reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Nalesniki prawie zrobione:-) Maksio zajada rekami:-) ale dziecko ma radosc:-) i nawet duzo nie nabrudził:-);-)
fogia Gratulacje!!!
karlita Gabi jest po prostu urocza!!!:-)
Martyna super ze humorek lepszy!!!!!!!:-):-):-)
Madzienka dzieki za info w sprawie Akademii:-) A co do Bugi we wtorek to ja nadal nic konkretnego nie wiem, ale masz racje ze lepiej wczesniej-ja we wtorki koncze o 10 wiec ok 11 moglabym byc:-)

martini fajnie że chumorek wraca i wybierasz się się we wtorek na spotkanie,
ps. specjalnie dla ciebie przepis: Wielkie Żarcie - Przepis - Chrupiące kulki czekoladowe na jeden kęs
martini - hehe jak fajnie napisałaś, ohh martini to ja bym sie napiła...ale jeszcze długo nie wolno..chyba ze jakies słabiutkie..:-)
A przepis jest z płatkami kukurydzianymi...a nie miał byc ryz dmuchany?
A we wtorek jassne ze bede....a co!!:-D:-D:-D:-D:-D

Martyna100 fajnie ze już nastrój Ci sie poprawił:tak::tak::tak:

:-):-):-)

przepraszam Was ale jakieś urwanie d..y mam dziś

już Wam mówie

będzie synio :-D:-D

zmykam jeszcze z mamą na sklepy
wiem Kochana na styczniówkach byłam:-p i jeszcze raz Ci gratuluję:-):-)
Madzinka na Akademie jak najbardziej sie pisze a co do wtorkowego Bugi to jeszcze to przemyślę:rofl2: a rano to o której?

wiem Kochana na styczniówkach byłam:-p i jeszcze raz Ci gratuluję:-):-)
Madzinka na Akademie jak najbardziej sie pisze a co do wtorkowego Bugi to jeszcze to przemyślę:rofl2: a rano to o której?

Rano to mysle że koło10.30

Maltanka PW!!!

U nas czekoladowe kuleczki powoli znikają....

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli lubicie słodkości to ja robiłam kiedyś szyszki ale te to dopiero są słodkie:tak::tak::tak:
Szyszki - przepis na szyszki

Ja uwielbiam marsy i krówki....

Madziarka miałaś rację :-p:-p:-pjutro ma padać:baffled::baffled::baffled::baffled:jeszcze jutro...w niedzielę już nie!!!!

Mamuśki zmieniłam wtorkowe spotkanie na AM na rano...a może zamiast do Bugi wybierzemy się na jakiś spacerek np. do saskiego albo botanika a później na kawkę...bo zapowiadają piękną pogodę

Do góry