reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

zgadnij kotku co mam w środku :-D:-D

chłopak:tak:

ponac ma juz jakiegos kumpla bo przed spaniem usiedli sobie na łożku i gadali swoim jezykiem i zasneli:-Dnie moge sobie tego wyobrazic....

super, a tam się bałaś:-)

a u nas noc jak zawsze:baffled::baffled::baffled: tyle że o 1,30 Mikołaj obudził sie bo kupa była:baffled::baffled:naszczęscie po 2 juz zasnął, budził sie kilka razy ale trochę mniej nerwowo, tak więc sama nie wiem czy czopek pomógł czy nie:baffled::baffled:
dobrze że jutro sobota:tak::tak:

ojej oby mu się polepszyło

maltanka ciesz się moja Gabi nie poszła spać .... za to zrobiłam jej mini sesję ;-)

Uploaded with ImageShack.us

ślicznie:tak:

Mamuśki ponieważ zaszły zmiany w związku z naszym spotkaniem to może nie zmieniając planów spotkamy się w ten wtorek, kto oczywiście będzie miał czas i ochotę....co Wy na to???

Jeśli będziecie chętne założymy spotkanie...i spotkamy się, czekam co Wy na to....

I jeszcze jedna wiadomość...Akademia Zdrowego Rozwoju w Lublinie jest 23 września w godz.11-18 taką dostałam informację więc mam nadzieje że wybierzemy się tam razem....moja propozycja to godz.11 - zakładam spotkanie na AM

1. Bugi nie mówię nie,jestem za:tak:
2. co do Akademi fajnie, a ciocia i Juła zabiorą nas jakby co?--np. pogoda nie dopisała:sorry2:

kainkas witaj i pisz częściej, gratuluję nowej pracy

Ostatnia edycja:
reklama
ja po wizycie u gina lekka załamka mam kategoryczny zakaz dzwigania...
na basen też mąż będzie chodził z Gabi ...

usg nie było będzie za tydzień ... szkoda bo chciałam zobaczyć Norbercika ;-)
Karlita dużo odpoczywaj, nie noś Gabi a będzie dobrze :tak::tak:
A te 4 miesiące zleca jak torpeda:tak::tak:
Witam się wieczorowo.
aluśka życzę szybkiego powrotu do zdrówka.:-) a ja w ciąży używałam maści wick czy jakoś tak, gin pozwalał.

A my od 3 dni siedzimy w domu.:crazy: Pani dr powiedziała nam że przywieźliśmy ze sobą jakiegoś wirusa i teraz walczymy. Narazie bez antybiotyku-mam nadzieję że pomoże. Mały marudny że nie wiem, on nie lubi siedzieć w domu:nerd: Ale przynajmniej wrócił do starego rytmu dnia: wstaje o 7 i idzie spać ok 19-20:-)
dzięki kochana za życzenia zdrowka:tak::tak:Kubusiowi również dużo zdróweczka życze i żeby bez antybiotyku sie obeszło:tak::tak:
Talia jak tam zakup sukienki?:tak:
Marta mam nadzije ze Twój kolega nie odniósł tym wypadku ciężkich obrażeń :confused: i że to nie jego dotyczy ten uraz kręgosłupa szyjnego :confused:

Ja dzisiaj tez robię te marsowe kuleczki a ten ryz o ktory pytacie jest w aldiku przynajmniej w naszym:tak::tak::tak::tak:
I jak kuleczki zrobione? Chyba przeoczyłam gdzieś przepis...poproszę...plis plis
A muszę Wam się pochwalić, od 2 dni jestem Lublinianką pełną gębą - zameldowaliśmy się na mieszkanku naszym:D
Bravo, bravo....witamy Lubliniankę:)

nastawiłam zupkę kalafiorową mam na niż dzisiaj wielka ochotę :-)
gotuję taki wielki gar że mogłabym Lubelskie mamuśki dzisiaj nakarmić ;-) ktoś chętny ?? ;-)

i muszę się pochwalić że dzisiaj obie z Gabi dostałyśmy śniadanie do łóżka ;-)

moja Gabi nie poszła spać .... za to zrobiłam jej mini sesję ;-)
Oj kalafiorkową to ja bym zjadła, mniam mniam....podsunełaś mi zatem pomysł na obiadzik następny, ugotuję kalafiorkową...
śniadnka do łóżka zazdroszczę!!!
A sesja.poprostu bosska...Gabi jest cudna, a ty jaka piękna...hmm...2 laseczki jak się patrzy:-):-)

Mamuśki ponieważ zaszły zmiany w związku z naszym spotkaniem to może nie zmieniając planów spotkamy się w ten wtorek, kto oczywiście będzie miał czas i ochotę....co Wy na to???
ja jestem chętna na spotkanie we wtorek....godzina obojętna...dostosuję się,

hej:))
Od maja pracowałam w Orange....no i zupelnie nie miałam czasu na nic... no i szukałam czegoś innego bo ta praca daleko odbiegała od ideału:)) no i znalazłam. od wrzesnia mam nową, pracuje w duzej LUBELskiej firmie, w logistyce... praca fajna ale duze wymagania maja. na razie sie wdrażam....
Hej jestem nowa na BB, więc się witam bo nie miałyśmy okazji się poznać,
Zazdroszczę pracy w logistyce.no i gratuluję.mnie bardz interesuje praca własnie w handlu zagranicznym , logistyce lub spedycji...ale póki co jestem ciężaróweczką w domku i czekam na Boryska:-)

Dziewczynki odpoczełam, pomyślałam, przegoniłąm smutki, wygadałam się przez tel mojej pszyjaciółce....no jest ok, optymistyczna Martyna wraca:-):-):-)

kainkas gratuluję nowej pracy:tak::tak:
Martyna100 fajnie ze już nastrój Ci sie poprawił:tak::tak::tak:
Marta przykro mi że Twój kolega jednak najbardziej ucierpiała w tym wypadku:-(

1. Bugi nie mówię nie,jestem za:tak:
2. co do Akademi fajnie, a ciocia i Juła zabiorą nas jakby co?--np. pogoda nie dopisała:sorry2:

No dobra weźmiemy;-);-);-);-);-)

I jak kuleczki zrobione? Chyba przeoczyłam gdzieś przepis...poproszę...plis plis

ja jestem chętna na spotkanie we wtorek....godzina obojętna...dostosuję się,

Dziewczynki odpoczełam, pomyślałam, przegoniłąm smutki, wygadałam się przez tel mojej pszyjaciółce....no jest ok, optymistyczna Martyna wraca:-):-):-)

Zrobione..chłodzą się w lodówce.....juz Maltanka wysłała

Zobaczymy ile mam będzie chętnych na popoludnie, bo jesli chodzi o Bugi to proponuje rano, bedzie mniej ludzi...

Super że weseoła matynka wrócila:tak::tak::tak:

reklama
Do góry