reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wy kuleczki a ja arbuza:-p:-D:-D.
M poszedł z kumplem na piwko:szok: - jak raz na pół roku wyjdzie to cud:tak::-p. Olek wybawił się u kolegi więc zakupy tylko z jednym dzieckiem to luxus;-):tak::-D:-D. Prawie wszystko do ciast kupione ale dopiero o 21-ej zacznę robić:tak::-).
Fogia, jeszcze raz gratuluję synka :-)- tak wiedziałam bo dzwoniłam:tak::-p:-).

reklama
Mamuśki ponieważ zaszły zmiany w związku z naszym spotkaniem to może nie zmieniając planów spotkamy się w ten wtorek, kto oczywiście będzie miał czas i ochotę....co Wy na to???
ja z miłą chęcią :-D

I jeszcze jedna wiadomość...Akademia Zdrowego Rozwoju w Lublinie jest 23 września w godz.11-18 taką dostałam informację więc mam nadzieje że wybierzemy się tam razem....moja propozycja to godz.11 - zakładam spotkanie na AM
23 mam napięty terminarz ale chyba rano dałabym radę :-D:-D

Dzień dobry:tak:
Karlita fajniutko Gabi w tej czapeczce wygląda:-D:-D
prawda ze czadowa :tak:

Madzienka, Karlita Amanda też uwielbia ta bajkę Olinek Okraglinek:rofl2: tyle ża ja jej z YouTube tą bajkę puszczałam:rofl2:
ja dziękuję za mini mini czasem mnie ratuje od tej małej marudy :-D

Motylla jak tam dzionek mija?
nieźle Was E, rozpieszcza:-p
kiedyś musi :-D:-D:-D

Od maja pracowałam w Orange....no i zupelnie nie miałam czasu na nic... no i szukałam czegoś innego bo ta praca daleko odbiegała od ideału:)) no i znalazłam. od wrzesnia mam nową, pracuje w duzej LUBELskiej firmie, w logistyce... praca fajna ale duze wymagania maja. na razie sie wdrażam....

GRATULACJE :-)
logistyka fajna sprawa ;-)

Karlita- coś mi się rzuciło że będzie chłopczyk???gratuluje i zazdroszcze:))
nioooo o ile się nic nie zmieni :-D:-D

Martyna a jak samopoczucie ??
dzięki za miłe słówka :)

Fogia no to się wymieniłyśmy ciuszkami hehehehhe

Jeśli lubicie słodkości to ja robiłam kiedyś szyszki ale te to dopiero są słodkie:tak::tak::tak:
Szyszki - przepis na szyszki

Mamuśki zmieniłam wtorkowe spotkanie na AM na rano...a może zamiast do Bugi wybierzemy się na jakiś spacerek np. do saskiego albo botanika a później na kawkę...bo zapowiadają piękną pogodę

jestem jak najbardziej za spacerem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Same słodkości tu, a ja w domeczku nic słodkiego nie mam...:no::no:..jutro coś sobie kupię:tak::tak::tak:
Madzienka a propos spotkania to jestem za - jak ma być ładnie to możemy udać się na spacer a potem kawusie..fajny pomysł :-)
A na AM to które spotkanko ustawiłaś?

Same słodkości tu, a ja w domeczku nic słodkiego nie mam...:no::no:..jutro coś sobie kupię:tak::tak::tak:
Madzienka a propos spotkania to jestem za - jak ma być ładnie to możemy udać się na spacer a potem kawusie..fajny pomysł :-)
A na AM to które spotkanko ustawiłaś?

Na AM sa obydwa i to wtorkowe i to na Akademię Pampersa...bylas w Krakowie w domku Pampersa, jeśli nie to zapraszamy z nami...zwiedzić swiat widziany oczami dziecka:tak::tak::tak:

Martynka, masz mleko, masło i cukier i godzinę czasu? - masz domowe krówki;-):tak:.

cudotwórczyni:-):-):-)z niczego coś

Martynka, masz mleko, masło i cukier i godzinę czasu? - masz domowe krówki;-):tak:.

Kochana nie mam, ale mam jeszcze chyba gorąca czekoladę i bitą śmietanę...tą na smutki to chyba sobie zapodam...

Zaraz z M. zasiadamy do Opola:)

Laseczki mam głupie pytanko...zepsułyście kiedyś coś w domu i głupio wam było się przyznać mężusiowi?

Madzienka nie byłam w Krakowie na tym Pampersie....i z chęcią się wybiorę...a co się na tej Akademii robi?to są jakieś wykłady?zajęcia?zabawy dla dzieci?

reklama
Fogia gratuluje synka:tak::tak:

marta ja już dawno stwierdziłam że ty w kuchni czarujesz:tak::tak::tak:

szkoda tego spotkania bo miałam straszną ochotę się z wami zobaczyć ale rano ie dam rady bo muszę wpracy posiedzieć (mamy zjazd genetyków wieć urlop odpada:no::no:)

madzienka super że aademia bedzie w Lubinie, oczywiście piszę się na spotkanie:tak::tak::tak:

Mikołaj juz zasnął zobzcymy jak bedzie w nocy;-):tak::tak:

Do góry