reklama
to świetnie ze nocka spokojnie przebiegła bez pomocy czopka:-) mam nadzieje ze ta nocka była taka samaAluśka obeszło się bez czopka, chciałam zobaczyć czy jakaś różnica jest, musze mu jeszcze dziąsła zmacac może coś się wyklułi i dlatego się uspokoił
aa czas leci niesamowicie szybko, nawet sie nie obejzysz jak na porodówce bedziesz
Madzienka fajnie że impreza urodzinowa udana była:-):-)
niezla bryka1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto
mój dziś wybrał sie ze znajomym na giełdę może tam coś upatrzy bo bez samochodu to jak bez ręki
oglądałam i jestem zniesmaczonaBoshe Dziewczyny!!!!!!!!!!! Widziałyscie odcinek przed chwila "Rewolucje Kuchenne"??? MASAKRA byli w Lbn w Jesz burgerze!!!Kto nie widział juztro jest powtorka!!!!!!!JEZUUUUU!!!!!!!!!
http://www.kurierlubelski.pl/region...essler-ratuje-jesz-burger,id,t.html#pz_207256 - poczytajcie komentarze:-(
burak jakiś i tyle
szkoda ze wypad na zakupy niezbyt udany byłkurcze niewiele pamietam... ja dzis spedzialam prawie 5 godzin na zakupach i kupilam tylko 1 bluzke w reserved... wszedzie szukalam takich jakby podkoszylek , ale z dlugim rekawem i nigdzie nie moge znalezc
Widze, ze spotkanie szykujecie, super zazdroszcze, bo ja teraz nie mam czasu na nic, ale nie marudze, bo bez pracy tez zle fajnie sie zapowiada i pewnie jak zawsze bedzie udane Milego wieczoru zycze i zmylkam
niezłe przeboje miałaś z tym pieczeniemwitajcie
a my dzisiaj wybraliśmy się do tesco na zakupy młody usnął mi w samochodzie, spał 10 minut i w domu już nie było mowy o spanie, po południu mieliśmy gości, upiekłam szarlotkę sypaną (dla leniwców) i zadymiłam mieszkanie, normalnie szro było w kuchni, przepis był na tortownicę i na spód trzeba było położyć papier, nie chciało mi się wycinać kółka to doszłam do wniosku, że posmaruję masłem i posypiębułką tylko, a co ... na wierzch kładzie się masło i masło zaczęło się topić i wyciekać na piekarnik cała kuchnia szara była jak się kapnęłam, ale umyłam piekarnik i dopiekłam podstawiając blachę pod spód wyszła ok:-)
Fogia nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem opinii takich ludzi że dana płeć jest gorsza lub lepsza od drugiej
Moim zdaniem najważniejsze by dziecko było zdrowe
Nie zazdroszczę opuchlizny nóg no ale dla synka trza było sie poświecić czyż nie;-)
czas pędzi jak szalony
matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało
mi ta ciaza tak szybko mija.... szybciej niż z Amandzią że chyba jutro zacznę torbę do szpitala pakować co by zdążyć przed porodem
aluśka Ty już na samej końcówce jesteś heheh
ja pamiętam z Gabi spakowałam się po 30stym tygodniu torba sobie czekała a na wierzchu miałam kartkę co jeszcze muszę dopakować w ostatniej chwili dzięki temu wszystko było na spokojnie ;-)
kochana a Ty byłaś u lekarza ????
może coś z homeopatii ??
PW
ja pamiętam z Gabi spakowałam się po 30stym tygodniu torba sobie czekała a na wierzchu miałam kartkę co jeszcze muszę dopakować w ostatniej chwili dzięki temu wszystko było na spokojnie ;-)
może coś z homeopatii ??
PW
dzieki za wiadomość :-)aluśka Ty już na samej końcówce jesteś heheh
może coś z homeopatii ??
PW
Oj do tej torby to jeszcze mi dużo brakuje ....muszę sobie jeszcze dokupić piżamkę rozpinaną z przodu no i wiele innych pierdułek już sama nawet nie wiem co
do lekarza to już chyba w ostateczności pójdęWitajcie w niedzielny dzionek.
Aluska: przydało by się odwiedzić lekarza, jak domowe sposoby nie pomagają.
Oglądałam te kuchenne rewolucje .
sunday_
Fanka BB :)
Witamy niedzielnie!!!
Ale szaro-buro jest za oknem, a mowili ze bedzie pełno słońca dzisiaj:-( U nas juz rosół nastawiony, może zrobie jeszcze racuchy z jabłkami, mam mleko zsiadłe tylko ostatni przepis ktory mialam byl do du..:-( Ma ktoś sprawdzony??? Pewnie Marta???:-)
aluska moze trzeba pojsc do lekarza???
Ale szaro-buro jest za oknem, a mowili ze bedzie pełno słońca dzisiaj:-( U nas juz rosół nastawiony, może zrobie jeszcze racuchy z jabłkami, mam mleko zsiadłe tylko ostatni przepis ktory mialam byl do du..:-( Ma ktoś sprawdzony??? Pewnie Marta???:-)
aluska moze trzeba pojsc do lekarza???
dzieki za wiadomość :-)
Oj do tej torby to jeszcze mi dużo brakuje ....muszę sobie jeszcze dokupić piżamkę rozpinaną z przodu no i wiele innych pierdułek już sama nawet nie wiem co
do lekarza to już chyba w ostateczności pójdę
polecam atlantica w olimie w tej części z windą (III cześć) tam była promocja na piżamki w tym rozpinane z przodu :-)
ja sobie kupiłam dwie czerwoną i zieloną
bardzo ładne i w rozsądnej cenie
jak byłam w ciąży z Gabi to też tam kupowałam piżamki i byłam bardzo zadowolona w jednej śpię do dzisiaj
gdzie będziesz rodziła ???
sunday najlepszy przepis na racuchy
woda
mąka
cukier
drożdze :-)
zawsze wychodzą :-)
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
ależ pogoda dołująca:--(
Fogia super że weselicho udane, a Fifi widac zadbał o mamę i prosił co chwilę do tańca a gadaniem się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś kto bedzie miał jakieś głupie teorie
madzienka Jula zawsze gwiazdą będzie super że impreza udana, a co kupliście wkońcu na prezent???
aluśka zdrówka życzę
ja na wtorkowy spacer odpadam, niestety
a co do maszego wędzienie, to szyneczka wyszła super, nastepnym razem zrobimy więcej bo teraz tylko jedną na próbę uwędzilismy
sunday wędzarnię mąż wymurował taka razem z grilem tak mu się uwidziłao i przez lato bawił się w murarza
muszę dziś obejrzeć te kuchenne rewolucje bo wczoraj mikołaj nie dał
a w nocy dalej płakał i się budził rece mi już opadają, mam nadzieję że to takiprzejściowy okres i szybko minie
życzę miłej niedzieli
ależ pogoda dołująca:--(
Fogia super że weselicho udane, a Fifi widac zadbał o mamę i prosił co chwilę do tańca a gadaniem się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś kto bedzie miał jakieś głupie teorie
madzienka Jula zawsze gwiazdą będzie super że impreza udana, a co kupliście wkońcu na prezent???
aluśka zdrówka życzę
ja na wtorkowy spacer odpadam, niestety
a co do maszego wędzienie, to szyneczka wyszła super, nastepnym razem zrobimy więcej bo teraz tylko jedną na próbę uwędzilismy
sunday wędzarnię mąż wymurował taka razem z grilem tak mu się uwidziłao i przez lato bawił się w murarza
a w nocy dalej płakał i się budził rece mi już opadają, mam nadzieję że to takiprzejściowy okres i szybko minie
życzę miłej niedzieli
Witajcie Kochane, znowu szaro za oknem wiec wysyłam Wam trochę słoneczka
Karlitko nie denerwuj się, tacy oni juz są...ale na pewno super sobie poradzi
Mi bez różnicy, ale widzę że większości pasuje saski...to jak umawiamy się o 10 czy 11 w saskim???kto będzie???
Maltanka jedziemy autobusem???w jedna stronę??:-):-):-)
GRATULACJE 6 MIESIĄCZKA!!!!
Karlita a zapisaliscie sie na listę rezerwowa...bo ostatnio odezwali się do Madziarki i chyba zapisała Nelę....może i do was zadzwonią/napiszą
W poniedziałek idziemy po raz pierwszy to dam znać jak tam jest
A jak była dzisiaj...pisz!!!
Aluska tez miałam zapytać czy byłaś u lekarza.....nie lekceważ takiego przeziębienia!!nie chcę Cie straszyć ale nie wiem czy wiesz ale nawet lekkie przeziębieie w ciąży może miec skutki w pracy serduszka małej...tak mi mówili
Kaskę daliśmy....
Biedny Mikołajek:----(może w końcu przespicie nocke życzę Wam tego!!!!
Sienio widelczyk zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach...i kupiliśmy nowy...jak tylko weszliśmy do BF Jula podeszła to półek mówi o mój delec
Zobacz załącznik 282987
Ja dzisiaj mam wolne od garów bo do mamy jedziemy na obiadek
miłej niedzielki laski
miłej niedzielki laski
wiecie jak mnie mój E zdenerwował nie dość że nie mogłam go zwlec z łóżka to jeszcze 2 dni temu pytam sie "wiesz gdzie jest ten basen?" odparł "tak wiem"
ok dzisiaj już z Gabi zebrani a mój E "to jest tam gdzie sala konferencyjna ??" no kurka wodna .... myślałam że mnie trafi ....
właśnie wyjechali ... normalnie facetom to trzeba 100 razy pójść pokazać - mapkę narysować a najlepiej pójść za rączkę zaprowadzić ... ciekawe jak sobie z małą poradzi ;-)
Karlitko nie denerwuj się, tacy oni juz są...ale na pewno super sobie poradzi
dziewczyny co z tym wtorkiem ?????
SASKI CZY BOTANIK ??
sunday też pytała wcześniej :-)
u mnie wchodzi w grę na tygodniu tylko saski bo z wózkiem do botanika mam za daleko jak na 6 miesiąc ciąży wybaczcie :-)
matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało
właśnie dzwonił E
znaleźli basen czekają na tą kobitkę bo z nią się wszystko załatwia a jeszcze jej nie ma zostało 25 min do zajęć ....
szkoda że do nas się nie odezwali z tego basenu pod zamkiem
Mi bez różnicy, ale widzę że większości pasuje saski...to jak umawiamy się o 10 czy 11 w saskim???kto będzie???
Maltanka jedziemy autobusem???w jedna stronę??:-):-):-)
GRATULACJE 6 MIESIĄCZKA!!!!
Karlita a zapisaliscie sie na listę rezerwowa...bo ostatnio odezwali się do Madziarki i chyba zapisała Nelę....może i do was zadzwonią/napiszą
W poniedziałek idziemy po raz pierwszy to dam znać jak tam jest
A jak była dzisiaj...pisz!!!
może coś z homeopatii ??
Aluska tez miałam zapytać czy byłaś u lekarza.....nie lekceważ takiego przeziębienia!!nie chcę Cie straszyć ale nie wiem czy wiesz ale nawet lekkie przeziębieie w ciąży może miec skutki w pracy serduszka małej...tak mi mówili
życzę miłej niedzieli
Kaskę daliśmy....
Biedny Mikołajek:----(może w końcu przespicie nocke życzę Wam tego!!!!
Sienio widelczyk zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach...i kupiliśmy nowy...jak tylko weszliśmy do BF Jula podeszła to półek mówi o mój delec
reklama
sunday_
Fanka BB :)
Madzienka ja to jeśli bym sie pojawiła w Saskim to raczej dopiero ok-po 11, bo prace koncze o 10. Laski jedziecie autobusami?Moj Maks jeszcze nigdy nie jechał autobusem:-) Oby tylko pogoda była dobra...
Moje chłopaki własnie wrocili z dworku, Maksio na rowerku jezdził i o dziwo nie było awantury pod blokiem, ale zawołał mnie jak podeszli pod blok:-) nie można było niezauważyć jak się moj syn darł "MAMO"!!!;-);-);-)
Moje chłopaki własnie wrocili z dworku, Maksio na rowerku jezdził i o dziwo nie było awantury pod blokiem, ale zawołał mnie jak podeszli pod blok:-) nie można było niezauważyć jak się moj syn darł "MAMO"!!!;-);-);-)