reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,
anaconda - ja uwielbiam taką zimę, a przez ostatnie 2 lata mieliśmy jej niedosyt, śniegu bylo jak na lekarstwo...
Moje małe gdyby przestały chorowac, też miałyby frajdę;-)

A jeszcze dziś wieczorem jedziemy do teściowej na wieś to dopiero jutro saneczki sobie w lesie urządzimy, oby pogoda dopisała:tak::tak::tak:

Heloł :)
A jeszcze dziś wieczorem jedziemy do teściowej na wieś to dopiero jutro saneczki sobie w lesie urządzimy, oby pogoda dopisała:tak::tak::tak:
Miłego saneczkowania jutro:tak::tak::tak:
Witam,
anaconda - ja uwielbiam taką zimę, a przez ostatnie 2 lata mieliśmy jej niedosyt, śniegu bylo jak na lekarstwo...
Moje małe gdyby przestały chorowac, też miałyby frajdę;-)
Dita zdróweczka dla dziecinek życzę :tak::tak::tak:
moje niestety małe tez chore aż szkoda że na sanaczki wyjść nie można:baffled::confused:

Czesc dziewczyny.
Ja tu jestem nową przyszłą mamą. Miło mi Was poznać. Jestem dopiero w szóstym tygodniu ciązy? Czy może któraś z WAS jest w podobnej sytuacji?

Pozdrawiam serdecznie !!!

reklama
Nowalijko witaj.
Z tego co się orientuję to my już wszystkie tu rozdwojone. Ale może jeszcze któraś nie wie, że jest w znowu ciąży???:-) Tak swoją drogą to ja osobiście nie miałabym nic przeciwko temu. :-)
Poza tym nowalijko masz super nick. Ja chcę wiosny!!!!!

Do góry