reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczyny

Szykuje mi się dziś równie intensywny dzień co wczoraj, muszę zrobić ostatnie zakupy weselne, wybrać i pokserować materiały maturalne dla mojego brata, dopracować pracę na zaliczenie, posprzątać mieszkanie, wyszykować nas na jutrzejszy wyjazd i jeszcze popołudniu mam zebranie u Filipka w przedszkolu. Dobrze, że obiadu gotować nie muszę - dostaliśmy wczoraj od babci pierożków ruskich. :biggrin2:

Ciężaróweczki pokażę Wam coś fajnego: TUMMY TUB - Wiaderko do kąpieli niemowląt - HIT (1205589128) - Aukcje internetowe Allegro

Pmiętaj, że strój to połowa sukcesu, ważne żebyś miała świerze zadbane włosy, makijaż, zadbane paznokcie
Martyna ale to o czym piszesz to jest przecież normą codziennie, nie tylko przy święcie. :sorry2::sorry2::-D:-D

No może za wyjątkiem drugiej połowy, która mi się rozbija po Pradze, Wenecji, Madrycie i Barcelonie, wrrrr:crazy:. Właśnie dostałam sms od M. No mógłby kurka wodna napisać, że jest beznadziejnie.......:dry::dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam witam, a ja piszę do was z łóżeczka, mój M. jeszcze śpi, idzie dziś na 14 do pracy...mało mam dziś planów, poszukam w internecie stołu i krzeseł bo się zbieramy do kupna, stół znaleźliśmy, ale może coś jeszce wpadnie mi w oko...
Widziałyście gdzieś kwadratowe rozkłądane stoły?

Witam z rana:-):-):-):-)
co to pierwsza dzisiaj, my nie śpimy od 6.00 :sorry2: i już nie wiem jak mam młodemu wytłumaczyć czy przestawić go, że o tej porze się jeszcze śpi:baffled:, ciemne rolety, deszcz i zachmurzenie na dworze też nie pomagają:sorry2: nawet nie chce myśleć co będzie jak czas zmienią o 5.00 pobudka:sorry2:
Martyna czytasz Dom nad rozlewiskiem? i jak? ja nie mogę dostać tego w bibliotece:baffled:
Ty dziś pierwsza, a ja wczoraj wyszłam stąd ostatnia:-D:-D:-D
Uzależniłam się od zaglądnia tu o czytania co u Was:szok::-):-)

No z tą pobudką to masz nieźle...hihi...może go za dnia bardziej zmęcz, czy też nie pomaga??

Dom nad rozlewiskiem dostałam od rodziców pod choinkę i tak sie zabierałam do tego, i dopiero teraz zaczynam czytać:tak: A serialu wogóle n ie oglądałam, moja mama twierdzi, że książka lepsza:tak::-)
Witam. Młode piechotą odstawione do przedszkola - śliczne słonko to ich trochę przegoniłam:-p:-p:-) - 25 minut nam droga zajmuje - mi samej 18 minut:-p:tak:.
i specjalnie dla Ciebie Martyna szczypkę przywiozę;-):tak:.
Byłam wczoraj na chwilkę u psiółki, co miesiąc temu urodziła - ja chcę takie dziecko - leży sobie mała w łóżeczku pół godziny, macha rączkami, nawet nie kwęknie:no::szok: - z moimi to nie mogłam nic zrobić:no::crazy:, nawet do łazienki wyskoczyć tylko jęczenie przez cały ranek.
Super że spacerkiem, lubię takie poranne słonko:-), i patrzeć jak się miasto budzi do życia..
Szczypki dla mnie??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jest mi miło i czuję się zawstydzona...naprawdę...A podziękuję jak spróbuję:-D
Ciekawe jaki bedzie mój Borysek, czy bedzie tak leżał?:crazy: Bo ja mam dużo energii i mój M też, wszyscy mówią że się dobrali tacy z "ADHD" :-D:-D

Martyna ale to o czym piszesz to jest przecież normą codziennie, nie tylko przy święcie. :sorry2::sorry2::-D:-D
Chodziło mi o to, że często przejmujemy się tylko strojem, jak idziemy gdzieś i zabraknie czasu na staranne pomalowanie paznokci czy zrobienie fajnego makijażu - mówię tu o imprezach typu wesele....mi się tak zdarzyło.....no bo oczywiście nie mam wątpliwości, że kazda z nas na codzień jest zadbana ....ale zdarza się, przynajmniej mi, że pociągnę tylko rzęsy tuszem i lecę, a na imprezę to nie wystarczy:-):-)

fogia powodzenia dziś w załatwieniu wszystkich spraw!!:-):-)

No z tą pobudką to masz nieźle...hihi...może go za dnia bardziej zmęcz, czy też nie pomaga??

:no: nie pomaga próbowałam go kłaść i o 23.00 i było takk też, że w dzień w ogóle nie spał i nic, a nie mogę się do tego przyzwyczaić, bo ja nigdy nie lubiłam wstawać tak rano :sorry2: dla mnie rano to 10.00 była, zawsze jak miałam coś zrobić wolałam w nocy posiedzieć niż wstać wcześniej:sorry2:

Aleście naskrobały:szok::szok:spróbuję po krótce nadrobić:-D
Karlita dzięki za PW:tak::tak:
karlita świetny filmik:tak::tak: Gabi rewelacja:tak::tak:
Kolka własnie zasnął to mam chwilkę czasu dla siebie:tak::tak::tak:
na basenie było super, Mikołaj się wypluskał, wymacholił nogami i nie płakał jak inne dzieci:tak::tak::tak: no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić:-p:zawstydzona/y::-:)-:)-( no ale Mikołaj z tatą będa szalec bo się zapisalismy na cały miesiąc:tak::tak:

misia ja kuiłam krzesełko do karmienia o takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2 kolory + GRATIS od SS !! (1217412445) - Aukcje internetowe Allegro jest fajne bo siedzisko się odchyla i Mikołaj nie ma problemów z siedzeniem bo jeszcze sam nie umie:tak::tak::tak:

Super, że Mikołaj zadowolony z basenu:tak::tak:krzesełko też extra:tak::tak:to już mam dwa do wyboru;-);-)

Ja chciałabym kupic krzesełk do armienia takie które w przyszłości będzie służyło za stolik z wyglądu takie mi się podobahttp://allegro.pl/klups-krzeselko-do-karmienia-safari-gratis-hit-i1205720105.html ale czuję że Gabi nóżki by zwisały a chciałabym tego uniknąć. Nie wiem w końcu jakie kupić na razie leżaczek bujaczek do tego nam służy choć jest ubrudzony z tej racji

też myślałam wcześniej o takim...pamiętam tego typu z dzieciństwa:tak::tak:ale boję się dwóch rzeczy...że ciężkie i kłopotliwe do przenoszenia i że zawalidroga...zagraci mieszkanie:sorry2:ale może się mylę:sorry2:

pierwsza przygoda z wielka wodą;-);-);-)Zobacz załącznik 282254:elvis:;-)

a co do kuli ja też taka kupiłam narazie Kola nie pełza ale się cieszy jak ta ula się turla:tak::tak:, teraz jeszcze licytuje kilka zabwek na allegro;-)

Talia nałogowcu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

extra, widać, że Kola zadowolony:tak::tak::tak:

Witam. Młode piechotą odstawione do przedszkola - śliczne słonko to ich trochę przegoniłam:-p:-p:-) - 25 minut nam droga zajmuje - mi samej 18 minut:-p:tak:.

Niestety nie spotkałyśmy się:no:, ale my z odpustu to tylko kramiarzy oblecieliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i specjalnie dla Ciebie Martyna szczypkę przywiozę;-):tak:.
Byłam wczoraj na chwilkę u psiółki, co miesiąc temu urodziła - ja chcę takie dziecko - leży sobie mała w łóżeczku pół godziny, macha rączkami, nawet nie kwęknie:no::szok: - z moimi to nie mogłam nic zrobić:no::crazy:, nawet do łazienki wyskoczyć tylko jęczenie przez cały ranek.
Mandziula, świetny Wodnik-Mikołajek - fajnie że basen się mu spodobał:tak:.

super, że udany spacerek;-);-)też bym chciała takie dziecko:-D:-D:-D

dziękuję za wszystkie porady z krzesełkiem i nie tylko....pozaznaczałam cytaty, żeby każdemu z osobna odpisać i gdzieś je wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja złapałam doła:ninja2:i nie mam siły ich drugi raz zaznaczać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

maltanka - ja jutro wstanę pewnie koło 7 bo mojemu M. będę robiła śniadanie do pracy więc nie będziesz sama:-)
Jeśli Hubercik nie da Ci z rana popalić, to poklikamy sobie..hmm? razem raźniej:-):-):-)

Kurcze mam ochotę na słodkie....a nie chcę jeść za dużo, kiedy ja to później zrzucę...wiem!!...zjem gruszkę...zdrowiej :-D

:no: nie pomaga próbowałam go kłaść i o 23.00 i było takk też, że w dzień w ogóle nie spał i nic, a nie mogę się do tego przyzwyczaić, bo ja nigdy nie lubiłam wstawać tak rano :sorry2: dla mnie rano to 10.00 była, zawsze jak miałam coś zrobić wolałam w nocy posiedzieć niż wstać wcześniej:sorry2:

hehe.....to tak jak ja.....10 to jest rano:-D:-D:-Dkurczę, jak ja będę do pracy na 7.30 wstawać:baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:

misia2010 doła z powodu cytatów?zwariowałaś?:szok::-D:-D

Proszę się uśmiechnąć...raz dwa trzy!!:-):-):-)

:-):-):-):-)dzięki...umiesz rozweselić:tak::tak::tak:
dół niestety nie z cytatów...źle się wyraziłam:sorry2::sorry2: to kwestia zbliżającego się powrotu do pracy:sorry2::-(

Witam:tak:

Tak jak już wspomniałam na spotkaniowym nie odzywałam się bo mnie choróbsko dopadło i rozłożyło na lopatki:-( Amanda jeszcze się trzyma ale znając życie to jak ze mną bedzie lepiej to ja dopadnie:crazy: no i nie wiem czy obie będziemy już całkiem wykurowane do 14.09 żeby wam dzieci nie zarażać:baffled::-(
Nawet teraz cieżko mi pisać tak mnie głowa boli a tu przeciw bólowe nic nie pomagają brrr....

Zmykam do wyrka pa pa

reklama
madzienka no mogła by mu przemówić do rozsądku :wściekła/y::ninja2:

pogadam z Julą, żeby pogadała z Hubciem:-D

Kurcze mam ochotę na słodkie....a nie chcę jeść za dużo, kiedy ja to później zrzucę...wiem!!...zjem gruszkę...zdrowiej :-D

Jak spróbujesz szczypkę do reszta nie będzie już słodka:-D:-D:-D:-D

My już po zakupach oczywiście na prezent nie wiele znalazłam, więc chyba skończy się na kasie albo talonie podarunkowym do danego sklepu...

Jula pobiegała po krakowskim i wróciłyśmy do domu....a wieje, że ho ho:sorry2::sorry2::sorry2:

Aluska zdróweczka!!!!

Karlitko Ty chyba dzisiaj masz lekarza...pisz co tam mówił...

Do góry