reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
u nas noc troche spokojniej, Mikołaj budził się kilka razy ale przynajmniej bez płaczu:tak::tak::tak:obudził się o 6.30 ale małż go zabrał zlóżka i pospałam sobie..... do 10:-D:-D:-D zaszalałam:tak::tak::tak: teraz Kola dosypia a ja kawusię robię, chętna któraś?????

a my robimy dzis chrzest bojowy naszej wędzarni:tak::tak: mąz całe lato budował i przyszł pora na próbę:-D już się dymi, zobaczymy jak wyjdzie szyneczka:tak::tak::tak::tak::tak:

to ja się biorę do jakiejs roboty
a wam życzę miłego dnia:tak::tak::tak:

a mam jeszcze pytanie czy macie jakis przepiś na jabłka do słoików????? bo chciałam coś porobić z jabłek ale cos innego niz dżem:tak::tak::tak:

reklama
Misia jak tam nocka Wam minęła?:sorry2:
P
To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D
Mój mąż szaleje ze szczęścia. Jak dojedzie do Hiszpanii to będzie mógł skorzystać z hotelowego internetu i zobaczyć nagranie.
Tylko trochę Fifi jest niepocieszony, że jednak nie siostrzyczka. :sorry2:;-)
do trzech razy sztuka;-)
Mniam mniam...Aluska tak na wieczór:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
"
do rana by sie roztopilo;-):-p
Teraz obaj są za siostrzyczką - Olek za Weroniką a Juli za Karolinką:-).
A ja pilnuję sernika i miodownik muszę przełożyć i takie sobie tuniczki kupiłam - czarną i stalową 2 w 1- ŚLICZNE ELEGNACKIE TUNIKI Z KOSZULA - XL - (1226705905) - Aukcje internetowe Allegro
Aluśka, aż się zawstydziłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:- ja tylko z soczkiem wyskoczyłam:unsure::unsure:.
Bardzo ładne imiona chłopaki wybrały:-) to może ugodowo Karolina Weronika bedzie;-)
Bardzo fajne tuniki kupiłaś:tak::tak:
śpicie jeszcze ???? :happy:
nie spać ... do pracy :-p:laugh2:
sobota pracująca :laugh2::laugh2:
jak już wspomniałam mój juz w pracy:rofl2:
A przepis na krówki już wrzucam na kulinarny;-):tak:.
może dziś wypróbuje ten przepis:rofl2:
Witamy sie i my ten ponury poranek!:-) Dzisiaj planujemy pojezdzic po komisach i poogladac samochody:-) musimy zmienic koniecznie na nowszy, tzn musimy kredyt zdobyc zeby kupic inny..
miłego szukania :tak::tak:
u mnie na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i surówka z pora ;-)
do tego pół gara kalafiorowej
właśnie chyba na śniadanie sobie zjem miseczkę :-)
u mnie tez mielone z ziemniaczkami a nad surówką sie jeszcze zastanawiam:-p ....może zamiast tego pieczone buraczki:rofl2:

Dzień dobry...my już po śniadanku....mój tata dzisiaj zrobił nam niespodzinke i przywiózł rano świeże bułeczki, jakie było moje zdziwienie jak usłyszałam w domofonie"świeże pieczywo":tak::tak::tak:
My powoli szykujemy się do BF bo Jula wsadziła gdzies swój ulubiony widelczyk i cały czas go szuka.....:-:)-:)-:)-(

śpicie jeszcze ???? :happy:
nie spać ... do pracy :-p:laugh2:
sobota pracująca :laugh2::laugh2:

to idę Was nadgonić po wczorajszym wieczorze :tak:

Cicho wolna......

j
ależ bosko wyglądałaś w ciąży!!!!
może czas pomyśleć o rodzeństwie dla Twojej GWIAZDY ??

do botanika to mogę mieć problem z dotarciem z Gabi ....
może jednak SASKI ?? tam jest plac zabaw ??

wstawać śpiochy :-)

oj dzieki zawstydziłaś mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mi to bez różnicy ale mysląc o Was zaproponowałam saski

juz wstałysmy:-D:-D:-D

witam i ja
u nas noc troche spokojniej, Mikołaj budził się kilka razy ale przynajmniej bez płaczu:tak::tak::tak:obudził się o 6.30 ale małż go zabrał zlóżka i pospałam sobie..... do 10:-D:-D:-D zaszalałam:tak::tak::tak: teraz Kola dosypia a ja kawusię robię, chętna któraś?????

a my robimy dzis chrzest bojowy naszej wędzarni:tak::tak: mąz całe lato budował i przyszła pora na próbę:-D już się dymi, zobaczymy jak wyjdzie szyneczka:tak::tak::tak::tak::tak:

super że nocka już spokojniejsza....

a szyneczka mnie mniam.....:-):-):-):-)

Jak ten czas szybko leci u mnie na suwaczku już 28tydzień stuknął:rofl2: jeszcze tylko 10-12tygodni i już Martynka będzie z nami:szok:
witam i ja

a my robimy dzis chrzest bojowy naszej wędzarni:tak::tak: mąz całe lato budował i przyszł pora na próbę:-D już się dymi, zobaczymy jak wyjdzie szyneczka:tak::tak::tak::tak::tak:

a mam jeszcze pytanie czy macie jakis przepiś na jabłka do słoików????? bo chciałam coś porobić z jabłek ale cos innego niz dżem:tak::tak::tak:
Mandziula fajnie ze nocka spokojnie wam minęła:tak: Czopka dałaś Mikołajowi przed spaniem czy obyło sie bez niego?:sorry2:
Daj znać jak tam Wasza wędzarnia po pierwszej próbie ;-)
Co do przepisów na jabłka w słoikach to niestety nie mam pomysłu ale za pewne Marta ma ich mnóstwo:tak::tak:
Motylla witaj Kochana:-):-)

Mikołaj jeszcze śi a juz obiadek nastawiłam, dzis pomidorówka i znalazłam jeszcze yrochę kury faszerowanej to będze w sosiku

Aluśka obeszło się bez czopka, chciałam zobaczyć czy jakaś różnica jest, musze mu jeszcze dziąsła zmacac może coś się wyklułi i dlatego się uspokoił
aa czas leci niesamowicie szybko, nawet sie nie obejzysz jak na porodówce bedziesz

marta sliczne te tuniki czekamy na zdjęcia

madzienka to się małż postarał z rana, udanego poszukiwania widelczyka

madzienka to się małż postarał z rana, udanego poszukiwania widelczyka

Mandziula ale to nie małż tylko mój TATA:-):-):-)

My już po odwiedzinach w BF ale ja lubię oglądać te malutkie ciuszki i te zabawki:-p:-p:-pprzy okazji zajrzałam do tamtejszej biedroneczki i kupiłam Julci ten podest ale różowy z księżniczkami:laugh2::laugh2::laugh2:były jeszcze czerwone z autkami i niebieskie z Toy Story....
Ale żadnych zwierzątek nie widziałam...Maltanka jakie to zwierzątka???:baffled::baffled::baffled:

My dzisiaj idziemy na 18-stkę...

Miłego dnia mamuśki;-)

Madzienka powtorze wlasnie za karlita może trza pomysleć za rodzenstwem dla Julci???:-):-):-)
Martus jaki zwierzyniec????Co Ty znowu chcesz Maksiowi prezentowac???
mandziula jak wedzarnia????Ale bym zjadla takiej prawdziwej szynki!!!!!!!!:-):-):-)

My juz w domku, przegonilismy Maksa po komisach w samochodzie pozniej juz usypial ale teraz juz nie mysli spaniu. Bylismy jeszcze w lidlu na zakupach, kupowalyscie kiedys w Lidlu wode smakowa?bardzo dobra jest i niedroga. Kupilismy gotowe ciasto na pizze wiec na kolacje bedziemy pichcic z M.
Teraz ide konczyc lazanki i biore sie za jakies porzadki :-(

Aluśka: Cześć siostrzyczko.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku, Krystek zjadł zupkę a teraz smacznie sobie śpi.
Ja bardzo chętnie bym się z wami wszystkimi spotkała i was na żywo poznała, ale niestety muszę iść z małym na szczepienie więc dopiero was poznam 23 września.

reklama
Madzienka powtorze wlasnie za karlita może trza pomysleć za rodzenstwem dla Julci???:-):-):-

My juz w domku, przegonilismy Maksa po komisach w samochodzie pozniej juz usypial ale teraz juz nie mysli spaniu. Bylismy jeszcze w lidlu na zakupach, kupowalyscie kiedys w Lidlu wode smakowa?bardzo dobra jest i niedroga. Kupilismy gotowe ciasto na pizze wiec na kolacje bedziemy pichcic z M.
Teraz ide konczyc lazanki i biore sie za jakies porzadki :-(

Tez tak myślę:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-pale na wszystko przyjdzie czas....

I jak wpadło Wam w oko jakies autko???

Do góry