reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia, nie martw się, Juli z początku miał być Różą i Olek też bardzo chciał siostrzyczkę :tak: ale potem szybko mu się odmieniło, bo będzie miał z kim grać w piłkę i samochodami jeździć. Teraz obaj są za siostrzyczką - Olek za Weroniką a Juli za Karolinką:-).
A ja pilnuję sernika i miodownik muszę przełożyć i takie sobie tuniczki kupiłam - czarną i stalową 2 w 1- ŚLICZNE ELEGNACKIE TUNIKI Z KOSZULA - XL - (1226705905) - Aukcje internetowe Allegro
Aluśka, aż się zawstydziłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:- ja tylko z soczkiem wyskoczyłam:unsure::unsure:.

reklama
Pamiętaj o mnie w razie "W" ;-):tak:.

jasne że pamiętam ;-)

Same słodkości tu, a ja w domeczku nic słodkiego nie mam...:no::no:..jutro coś sobie kupię:tak::tak::tak:
błąd!! ciężarna zawsze pod ręką powinna mieć coś słodkiego ;-)

Martynka, masz mleko, masło i cukier i godzinę czasu? - masz domowe krówki;-):tak:.

ja chcę przepis nasza kulinarna BOGINI!!!

a to fotki z moich dwóch poprzednich akademii pampersa
Zobacz załącznik 282695Zobacz załącznik 282696

ależ bosko wyglądałaś w ciąży!!!!
może czas pomyśleć o rodzeństwie dla Twojej GWIAZDY ??

madzienka dzięki za pw ... ja bym była za Botanikiem ...już dawno planowanym:tak: fajną sesję byśmy sobie zrobiły

co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:

do botanika to mogę mieć problem z dotarciem z Gabi ....
może jednak SASKI ?? tam jest plac zabaw ??

Będę dalej sie kurować co by tryskać zdrowiem na 23.09 i 27.09;-)
kuruj sie kuruj :)

To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D

Tylko trochę Fifi jest niepocieszony, że jednak nie siostrzyczka. :sorry2:;-)

Fifi da radę i zawsze może przyjechać do Gabi w odwiedziny heheh

jak z imieniem macie już jakieś typy ????

Teraz obaj są za siostrzyczką - Olek za Weroniką a Juli za Karolinką:-).

Karolinka - śliczne imię ;-) ;-) ;-) ;-) jestem ZA

wstawać śpiochy :-)

martini:-) kulki ja też robiłam z ryżem...ps już się skończyły...a co zepsułaś:-p ja nie czasami coś zepsuje, albo zastanawiam się nas banalną rzeczą, ale mówię P, ma ubaw z tego..ja też:-D
ja bym była za Botanikiem ...już dawno planowanym:tak: fajną sesję byśmy sobie zrobiły
co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:
kulki robię w następnym tygodniu na bank:-D
a co zepsułam...hmm..kurde mam jakiegoś pecha w tej ciąż i ciągle małe wpadki mam...a mój M. jest pedantyczny, lubi mieć wszystko bardzo zadbane...ja też, ale chyba za mało uważna jestem...tak więc zarysowałam gdzieś ścianę, zrobiłam rysę na szafce - a że mamy w ciemnym kolorze to widać, urwałam kawałek uszczelki w nowej pralce(o pralce wie mój M. bo zaczeła cieknąć:-))..to wszystko to nic poważnego, takie drobiażdżki i mam nadzieję, że małych niedociągnięć mój pedancik kochany może nie zauważy...:-):-):-):-)
Jestem za botanikiem....ale dostosuję się :-)

Dzięki dziewczyny za gratulacje.
To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D
Mój mąż szaleje ze szczęścia. ;-)
Jeśli nie gratulowałam to GRATULUJĘ!!
Ja też byłam na 4d, 2 tyg temu i byłam pod wrażeniem co mój syneczek w brzuchu wyprawia...
Mój mąż zwariował, że synuś tak jak Twój:-):-):-)
Nasz synek też klejnociki elegancko wystawił:-D
Mój tato wprawdzie liczył na wnuczkę, bo ma już 2-ch wnuków, ale wszyscy się cieszą:-D:-D:-D
Jeszcze raz gratulacje!!:-D

śpicie jeszcze ???? :happy:
nie spać ... do pracy :-p:laugh2:
sobota pracująca :laugh2::laugh2:błąd!! ciężarna zawsze pod ręką powinna mieć coś słodkiego ;-):-)
Nie śpimy, ja od 7 na nogach bo M. dziś do pracy poleciał....a ja jem śniadanko i myślę co by na obiadek wykombinować....
No dziś zakupię jakieś słodycze, żeby w zapasie były:-):-):-)
Podsuniecie pomysł na obiadek??

Witam w ponurą sobotę - ciacha wyszły rewelacyjne:tak: - sernik rozpływa się w ustach.
A przepis na krówki już wrzucam na kulinarny;-):tak:.
Mnie dziś naszło na czytanie:baffled::nerd:, poleciałam do kiosku i kupiłam M jak Mama:-p:tak::-).
Obiad dziś gwizdany - kotlety z mortadeli, ziemniaczki i sałatka z pomidorów:-p:-p.
A jak Wam sobota mija?

Witamy sie i my ten ponury poranek!:-) Dzisiaj planujemy pojezdzic po komisach i poogladac samochody:-) musimy zmienic koniecznie na nowszy, tzn musimy kredyt zdobyc zeby kupic inny.

maltanka jaki podescik kupiliscie????ktory? A jakie te zwierzatka?Bo my tez musimy wzbogacic Maksia zwirzyniec.:-)
Dam znac pozniej, trzymajcie sie dziewczynki....

u mnie na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i surówka z pora ;-)
do tego pół gara kalafiorowej
właśnie chyba na śniadanie sobie zjem miseczkę :-)

reklama
dzień dobry:tak:

My już po śniadanku;-) Amandzia dała pospać do 9.30:rofl2: niestety tak jak się obawiałam zakatarzona już jest:-( ehh:crazy:
P. na 4.00 do pracy miał ale na szczęście jego brat tez na ta sama zmianę jechał i go zabrał samochodem bo tak to nie miał by czym pojechać bo autobus dopiero o 6.00 od nas tam jedzie:sorry2: czyli jeszcze 2,5 godziny i będzie w domku:rofl2:

Do góry