reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Tez tak myślę:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-pale na wszystko przyjdzie czas....

I jak wpadło Wam w oko jakies autko???

1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto

Dziewczynki? a we wtorek to jednak botanik??bo jakbyscie sie decydowaly na Sasnki to ja nawet i bym autobusem przyjechala z Maksem. A jaka ma być w ogole pogoda, beda warunki na spotkanko w plenerze???

Ostatnia edycja:
reklama
Witakcie ale tutaj ruch nie daje rady wszystkiego ogarnac :D:D:D
madzienka udanej osiemnastki :):) i jak Jula odnalazla widelczyk? taki male dzieciaczki sa takie slodkie jak czegos szukaja:sorry2::sorry2:
sunday hmm a duzo pali takie auto? pewnie fajne ma przespieszenie, jak kiedys z P jechalismy i on przyspieszyl to mnie wgniotło w fotel prawie jak w samolocie:laugh2::laugh2::laugh2:
kainkas wlasnie ostatnio o Tobie nawet myslalam :happy2: i zastanawialam sie czy nas jeszcze odwiedzisz na forum:tak:
fogia gratuluje syneczka, teraz bedziesz miala ich trzech:laugh2::laugh2:

kurcze niewiele pamietam...:baffled: ja dzis spedzialam prawie 5 godzin na zakupach:baffled::baffled: i kupilam tylko 1 bluzke w reserved... wszedzie szukalam takich jakby podkoszylek , ale z dlugim rekawem i nigdzie nie moge znalezc:nerd::nerd:
Widze, ze spotkanie szykujecie, super zazdroszcze, bo ja teraz nie mam czasu na nic, ale nie marudze, bo bez pracy tez zle:-p:-p:-p fajnie sie zapowiada i pewnie jak zawsze bedzie udane:tak::tak: Milego wieczoru zycze i zmylkam

marta fajne te tuniki:tak:
karlita jaka pracująca:-p
martyna kobiecie w ciąży wolno co nie co czasem popsuć:-D
sundey podeścik ten z carsami kupiłam:tak: jakie autko planujecie kupić?
sundey, madzienka w biedronce były takie zwierzątka po 12 sztuk, :tak: po 12,99 my mamy koty, konie i pieski:tak:
mandziula i jak wędzarnia? a jakbłka to ja robiłam tylko tarte, podsmarzyłam i do słoików, na szarlotkę czy do naleśników jak znalazł:tak:
sienio a jak w pracy? podoba się?... wgniatanie w fotel to ja mam przy każdej zmianie świateł na zielone na skrzyżowaniach, jak jesteśmy pierwsi, i nie wiem już jak mam do tego chłopa dotrzeć:baffled::crazy:

witajcie

a my dzisiaj wybraliśmy się do tesco na zakupy młody usnął mi w samochodzie, spał 10 minut i w domu już nie było mowy o spanie, po południu mieliśmy gości, upiekłam szarlotkę sypaną :tak: (dla leniwców:-D) i zadymiłam mieszkanie, normalnie szro było w kuchni, przepis był na tortownicę i na spód trzeba było położyć papier, nie chciało mi się wycinać kółka to doszłam do wniosku, że posmaruję masłem i posypiębułką tylko, a co ... na wierzch kładzie się masło i masło zaczęło się topić i wyciekać na piekarnik:sorry2: cała kuchnia szara była jak się kapnęłam, ale umyłam piekarnik i dopiekłam podstawiając blachę pod spód:sorry2: wyszła ok:-)

sundey pw!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
ja już po weselichu. Nie byłam w stanie dłużej wysiedzieć więc jak tylko zebrało Filipka na spanie to zapakowałam go do samochodu i myknęłam do rodziców. W sumie impreza udana, młody zamęczał mnie co chwilę - "mamusiu zatańc ze mną" :sorry2:No i jak miałam odmówić syniowi? Tego efektem są nogi jak banie, które przestały się mieścić w buty o rozmiarze 41. :sorry2::sorry2:
Trochę rodzina mnie wnerwiła, a właściwie ich reakcja na informację, że będzie drugi synek i komentarze typu "no szkoda". :crazy::crazy: Powiedzcie mi skąd biorą się te opinie, że koniecznie trzeba mieć córeczki albo chociaż parkę. Kiedyś upierano się przy synach, teraz przy córkach, czy to nie wszystko jedno do cholery??? A jak ktoś ma 4 synów albo 4 córki to naprawdę trzeba go żałować????? Nie rozumiem ludzi.......

Sunday, jak szukacie autka to najlepiej takiego ze Szwecji sprowadzonego - tam są ostre przepisy nie nie zajeżdżone jak niemieckie:sorry2:. A to całkiem całkiem;-):tak::tak:.
:ninja2:
potwierdzam. Moja renóweczka jest ze szwecji i naprawdę jestem z niej bardzo zadowolona. tfu tfu tfu :-)

Hej my już po imprezce, 18-stka bardzo udana:tak::tak::tak:
Jula jak zwykle gwiazdeczka imprezy....:-p:-p:-p

Hej dziewczynki
ja już po weselichu. Nie byłam w stanie dłużej wysiedzieć więc jak tylko zebrało Filipka na spanie to zapakowałam go do samochodu i myknęłam do rodziców. W sumie impreza udana, młody zamęczał mnie co chwilę - "mamusiu zatańc ze mną" :sorry2:No i jak miałam odmówić syniowi? Tego efektem są nogi jak banie, które przestały się mieścić w buty o rozmiarze 41. :sorry2::sorry2:
Trochę rodzina mnie wnerwiła, a właściwie ich reakcja na informację, że będzie drugi synek i komentarze typu "no szkoda". :crazy::crazy: Powiedzcie mi skąd biorą się te opinie, że koniecznie trzeba mieć córeczki albo chociaż parkę. Kiedyś upierano się przy synach, teraz przy córkach, czy to nie wszystko jedno do cholery??? A jak ktoś ma 4 synów albo 4 córki to naprawdę trzeba go żałować????? Nie rozumiem ludzi.......

Fogia super że wesele udane, a gadaniem nie przejmuj sie...uwierz że gdyby była dziewczynka też znaleźliby milion ALE.....
Więc zapomnij o nich, najważniejsze że Wasz synek jest zdrowy!!!!

1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto

Dziewczynki? a we wtorek to jednak botanik??bo jakbyscie sie decydowaly na Sasnki to ja nawet i bym autobusem przyjechala z Maksem. A jaka ma być w ogole pogoda, beda warunki na spotkanko w plenerze???

Tak mówisz:-):-):-):-)

Autko fajne, a zamość nie tak daleko....ale sprawdzajcie porządnie autko bo ludzie tak kłamią:crazy:..za nami tez zakup autka i nieraz nacięlibyśmy się gdyby nie pożyczony czujnik grubości lakieru i uprzejmość w salonach gdzie dzięki numerowi nadwozia można było poznać historię autka:tak::tak::tak:

Boshe Dziewczyny!!!!!!!!!!! Widziałyscie odcinek przed chwila "Rewolucje Kuchenne"??? MASAKRA byli w Lbn w Jesz burgerze!!!Kto nie widział juztro jest powtorka!!!!!!!JEZUUUUU!!!!!!!!!
http://www.kurierlubelski.pl/region...essler-ratuje-jesz-burger,id,t.html#pz_207256 - poczytajcie komentarze:-(

Masakra, widziałam zapowiedź i specjalnie nagrałam
ale jeśli ktoś nie mógł obejrzeć na tvn to program dostępny jest na vod.onet.pl
Kuchenne rewolucje - Kuchenne rewolucje - S02E02 - VoD w Onet.pl

reklama
dzień dobry słoneczka :-)

szaro na dworze .... grrrryyy

wiecie jak mnie mój E zdenerwował nie dość że nie mogłam go zwlec z łóżka to jeszcze 2 dni temu pytam sie "wiesz gdzie jest ten basen?" odparł "tak wiem"

ok dzisiaj już z Gabi zebrani a mój E "to jest tam gdzie sala konferencyjna ??" no kurka wodna .... myślałam że mnie trafi ....

właśnie wyjechali ... normalnie facetom to trzeba 100 razy pójść pokazać - mapkę narysować a najlepiej pójść za rączkę zaprowadzić ... ciekawe jak sobie z małą poradzi ;-)

dzisiaj chyba powtórka kuchennych rewolucji o 11:25 na TVN
chyba obejrzę ;-)

dziewczyny co z tym wtorkiem ?????

SASKI CZY BOTANIK ??

sunday też pytała wcześniej :-)

u mnie wchodzi w grę na tygodniu tylko saski bo z wózkiem do botanika mam za daleko jak na 6 miesiąc ciąży wybaczcie :-)

matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało

właśnie dzwonił E
znaleźli basen czekają na tą kobitkę bo z nią się wszystko załatwia a jeszcze jej nie ma zostało 25 min do zajęć .... :sorry2:

szkoda że do nas się nie odezwali z tego basenu pod zamkiem :sorry2::sorry2::sorry2:

Fogia ja nie wiem dlaczego ludzie stwarzają problemy co do płci ja miałam ostrą wymianę słów z jedną osobą jak powiedziała że ona córki to by nie chciała a 2 to już na bank ... :angry: jakby córka była gorsza od syna ... ale mnie wtedy zeźliła

albo reakcja niektórych jak się dowiedzieli że będzie syn
"o to teraz E musi chodzić dumny ze będzie miał w końcu syna" moja odpowiedz "jest tak samo dumny jak z Gabi bo Gabi to oczko w głowie tatusia"

co za ludzie ...

nie rozumiem tego zamieszania wokół płci i wkurzania ciężarnych które chcą jedynie by ich dziecko było zdrowe :tak:

maltanka wczoraj wywaliliśmy wszystko z szaf żeby to przebrać siedzieliśmy do 18stej
później było trzeba jechać po Gabi
ja od rana prasuje bo mi sie tego nazbierało strasznie dużo!! wykorzystuje czas ze małej nie ma :laugh2: i mi nie szarpie za deskę heheheh

madzienka super ze osiemnastka udana a w to ze Jula będzie gwiazdą wieczoru nikt nie wątpił :-D:-D

miłego dnia kochane :-D:-D:-):-):-):-):-D:-D:-):-D:-)

słoneczka życzę :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry