reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Jak spróbujesz szczypkę do reszta nie będzie już słodka:-D:-D:-D:-D

Reklamujecie szczypkę tak, że już mi smaka narobiłyście:-):-):-):-)

Martyna100 Ty kobieto masz energię i optymizm podziwiam :tak::-D
A odnośnie szczypek to ja też zawsze na odpustach całe opakowanie (10 szt.)kupuje i starcza mi najwyżej na 2 dni :-)
Witam się już południowo. Ostatnio troche zaniedbałam BB bo humor troche nie dopisywał i nie chciałam Wam tu za bardzo smęcić .... :baffled: ale już jest ok :-D w miare
My byłyśmy dziś rano na spacerku i dobrze bo teraz to ani nosa wystawiać. Kupiłam kapustę, mięsko mielone się rozmraża i dziś na obiad gołąbki. Chciałam zrobić jeszcze te kulki ryżowe ale nie znalazłam u nas na osiedlu ryżu preparowanego :crazy: A mój P ostatnio ma faze na słodycze i codzień wyciąga z kieszonek papierki po wafelkach :-D:szok::szok: a brzuszek rośnie. Ale mam w planach przywieźć orbitreka bo na czas ciąży wywieżliśmy go do P siostry (i stoi tam do teraz :szok:) i weźmiemy się za siebie przez zime.
Maltanka dotarłam wczoraj w końcu do ciucha ale nic konkretnego nie kupiłam bo jak już coś było fajnego to za małe na moją Ale. A wyszukałam taką fajną kutrke jesienną grubszą z odpinanymi rękawami jak nowa za całe 8 zł - ale za mała :baffled::-D w następnym tygodniu pójdę jeszcze

Musze mieć energię i optymizm bo inaczej zwariowałabym sama. M. w pracy, ja sama w nowym mieście, bez pracy...a lejdis, znajomi, ulubione miejsca, ukochane mieszkanko daleeeko w Krakowie:-:)-:)-(
Teraz mnie właśnie dopadł dołek...smutno..i nawet łezki poleciały...ale przejdzie przejdzie mi....musi...:-:)-(
Czekam zatem na te szczypki jeszcze bardziej...
Gołąbeczki pycha, ale co z ryżu chciałaś robić za słodyczkę?
Orbitrek świetna sprawa, tylko trzeba systematycznie ćwiczyć, ja już nie mogę się doczekac powrotu na siłownię po ciąży:tak::-D
Kurcze jak będę miała więcej gotóweczki to muszę na ciuszki się wybrać, ale najpierw wezmę rzeczy dla maluszka od mojej siostry i zobaczę co mi jeszcze się przyda...a może sbie jakiś fajny sweter bym znalazła:-)
A gdzie chodzisz do second hand?czy raczej do komisów?
Fogia ja znam takie wiaderko, nie odważyłam się:zawstydzona/y: kupić go dla Julci ale mój następny bobas:-p będzie kapał się w takim wynalazku....
Widziałam w Dzień Dobry TVN to wiaderko, prezentowałą go taka babeczka, jakoś jestem sceptyczna do tego, ale w krajach skandynawskich to podobno meega popularne!!
Madziara Gratulacje dla przedszkolaka!!Super, że tak się zaklimatyzował!!BOMBA!!:-)
Mamuśki wiecie że dzisiaj MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ URODY!!!!:-p:-p:-p

A ja dzisiaj idę na spinning!!!!:-):-):-):-):-)
Bravo, spinning....jejuu już się nie mogę doczekać, jak będę biegała na siłownie po ciąży....
W ramach dni urody zrobię sobie serum na włosy i pomaluję na świeżo paznokcie:tak::-D:-D
Oooooooo dawno nie padało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No własnie!!!!!!!!nic tylko gorąca herbata i forum babyboom:-):-):-)
Mój M, poszedł na popołudnie do pracy, więc w ten smutny dzień do 22 jestem saama....:-:)-(

Ostatnia edycja:
witam i ja
aleście naskrobały;-);-)
madziarka brawa dla dzielnego przedszkolaka:tak::tak::tak:

aluśka zdrówka życzę:tak::tak:

martyna
głowa do góry, przeganiaj smutki, optymistyczna kobita jesteś:tak::tak: a szczypy są rewelacyjne:tak::-p:-p:-p

madzienka ja chodzę do takiej babki do Medikum (nie wiem czy tak się pisze:zawstydzona/y:) na Radości, nawet dobra jest no ale ok 100 trzeba zostawić:baffled::baffled:

Kolcia sobie zasnął, a ja uż poprasowałam i zasiadłam przed kompem na chwilkę:tak:
noc niestetyy znowy kiepska była więc przy okazji zakupów zachaczę o apteke i kupie jakies czopki, zobacze czy pomogą:tak::sorry2:

Aluśka zdrowiej siostrzyczko, to razem pojedziemy na spotkanie.
postaram sie ;-)

A ja trochę mniej przyjemnie zapytam.....:sorry2::sorry2::sorry2:

Kto zna jakiegoś dobrego stomatologa w Lublinie, bo moja pani doktor na macierzyńskim, a pasowałoby ząbeczki obejrzeć:baffled: w końcu dzisiaj dzień urody:-p:-p:-p
ja znam;-) dane podam Ci na priva poleciła mi go Anaklim i jestem z niego bardzo zadowolona :tak::tak:
aluśka zdrówka życzę:tak::tak:
dzięki za zyczenia zdrówka:tak::tak:

Mamy pytanie!!!!
czy mogę sie jakąś maścią rozgrzewającą nacierać na noc czy nie ma takich dla ciezarnych?:sorry2:

reklama
Do góry