reklama
Karlita filmik boski...a ile Wy macie filmów...super;-);-);-)
ale jaka pamiątka a Gabi teraz jak fajnie reaguje jak jej pokazuje te filmiki
misia pw
Gabi dopiero mi usnęła .....
Martyna100
przyszła mamusia
słońce wyszło ażmi się homor troche poprawił
tyle napisałyście że nawet nie wiem co której odpisać
odezwe sie wieczorkiem i zdam relację jak Kola po basenie
mandziula cieszę się że humorek lepszy, słonko daje jednak pałera, ja też dziś uśmiechnięta od rana
Fogia ja też do tuniki polecam leginsy albo getry ostatnio kupiłam takie bezuciskowe świetnie leżą na ciążowym brzuszku i nie uciskają i czułam się lepiej niż w spodniach hehehe
szczypki to takie cukierki ja na nie mówie scypki ;-) są mega słodkie i pyyyszne
Martyna Fogia idzie do dr Chołubka jak dla mnie to najlepszy specjalista od usg w Lubinie :-)
Gabi dopiero mi usnęła .....
A co to za getry, ja też głównie w legginsach chodzę, albo kupiłam super jeansy w H&M z takim pasem na brzuszek i fajowo się w nich chodzi i świetnie leżą..
Biedactwo,ładnie dziś ci Gabi dała popalić, Ty w takim razie o dietę nie musisz dbać...i mogłabyś zjeść te cukiereczki "scypki", których nigdy nie jadłam, to jakaś specjalność tego regionu?
A propos tego doktora to moja Pani dr polecała Krzyżanowskiego lub jeszcze jeden dr Swatowski ( z niego byłam bardziej zadowolona) w Luxmedzie bo byłam u obydwóch
melduję tylko, że jestem...pozaznaczałam cytaty, ale nie odpiszę, bo goście już jadą
Meldunek przyjęty: ODBIÓR:!!
Powodzenia z gośćmi i do usłyszenia...
sunday_
Fanka BB :)
Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)
karlita Gabi jest urocza!!!:-)
fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)
karlita Gabi jest urocza!!!:-)
fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)
Martyna100
przyszła mamusia
Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)
Hej sunday, już sobie przypominam, jesteśmy sąsiadkami, klikałyśmy kiedyś na gg:-) prawda?
Już sobie wyobraziłam Twoje wojowanie z Maksem...hihih...świetnie to napisałaś....tak sie darł!!
Miłego popołudnia z bajeczkami :-)
fogia sunday ma świetny pomysł, może fotka w tej tunice??
My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy
Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda Mandziula???czekamy na relację...i fotorelację....
Ja fotki zgram i pokażeMaltanka czekamy też na wasze....
Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
Jesteś sąsiadką z Sunday ale fajnie
Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda Mandziula???czekamy na relację...i fotorelację....
Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
Kolka własnie zasnął to mam chwilkę czasu dla siebie
na basenie było super, Mikołaj się wypluskał, wymacholił nogami i nie płakał jak inne dzieci no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić:---( no ale Mikołaj z tatą będa szalec bo się zapisalismy na cały miesiąc
misia ja kuiłam krzesełko do karmienia o takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2 kolory + GRATIS od SS !! (1217412445) - Aukcje internetowe Allegro jest fajne bo siedzisko się odchyla i Mikołaj nie ma problemów z siedzeniem bo jeszcze sam nie umie
karlita śwetny filmik Gabi rewelacja
Martyna zazdroszczę optymizmubrawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum
Fogia jak tunika jest dłuższa to leginsy bedą najlepsze, ja miałam takie krótse to spodnie pasowały no i ja całą ciąze przechodziłam w spodniach z pasem, w zmiie to mi poprostu cieplej bbyło;-);-);-)
oj i nie wiem co jeszcze miałam napisać
madziarka jak przedszkolak????
na basenie było super, Mikołaj się wypluskał, wymacholił nogami i nie płakał jak inne dzieci no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić:---( no ale Mikołaj z tatą będa szalec bo się zapisalismy na cały miesiąc
misia ja kuiłam krzesełko do karmienia o takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2 kolory + GRATIS od SS !! (1217412445) - Aukcje internetowe Allegro jest fajne bo siedzisko się odchyla i Mikołaj nie ma problemów z siedzeniem bo jeszcze sam nie umie
karlita śwetny filmik Gabi rewelacja
Martyna zazdroszczę optymizmubrawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum
Fogia jak tunika jest dłuższa to leginsy bedą najlepsze, ja miałam takie krótse to spodnie pasowały no i ja całą ciąze przechodziłam w spodniach z pasem, w zmiie to mi poprostu cieplej bbyło;-);-);-)
oj i nie wiem co jeszcze miałam napisać
madziarka jak przedszkolak????
Martyna100
przyszła mamusia
My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy
Ja fotki zgram i pokaże
Fajnie z tym basenem, ja też z moim małym będę chciała chodzić, chciałabym chodzić na najlepszą szkółkę pływania dla bobasów, która waszym zdaniem jest the best??
Madzienka czekam na fotki, z chęcią zobaczę, moi siostrzeńcy chodzili na basen od niemowlaka, teraz są starsi i już świetnie pływają, lepiej od ciotki
Czasami chodziłam z nimi na te zajęcia, ale w Krakowie...
Ja chodzę do dr Połuszejko - Kamińskiej do luxmedu, ona jest ze Staszica no i chyba tam będę rodziła, nie jestem z Lublina to też i nie mam za dużo znajomości, mój M. także, a Pani doktor jest naprawdę fajna, dobrze czuję się pod jej opieka jako pacjentka...
A z Sunday kiedyś klikałyśmy w czerwcu chyba i zgadałyśmy się że blisko siebie mieszkamy, później były wakacje to się dużo działo, dużo wyjazdów weekendowych no i dopiero teraz powróciłam na forum pełną parą....
Tak opanowałam cytaty, siedziałam, dumałam i zaczęło wychodzić..poprostu trzeba wiedzieć gdzie kliknąć...a chcę pisać przejrzyste posty, żeby przekazać jak najlepiej co Wam chce powiedzieć ;-)
hi hi no to faktycznie musi być ci ciężko, lepiej jak mężulek będzie w wodzie a ty będziesz im fotki strzelała :-):-):-)na basenie było super,............... no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić
potwierdzam filmik fajowy, i Gabi kochana, śliczna dziewczynka :-):-):-)karlita śwetny filmik Gabi rewelacja
Dziękuję, taka już chyba jestem, optymistka, chociaż i ja miewam gorsze dni, ale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Martyna zazdroszczę optymizmubrawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum
maltanka
Fanka BB :)
my po basenie, było super, ja chcę żeby Jula chodziła z nami:-(
madzienka a żebyś wiedziała jak ja żałuję, że was nie będzie:---( po cichu mam nadzieję, że wrócicie;-) fotki wrzucę (nie ma tego za dużo dosłownie parę, bo jak P robił to ta babka wlazła i zabroniła) ale jutro bo małż okupuje duży komp a na laptopie nie da się bardzo wgrać bo za wolno chodzi
mandziula fajne to krzesełko
sundey no wyobrażam sobie, ja już nie walcze, nie chce jeść to nie
Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda
madzienka a żebyś wiedziała jak ja żałuję, że was nie będzie:---( po cichu mam nadzieję, że wrócicie;-) fotki wrzucę (nie ma tego za dużo dosłownie parę, bo jak P robił to ta babka wlazła i zabroniła) ale jutro bo małż okupuje duży komp a na laptopie nie da się bardzo wgrać bo za wolno chodzi
mandziula fajne to krzesełko
sundey no wyobrażam sobie, ja już nie walcze, nie chce jeść to nie
martyna nie mogę the best kobitkaale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
reklama
Martyna100
przyszła mamusia
martyna nie mogę the best kobitka
zawstydziłąś mnie maltanka, dziękuje :-)