reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka nie byłam w Krakowie na tym Pampersie....i z chęcią się wybiorę...a co się na tej Akademii robi?to są jakieś wykłady?zajęcia?zabawy dla dzieci?

Martynka to jest domek pampersa widziany oczami dziecka czyli z mega wielkimi meblami, ubraniami...zwiedza się go jak muzeum:-D:-D:-D:-D:-D, w tym roku tematem jest ruch to rozwój...co roku jest inny temat
a to fotki z moich dwóch poprzednich akademii pampersa
Zobacz załącznik 282695Zobacz załącznik 282696

reklama
Dziewczęta siadam do Kabaretonu Opolskiego na TVP1.

Spokojnego wieczorku i nocki...

W weekend będę pewnie rzadziej zaglądała, ale zajrzę...nałogowo:)

Trzymajcie się cieplutko

Madzienka super te fotki, i piękna mamuśka z Ciebie...

Z chęcią się wybiorę:)

Miłego wieczorku..

PS: a wiesz , że jak myśleliśmy nad imieniem dla córeczki to też o Julce myśleliśmy, no ale Borysek będzie:)

fogia jeszcze raz Gratuluje synia
martini:-) kulki ja też robiłam z ryżem...ps już się skończyły...a co zepsułaś:-p ja nie czasami coś zepsuje, albo zastanawiam się nas banalną rzeczą, ale mówię P, ma ubaw z tego..ja też:-D
madzienka dzięki za pw ... ja bym była za Botanikiem ...już dawno planowanym:tak: fajną sesję byśmy sobie zrobiły

marta
ty naprawdę potrafisz zrobić coś z niczego
mandziula trzymam kciuki za przespaną nockę

od razu widać, że jesień na bb, ruch większy:-) a my wybraliśmy się jeszcze do biedronki, kupiłam m. in.ten podest małemu do łazienki i kolejne zwierzatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tym razem łała (czyt. pieski) i ija (czyt. koniki), położyłam go dzisiaj później spać, mam nadzieję, że rano da pospać.

aluśka rozpieszczasz nas:-)

co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:

Ostatnia edycja:

aluśka rozpieszczasz nas:-)
co powiecie na ten wtorkowy Botanik, patrząc po pogodzie nie wiadomo kiedy się może znowu trafić:sorry2:

jedzcie na zdrowie:rofl2:

Ja raczej nie dam rady stawić sie w Botaniku bo nie mam tam czym dojechać:sorry2: P. sprzedał samochód i jak na razie to jest na etapie zastanawiania sie jaki chce teraz kupić:sorry2:
Będę dalej sie kurować co by tryskać zdrowiem na 23.09 i 27.09;-)
Aluśka:Pychota
jako łasuch słodyczowy też tak uważam:rofl2:
Laseczki mam głupie pytanko...zepsułyście kiedyś coś w domu i głupio wam było się przyznać mężusiowi?
a bo to raz ale zawsze sie przyznaje i P. ma ze mnie polewkę :rofl2:
Mandziula mam nadziję że nocka minie Wam bardzo spokojnie:tak::tak:
Madzienka bombowe foteczki:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Padam, mama mnie przegoniła po olimpie, dopiero dziś kupowała sukienkę na jutrzejsze wesele.:szok:;-):-)

Dzięki dziewczyny za gratulacje. :-D
To usg 4d daje niesamowite odczucia. Widziałam jak mój synio się uśmiecha i jak paluszka ssie. Strasznie sobie buzie rączkami zakrywał aż w końcu założył nogi na głowę. :-D:-D:-D Za to klejnoty pokazał w całej okazałości. :-D:-D
Mój mąż szaleje ze szczęścia. Jak dojedzie do Hiszpanii to będzie mógł skorzystać z hotelowego internetu i zobaczyć nagranie.
Tylko trochę Fifi jest niepocieszony, że jednak nie siostrzyczka. :sorry2:;-)

Madziu, ja odpadam - koszty :-( a M. z przymrużeniem oka na moje wyjazdy patrzy:confused2::zawstydzona/y:.
A tu o wypadku mojego kolegi - ten najbardziej pokiereszowany samochód to jego Chełm: Karambol na skrzyżowaniu Obłońskiej z Kolejową
o rany:szok::szok::szok::szok::szok:

Motylla jak tam dzionek mija?
nieźle Was E, rozpieszcza:-p
Marz21 wygrzewaj się i nie daj sie choróbskowi:tak::tak:
Mandziula może faktycznie czopek pomógł trochę Mikołajowi:tak::tak:
Madziara jak tam segregacja ubranek Ci poszła?
Misia mam nadzieję że tej nocki już Natalka da Ci spokojnie pospać:tak::tak:
Marta trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę:-):-)
izka-mummy-to-be fajnie ze już sie tu zameldowałaś :-):-)
U nie też pomidorówka:rofl2::-p
wygląda smakowicie:rofl2:

ja też mam taką nadzieję:sorry2:na razie śpi i mam nadzieję, że się nie obudzi do rana:tak:

przepraszam Was ale jakieś urwanie d..y mam dziś

już Wam mówie

będzie synio :-D:-D

zmykam jeszcze z mamą na sklepy

serdecznie gratuluje synka:tak::tak::tak::tak:

Martynka, masz mleko, masło i cukier i godzinę czasu? - masz domowe krówki;-):tak:.

wyczarujesz pyszności z niczego:tak::tak::tak:

ależ smakowitości serwujesz:-p:-p:-p:laugh2::laugh2:

ja we wtorek nie dam rady, bo jeszcze jeżdżę karmić kota...

reklama
Do góry