reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Cześć dziewczyny
szukam właśnie dla mojego 6 latka jakiś zajęć popołudniowych, chodzą wasze dzieciaki gdzieś po przedszkolu? taniec, sztuki walki, basen itp?
Ciekawa jestem waszych opinii na ten temat i ewentualnie gdzie warto zapisać dziecko.
Pozdrawiam :)

Witam,
Bardzo dawno mnie tu nie było ale zwaliło mi się sporo spraw na głowę. Piszę teraz z wielką prośbą o pomoc w znalezieniu niani. Obecna niestety w ciągu dwóch tygodni odchodzi od nas i muszę szybko znaleźć kogoś innego.
Jeżeli byście słyszały o kimś kto szuka takiej pracy (a zależy mi głównie na trochę starszej Pani) to była bym wam bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam.

Megi ja nie pomogę. Sprawy lubelskich przedszkoli są mi obce.
elahar Witaj. Zapytam Mamy, ona zna różne starsze panie to może pomoże. :-)

elahar Witaj. Zapytam Mamy, ona zna różne starsze panie to może pomoże. :-)

Dziękuję bardzo. Nie jest łatwo znaleźć kogoś w 2 tygodnie. Mam niezłego stresa. :-(

A tak w ogóle to się witam :tak:
Za przedszkolem też powoli się rozglądam żeby gdzieś się załapać na czas.

elahar potrzebuję paru informacji o tobie/was. W jakiej dzielnicy mieszkasz, na ile godzin potrzebujesz niani i czy w weekendy też, czy niania miałaby wykonywać jakieś dodatkowe rzeczy w domu czy tylko opiekować się małą. Co do spraw finansowych to pewnie sama będziesz chciała się dogadać osobiście ale jakieś ogólne informacje muszę przekazać.

ledwo. Mój Fifi chory - zapalenie krtani. Wczoraj nie schodził mi z rąk, męczył się okropnie bo i kaszel i temperatura. Dzisiaj jak gorączka spadła szalał cały dzień ku mojej rozpaczy. Dzień zakończyliśmy wielkim rykiem. Nie ma nic gorszego niż chore dziecko.........

reklama
fogia - ja od wczoraj jestem na antybiotyku, mam zapalenie krtani:dry::baffled: No ale wiem, co to znaczy u dziecka...Kurcze, już mam dosć tej pogody, jakbył mróz to przynajmniej chorób nie było

Ostatnia edycja:
Do góry