reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam niedzielnie:tak:

Domowe sposoby kuracji nic nie dają bo cały czas zakichano-zasmarkana jestem :baffled: do tego jeszcze Amanda do mnie dołączyła:no: i ten jej kaszel duszący po prostu masakra:baffled:
ehhhh....

reklama
Aluśka obeszło się bez czopka, chciałam zobaczyć czy jakaś różnica jest, musze mu jeszcze dziąsła zmacac może coś się wyklułi i dlatego się uspokoił
aa czas leci niesamowicie szybko, nawet sie nie obejzysz jak na porodówce bedziesz
to świetnie ze nocka spokojnie przebiegła bez pomocy czopka:-) mam nadzieje ze ta nocka była taka sama:tak::tak:
Madzienka fajnie że impreza urodzinowa udana była:-):-)
1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto
niezla bryka:rofl2:
mój dziś wybrał sie ze znajomym na giełdę może tam coś upatrzy bo bez samochodu to jak bez ręki:-p
Boshe Dziewczyny!!!!!!!!!!! Widziałyscie odcinek przed chwila "Rewolucje Kuchenne"??? MASAKRA byli w Lbn w Jesz burgerze!!!Kto nie widział juztro jest powtorka!!!!!!!JEZUUUUU!!!!!!!!!
http://www.kurierlubelski.pl/region...essler-ratuje-jesz-burger,id,t.html#pz_207256 - poczytajcie komentarze:-(
oglądałam i jestem zniesmaczona :no::crazy:
burak jakiś i tyle:crazy:
kurcze niewiele pamietam...:baffled: ja dzis spedzialam prawie 5 godzin na zakupach:baffled::baffled: i kupilam tylko 1 bluzke w reserved... wszedzie szukalam takich jakby podkoszylek , ale z dlugim rekawem i nigdzie nie moge znalezc:nerd::nerd:
Widze, ze spotkanie szykujecie, super zazdroszcze, bo ja teraz nie mam czasu na nic, ale nie marudze, bo bez pracy tez zle:-p:-p:-p fajnie sie zapowiada i pewnie jak zawsze bedzie udane:tak::tak: Milego wieczoru zycze i zmylkam
szkoda ze wypad na zakupy niezbyt udany był:sorry2:
witajcie
a my dzisiaj wybraliśmy się do tesco na zakupy młody usnął mi w samochodzie, spał 10 minut i w domu już nie było mowy o spanie, po południu mieliśmy gości, upiekłam szarlotkę sypaną :tak: (dla leniwców:-D) i zadymiłam mieszkanie, normalnie szro było w kuchni, przepis był na tortownicę i na spód trzeba było położyć papier, nie chciało mi się wycinać kółka to doszłam do wniosku, że posmaruję masłem i posypiębułką tylko, a co ... na wierzch kładzie się masło i masło zaczęło się topić i wyciekać na piekarnik:sorry2: cała kuchnia szara była jak się kapnęłam, ale umyłam piekarnik i dopiekłam podstawiając blachę pod spód:sorry2: wyszła ok:-)
niezłe przeboje miałaś z tym pieczeniem:rofl2:
Fogia
nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem opinii takich ludzi że dana płeć jest gorsza lub lepsza od drugiej:no:
Moim zdaniem najważniejsze by dziecko było zdrowe :tak::tak:
Nie zazdroszczę opuchlizny nóg no ale dla synka trza było sie poświecić czyż nie;-)

matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało
czas pędzi jak szalony :rofl2:
mi ta ciaza tak szybko mija.... szybciej niż z Amandzią że chyba jutro zacznę torbę do szpitala pakować co by zdążyć przed porodem:-p

Witajcie w niedzielny dzionek.
Aluska: przydało by się odwiedzić lekarza, jak domowe sposoby nie pomagają.
Oglądałam te kuchenne rewolucje :szok: .

aluśka Ty już na samej końcówce jesteś heheh
ja pamiętam z Gabi spakowałam się po 30stym tygodniu :-D torba sobie czekała a na wierzchu miałam kartkę co jeszcze muszę dopakować w ostatniej chwili :tak: dzięki temu wszystko było na spokojnie ;-)

kochana a Ty byłaś u lekarza ????
może coś z homeopatii ??

PW

aluśka Ty już na samej końcówce jesteś heheh
ja pamiętam z Gabi spakowałam się po 30stym tygodniu :-D torba sobie czekała a na wierzchu miałam kartkę co jeszcze muszę dopakować w ostatniej chwili :tak: dzięki temu wszystko było na spokojnie ;-)

może coś z homeopatii ??

PW
dzieki za wiadomość :-)
Oj do tej torby to jeszcze mi dużo brakuje ....muszę sobie jeszcze dokupić piżamkę rozpinaną z przodu no i wiele innych pierdułek :rofl2: już sama nawet nie wiem co:-p
Witajcie w niedzielny dzionek.
Aluska: przydało by się odwiedzić lekarza, jak domowe sposoby nie pomagają.
Oglądałam te kuchenne rewolucje :szok: .
do lekarza to już chyba w ostateczności pójdę:rofl2:

Witamy niedzielnie!!!
Ale szaro-buro jest za oknem, a mowili ze bedzie pełno słońca dzisiaj:-( U nas juz rosół nastawiony, może zrobie jeszcze racuchy z jabłkami, mam mleko zsiadłe tylko ostatni przepis ktory mialam byl do du..:-( Ma ktoś sprawdzony??? Pewnie Marta???:-)
aluska moze trzeba pojsc do lekarza???

dzieki za wiadomość :-)
Oj do tej torby to jeszcze mi dużo brakuje ....muszę sobie jeszcze dokupić piżamkę rozpinaną z przodu no i wiele innych pierdułek :rofl2: już sama nawet nie wiem co:-p
do lekarza to już chyba w ostateczności pójdę:rofl2:

polecam atlantica w olimie
w tej części z windą (III cześć) tam była promocja na piżamki w tym rozpinane z przodu :-)
ja sobie kupiłam dwie czerwoną i zieloną
bardzo ładne i w rozsądnej cenie :-D

jak byłam w ciąży z Gabi to też tam kupowałam piżamki i byłam bardzo zadowolona w jednej śpię do dzisiaj :laugh2:

gdzie będziesz rodziła ???

sunday
najlepszy przepis na racuchy
woda
mąka
cukier
drożdze :-)

zawsze wychodzą
:-)

witam i ja
ależ pogoda dołująca:wściekła/y::-:)-(

Fogia super że weselicho udane, a Fifi widac zadbał o mamę i prosił co chwilę do tańca:tak::tak::tak: a gadaniem się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś kto bedzie miał jakieś głupie teorie
madzienka Jula zawsze gwiazdą będzie:-D:-D super że impreza udana, a co kupliście wkońcu na prezent???
aluśka zdrówka życzę:tak::tak::tak:

ja na wtorkowy spacer odpadam, niestety:no::no::no::no:

a co do maszego wędzienie, to szyneczka wyszła super, nastepnym razem zrobimy więcej bo teraz tylko jedną na próbę uwędzilismy:tak::tak:
sunday wędzarnię mąż wymurował taka razem z grilem:tak::tak: tak mu się uwidziłao i przez lato bawił się w murarza:-D:-D:-D

muszę dziś obejrzeć te kuchenne rewolucje bo wczoraj mikołaj nie dał:no::no:
a w nocy dalej płakał i się budził:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: rece mi już opadają, mam nadzieję że to takiprzejściowy okres i szybko minie:-D:-D

życzę miłej niedzieli

Witajcie Kochane, znowu szaro za oknem wiec wysyłam Wam trochę słoneczka
Zobacz załącznik 282987

Ja dzisiaj mam wolne od garów bo do mamy jedziemy na obiadek:tak::tak::tak:

miłej niedzielki laski

wiecie jak mnie mój E zdenerwował nie dość że nie mogłam go zwlec z łóżka to jeszcze 2 dni temu pytam sie "wiesz gdzie jest ten basen?" odparł "tak wiem"

ok dzisiaj już z Gabi zebrani a mój E "to jest tam gdzie sala konferencyjna ??" no kurka wodna .... myślałam że mnie trafi ....

właśnie wyjechali ... normalnie facetom to trzeba 100 razy pójść pokazać - mapkę narysować a najlepiej pójść za rączkę zaprowadzić ... ciekawe jak sobie z małą poradzi ;-)

Karlitko nie denerwuj się, tacy oni juz są...ale na pewno super sobie poradzi:tak::tak:

dziewczyny co z tym wtorkiem ?????

SASKI CZY BOTANIK ??

sunday też pytała wcześniej :-)

u mnie wchodzi w grę na tygodniu tylko saski bo z wózkiem do botanika mam za daleko jak na 6 miesiąc ciąży wybaczcie :-)

matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało

właśnie dzwonił E
znaleźli basen czekają na tą kobitkę bo z nią się wszystko załatwia a jeszcze jej nie ma zostało 25 min do zajęć .... :sorry2:

szkoda że do nas się nie odezwali z tego basenu pod zamkiem :sorry2::sorry2::sorry2:

Mi bez różnicy, ale widzę że większości pasuje saski...to jak umawiamy się o 10 czy 11 w saskim???kto będzie???
Maltanka jedziemy autobusem???w jedna stronę??:-):-):-)

GRATULACJE 6 MIESIĄCZKA!!!!

Karlita a zapisaliscie sie na listę rezerwowa...bo ostatnio odezwali się do Madziarki i chyba zapisała Nelę....może i do was zadzwonią/napiszą
W poniedziałek idziemy po raz pierwszy to dam znać jak tam jest

A jak była dzisiaj...pisz!!!

może coś z homeopatii ??

Aluska tez miałam zapytać czy byłaś u lekarza.....nie lekceważ takiego przeziębienia!!nie chcę Cie straszyć ale nie wiem czy wiesz ale nawet lekkie przeziębieie w ciąży może miec skutki w pracy serduszka małej...tak mi mówili:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

madzienka Jula zawsze gwiazdą będzie:-D:-D super że impreza udana, a co kupliście wkońcu na prezent???

muszę dziś obejrzeć te kuchenne rewolucje bo wczoraj mikołaj nie dał:no::no:
a w nocy dalej płakał i się budził:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: rece mi już opadają, mam nadzieję że to takiprzejściowy okres i szybko minie:-D:-D

życzę miłej niedzieli

Kaskę daliśmy....

Biedny Mikołajek:-:)-:)-:)-(może w końcu przespicie nocke życzę Wam tego!!!!

Sienio widelczyk zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach...i kupiliśmy nowy...jak tylko weszliśmy do BF Jula podeszła to półek mówi o mój delec:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Madzienka ja to jeśli bym sie pojawiła w Saskim to raczej dopiero ok-po 11, bo prace koncze o 10. Laski jedziecie autobusami?Moj Maks jeszcze nigdy nie jechał autobusem:-) Oby tylko pogoda była dobra...
Moje chłopaki własnie wrocili z dworku, Maksio na rowerku jezdził i o dziwo nie było awantury pod blokiem, ale zawołał mnie jak podeszli pod blok:-) nie można było niezauważyć jak się moj syn darł "MAMO"!!!;-);-);-)

Do góry