reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Tez tak myślę:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-pale na wszystko przyjdzie czas....

I jak wpadło Wam w oko jakies autko???

1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto

Dziewczynki? a we wtorek to jednak botanik??bo jakbyscie sie decydowaly na Sasnki to ja nawet i bym autobusem przyjechala z Maksem. A jaka ma być w ogole pogoda, beda warunki na spotkanko w plenerze???

Ostatnia edycja:
reklama
Witakcie ale tutaj ruch nie daje rady wszystkiego ogarnac :D:D:D
madzienka udanej osiemnastki :):) i jak Jula odnalazla widelczyk? taki male dzieciaczki sa takie slodkie jak czegos szukaja:sorry2::sorry2:
sunday hmm a duzo pali takie auto? pewnie fajne ma przespieszenie, jak kiedys z P jechalismy i on przyspieszyl to mnie wgniotło w fotel prawie jak w samolocie:laugh2::laugh2::laugh2:
kainkas wlasnie ostatnio o Tobie nawet myslalam :happy2: i zastanawialam sie czy nas jeszcze odwiedzisz na forum:tak:
fogia gratuluje syneczka, teraz bedziesz miala ich trzech:laugh2::laugh2:

kurcze niewiele pamietam...:baffled: ja dzis spedzialam prawie 5 godzin na zakupach:baffled::baffled: i kupilam tylko 1 bluzke w reserved... wszedzie szukalam takich jakby podkoszylek , ale z dlugim rekawem i nigdzie nie moge znalezc:nerd::nerd:
Widze, ze spotkanie szykujecie, super zazdroszcze, bo ja teraz nie mam czasu na nic, ale nie marudze, bo bez pracy tez zle:-p:-p:-p fajnie sie zapowiada i pewnie jak zawsze bedzie udane:tak::tak: Milego wieczoru zycze i zmylkam

marta fajne te tuniki:tak:
karlita jaka pracująca:-p
martyna kobiecie w ciąży wolno co nie co czasem popsuć:-D
sundey podeścik ten z carsami kupiłam:tak: jakie autko planujecie kupić?
sundey, madzienka w biedronce były takie zwierzątka po 12 sztuk, :tak: po 12,99 my mamy koty, konie i pieski:tak:
mandziula i jak wędzarnia? a jakbłka to ja robiłam tylko tarte, podsmarzyłam i do słoików, na szarlotkę czy do naleśników jak znalazł:tak:
sienio a jak w pracy? podoba się?... wgniatanie w fotel to ja mam przy każdej zmianie świateł na zielone na skrzyżowaniach, jak jesteśmy pierwsi, i nie wiem już jak mam do tego chłopa dotrzeć:baffled::crazy:

witajcie

a my dzisiaj wybraliśmy się do tesco na zakupy młody usnął mi w samochodzie, spał 10 minut i w domu już nie było mowy o spanie, po południu mieliśmy gości, upiekłam szarlotkę sypaną :tak: (dla leniwców:-D) i zadymiłam mieszkanie, normalnie szro było w kuchni, przepis był na tortownicę i na spód trzeba było położyć papier, nie chciało mi się wycinać kółka to doszłam do wniosku, że posmaruję masłem i posypiębułką tylko, a co ... na wierzch kładzie się masło i masło zaczęło się topić i wyciekać na piekarnik:sorry2: cała kuchnia szara była jak się kapnęłam, ale umyłam piekarnik i dopiekłam podstawiając blachę pod spód:sorry2: wyszła ok:-)

sundey pw!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
ja już po weselichu. Nie byłam w stanie dłużej wysiedzieć więc jak tylko zebrało Filipka na spanie to zapakowałam go do samochodu i myknęłam do rodziców. W sumie impreza udana, młody zamęczał mnie co chwilę - "mamusiu zatańc ze mną" :sorry2:No i jak miałam odmówić syniowi? Tego efektem są nogi jak banie, które przestały się mieścić w buty o rozmiarze 41. :sorry2::sorry2:
Trochę rodzina mnie wnerwiła, a właściwie ich reakcja na informację, że będzie drugi synek i komentarze typu "no szkoda". :crazy::crazy: Powiedzcie mi skąd biorą się te opinie, że koniecznie trzeba mieć córeczki albo chociaż parkę. Kiedyś upierano się przy synach, teraz przy córkach, czy to nie wszystko jedno do cholery??? A jak ktoś ma 4 synów albo 4 córki to naprawdę trzeba go żałować????? Nie rozumiem ludzi.......

Sunday, jak szukacie autka to najlepiej takiego ze Szwecji sprowadzonego - tam są ostre przepisy nie nie zajeżdżone jak niemieckie:sorry2:. A to całkiem całkiem;-):tak::tak:.
:ninja2:
potwierdzam. Moja renóweczka jest ze szwecji i naprawdę jestem z niej bardzo zadowolona. tfu tfu tfu :-)

Hej my już po imprezce, 18-stka bardzo udana:tak::tak::tak:
Jula jak zwykle gwiazdeczka imprezy....:-p:-p:-p

Hej dziewczynki
ja już po weselichu. Nie byłam w stanie dłużej wysiedzieć więc jak tylko zebrało Filipka na spanie to zapakowałam go do samochodu i myknęłam do rodziców. W sumie impreza udana, młody zamęczał mnie co chwilę - "mamusiu zatańc ze mną" :sorry2:No i jak miałam odmówić syniowi? Tego efektem są nogi jak banie, które przestały się mieścić w buty o rozmiarze 41. :sorry2::sorry2:
Trochę rodzina mnie wnerwiła, a właściwie ich reakcja na informację, że będzie drugi synek i komentarze typu "no szkoda". :crazy::crazy: Powiedzcie mi skąd biorą się te opinie, że koniecznie trzeba mieć córeczki albo chociaż parkę. Kiedyś upierano się przy synach, teraz przy córkach, czy to nie wszystko jedno do cholery??? A jak ktoś ma 4 synów albo 4 córki to naprawdę trzeba go żałować????? Nie rozumiem ludzi.......

Fogia super że wesele udane, a gadaniem nie przejmuj sie...uwierz że gdyby była dziewczynka też znaleźliby milion ALE.....
Więc zapomnij o nich, najważniejsze że Wasz synek jest zdrowy!!!!

1. to nie myśl za dużo TYLKO DZIAŁAJCIE!!!!!:-):-):-) Gdybym miała prace stala to bym tez działała!!!!:-)
2.wpadlo ale na necie(z Zamościa), tutaj nie, bo my szukamy konkretnego a tak to juz nie jest łatwo
BMW 320 2.0 D Xenon Skóra Klima FL!!!, 2000r., 1995cm3, 136KM - otoMoto

Dziewczynki? a we wtorek to jednak botanik??bo jakbyscie sie decydowaly na Sasnki to ja nawet i bym autobusem przyjechala z Maksem. A jaka ma być w ogole pogoda, beda warunki na spotkanko w plenerze???

Tak mówisz:-):-):-):-)

Autko fajne, a zamość nie tak daleko....ale sprawdzajcie porządnie autko bo ludzie tak kłamią:crazy:..za nami tez zakup autka i nieraz nacięlibyśmy się gdyby nie pożyczony czujnik grubości lakieru i uprzejmość w salonach gdzie dzięki numerowi nadwozia można było poznać historię autka:tak::tak::tak:

Boshe Dziewczyny!!!!!!!!!!! Widziałyscie odcinek przed chwila "Rewolucje Kuchenne"??? MASAKRA byli w Lbn w Jesz burgerze!!!Kto nie widział juztro jest powtorka!!!!!!!JEZUUUUU!!!!!!!!!
http://www.kurierlubelski.pl/region...essler-ratuje-jesz-burger,id,t.html#pz_207256 - poczytajcie komentarze:-(

Masakra, widziałam zapowiedź i specjalnie nagrałam
ale jeśli ktoś nie mógł obejrzeć na tvn to program dostępny jest na vod.onet.pl
Kuchenne rewolucje - Kuchenne rewolucje - S02E02 - VoD w Onet.pl

reklama
dzień dobry słoneczka :-)

szaro na dworze .... grrrryyy

wiecie jak mnie mój E zdenerwował nie dość że nie mogłam go zwlec z łóżka to jeszcze 2 dni temu pytam sie "wiesz gdzie jest ten basen?" odparł "tak wiem"

ok dzisiaj już z Gabi zebrani a mój E "to jest tam gdzie sala konferencyjna ??" no kurka wodna .... myślałam że mnie trafi ....

właśnie wyjechali ... normalnie facetom to trzeba 100 razy pójść pokazać - mapkę narysować a najlepiej pójść za rączkę zaprowadzić ... ciekawe jak sobie z małą poradzi ;-)

dzisiaj chyba powtórka kuchennych rewolucji o 11:25 na TVN
chyba obejrzę ;-)

dziewczyny co z tym wtorkiem ?????

SASKI CZY BOTANIK ??

sunday też pytała wcześniej :-)

u mnie wchodzi w grę na tygodniu tylko saski bo z wózkiem do botanika mam za daleko jak na 6 miesiąc ciąży wybaczcie :-)

matko to już 6 miesiąc ciąży pełną gębą heheheh
nie wiem kiedy to zleciało

właśnie dzwonił E
znaleźli basen czekają na tą kobitkę bo z nią się wszystko załatwia a jeszcze jej nie ma zostało 25 min do zajęć .... :sorry2:

szkoda że do nas się nie odezwali z tego basenu pod zamkiem :sorry2::sorry2::sorry2:

Fogia ja nie wiem dlaczego ludzie stwarzają problemy co do płci ja miałam ostrą wymianę słów z jedną osobą jak powiedziała że ona córki to by nie chciała a 2 to już na bank ... :angry: jakby córka była gorsza od syna ... ale mnie wtedy zeźliła

albo reakcja niektórych jak się dowiedzieli że będzie syn
"o to teraz E musi chodzić dumny ze będzie miał w końcu syna" moja odpowiedz "jest tak samo dumny jak z Gabi bo Gabi to oczko w głowie tatusia"

co za ludzie ...

nie rozumiem tego zamieszania wokół płci i wkurzania ciężarnych które chcą jedynie by ich dziecko było zdrowe :tak:

maltanka wczoraj wywaliliśmy wszystko z szaf żeby to przebrać siedzieliśmy do 18stej
później było trzeba jechać po Gabi
ja od rana prasuje bo mi sie tego nazbierało strasznie dużo!! wykorzystuje czas ze małej nie ma :laugh2: i mi nie szarpie za deskę heheheh

madzienka super ze osiemnastka udana a w to ze Jula będzie gwiazdą wieczoru nikt nie wątpił :-D:-D

miłego dnia kochane :-D:-D:-):-):-):-):-D:-D:-):-D:-)

słoneczka życzę :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry