D:-Dktora z mam chętna podzielic sie numerem prosze wysłac mi na pw ja zrobie liste i podam zainteresowanym zgoda???

i powoli lista powstaje a wiec ponawiam pytanie

Marta, Marzenka, Madziarka, Maltanka, Anaconda, Sunday, Martyna wasze numery też mogę dopisać do listy??

madzienka jak aqua?

my po baseniku, wyjechaliśmy dzisiaj wcześniej i nawet zdążyliśmy pogadać z mandziulą:tak: po dzisiejszych zajęciach jestem w szoku, Hubert pływał oczywiście z kółkami w dużym basenie cały czas sam, nawet ja sobie popływałam koło niego:biggrin2: i to nawet sporo, a szczerze mówiąc nie myślałam, że coś z tego będzie:sorry2:

Aqua bardzo sympatycznie:-D:-D:-Dcały basen babek(było nas ok.30) skaczących i machających nogami i rekami...basen wyremontowany, warunki całkiem całkiem więc w tym miesiącu zostaję na czechowie....

Brawo dla Hubcia, wiedziałam że woda i pluskanie z "ciachem"Bartkiem wyjdzie Wam na zdrowie...my jednak czekamy na was na podzamczu....

wiecie co, wysłałam jakiś czas temu zgłoszene do konursu Jelp STAR i okazało się ze Mikołaj zakwalifikował sie do 30 finalistów:tak::tak::tak::tak: tak więc prosimy o głosik możan ods=dac tylko jeden z jednego IP, prosimy o jak najwięcej:tak::tak::tak::tak: moze uda man się cos wygrać:tak::tak::tak:
tu link:
:: Jelp :: Konkurs Jelp Star - Masz dziecko jak z reklamy? Poka� je �wiatu! :: hipoalergiczny proszek do prania odzie�y niemowl�cej, alergik�w oraz os�b o wra�liwej sk�rze

Zagłosowane!!!:tak::tak::tak::tak:

Super że na baseniku podobało sie...ale mamuska zapomnieć o zajeciach z takim instruktorem:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Martynka wybrany basen???Byłaś popływać???

Antuanet czeka na numer

Gdzie Marta??

Ostatnia edycja:
reklama
Brawo dla Hubcia, wiedziałam że woda i pluskanie z "ciachem"Bartkiem wyjdzie Wam na zdrowie...my jednak czekamy na was na podzamczu....

:-D:-D:-D dzisiaj było tylko dwoje dzieci więc wykorzystaliśmy ... basen:-D:-p

możesz mnie dodawać do listy, ale ty nie chcesz tego umieszczać na otwartym:confused:

chcesz się przenieść z aqua, dlaczego?

mandziula zagłosowane

Ostatnia edycja:
Do góry