reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia, nie martw się, Juli z początku miał być Różą i Olek też bardzo chciał siostrzyczkę :tak: ale potem szybko mu się odmieniło, bo będzie miał z kim grać w piłkę i samochodami jeździć. Teraz obaj są za siostrzyczką - Olek za Weroniką a Juli za Karolinką:-).
A ja pilnuję sernika i miodownik muszę przełożyć i takie sobie tuniczki kupiłam - czarną i stalową 2 w 1- ŚLICZNE ELEGNACKIE TUNIKI Z KOSZULA - XL - (1226705905) - Aukcje internetowe Allegro
Aluśka, aż się zawstydziłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:- ja tylko z soczkiem wyskoczyłam:unsure::unsure:.

reklama
Pamiętaj o mnie w razie "W" ;-):tak:.

jasne że pamiętam ;-)

Same słodkości tu, a ja w domeczku nic słodkiego nie mam...:no::no:..jutro coś sobie kupię:tak::tak::tak:
błąd!! ciężarna zawsze pod ręką powinna mieć coś słodkiego ;-)

Martynka, masz mleko, masło i cukier i godzinę czasu? - masz domowe krówki;-):tak:.

ja chcę przepis nasza kulinarna BOGINI!!!

a to fotki z moich dwóch poprzednich akademii pampersa
Zobacz załącznik 282695Zobacz załącznik 282696

ależ bosko wyglądałaś w ciąży!!!!
może czas pomyśleć o rodzeństwie dla Twojej GWIAZDY ??

madzienka dzięki za pw ... ja bym była za Botanikiem ...już dawno planowanym:tak: fajną sesję byśmy sobie zrobiły

co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:

do botanika to mogę mieć problem z dotarciem z Gabi ....
może jednak SASKI ?? tam jest plac zabaw ??

Będę dalej sie kurować co by tryskać zdrowiem na 23.09 i 27.09;-)
kuruj sie kuruj :)

To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D

Tylko trochę Fifi jest niepocieszony, że jednak nie siostrzyczka. :sorry2:;-)

Fifi da radę i zawsze może przyjechać do Gabi w odwiedziny heheh

jak z imieniem macie już jakieś typy ????

Teraz obaj są za siostrzyczką - Olek za Weroniką a Juli za Karolinką:-).

Karolinka - śliczne imię ;-) ;-) ;-) ;-) jestem ZA

wstawać śpiochy :-)

martini:-) kulki ja też robiłam z ryżem...ps już się skończyły...a co zepsułaś:-p ja nie czasami coś zepsuje, albo zastanawiam się nas banalną rzeczą, ale mówię P, ma ubaw z tego..ja też:-D
ja bym była za Botanikiem ...już dawno planowanym:tak: fajną sesję byśmy sobie zrobiły
co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:
kulki robię w następnym tygodniu na bank:-D
a co zepsułam...hmm..kurde mam jakiegoś pecha w tej ciąż i ciągle małe wpadki mam...a mój M. jest pedantyczny, lubi mieć wszystko bardzo zadbane...ja też, ale chyba za mało uważna jestem...tak więc zarysowałam gdzieś ścianę, zrobiłam rysę na szafce - a że mamy w ciemnym kolorze to widać, urwałam kawałek uszczelki w nowej pralce(o pralce wie mój M. bo zaczeła cieknąć:-))..to wszystko to nic poważnego, takie drobiażdżki i mam nadzieję, że małych niedociągnięć mój pedancik kochany może nie zauważy...:-):-):-):-)
Jestem za botanikiem....ale dostosuję się :-)

Dzięki dziewczyny za gratulacje.
To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D
Mój mąż szaleje ze szczęścia. ;-)
Jeśli nie gratulowałam to GRATULUJĘ!!
Ja też byłam na 4d, 2 tyg temu i byłam pod wrażeniem co mój syneczek w brzuchu wyprawia...
Mój mąż zwariował, że synuś tak jak Twój:-):-):-)
Nasz synek też klejnociki elegancko wystawił:-D
Mój tato wprawdzie liczył na wnuczkę, bo ma już 2-ch wnuków, ale wszyscy się cieszą:-D:-D:-D
Jeszcze raz gratulacje!!:-D

śpicie jeszcze ???? :happy:
nie spać ... do pracy :-p:laugh2:
sobota pracująca :laugh2::laugh2:błąd!! ciężarna zawsze pod ręką powinna mieć coś słodkiego ;-):-)
Nie śpimy, ja od 7 na nogach bo M. dziś do pracy poleciał....a ja jem śniadanko i myślę co by na obiadek wykombinować....
No dziś zakupię jakieś słodycze, żeby w zapasie były:-):-):-)
Podsuniecie pomysł na obiadek??

Witam w ponurą sobotę - ciacha wyszły rewelacyjne:tak: - sernik rozpływa się w ustach.
A przepis na krówki już wrzucam na kulinarny;-):tak:.
Mnie dziś naszło na czytanie:baffled::nerd:, poleciałam do kiosku i kupiłam M jak Mama:-p:tak::-).
Obiad dziś gwizdany - kotlety z mortadeli, ziemniaczki i sałatka z pomidorów:-p:-p.
A jak Wam sobota mija?

Witamy sie i my ten ponury poranek!:-) Dzisiaj planujemy pojezdzic po komisach i poogladac samochody:-) musimy zmienic koniecznie na nowszy, tzn musimy kredyt zdobyc zeby kupic inny.

maltanka jaki podescik kupiliscie????ktory? A jakie te zwierzatka?Bo my tez musimy wzbogacic Maksia zwirzyniec.:-)
Dam znac pozniej, trzymajcie sie dziewczynki....

u mnie na obiad kotlety mielone, ziemniaczki i surówka z pora ;-)
do tego pół gara kalafiorowej
właśnie chyba na śniadanie sobie zjem miseczkę :-)

reklama
dzień dobry:tak:

My już po śniadanku;-) Amandzia dała pospać do 9.30:rofl2: niestety tak jak się obawiałam zakatarzona już jest:-( ehh:crazy:
P. na 4.00 do pracy miał ale na szczęście jego brat tez na ta sama zmianę jechał i go zabrał samochodem bo tak to nie miał by czym pojechać bo autobus dopiero o 6.00 od nas tam jedzie:sorry2: czyli jeszcze 2,5 godziny i będzie w domku:rofl2:

Do góry