reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
słońce wyszło ażmi się homor troche poprawił:tak::tak:
tyle napisałyście że nawet nie wiem co której odpisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
odezwe sie wieczorkiem i zdam relację jak Kola po basenie:tak::tak::tak::tak::tak:

mandziula cieszę się że humorek lepszy, słonko daje jednak pałera, ja też dziś uśmiechnięta od rana :)

Fogia ja też do tuniki polecam leginsy albo getry ostatnio kupiłam takie bezuciskowe świetnie leżą na ciążowym brzuszku i nie uciskają i czułam się lepiej niż w spodniach hehehe

szczypki to takie cukierki ja na nie mówie scypki ;-) są mega słodkie i pyyyszne

Martyna Fogia idzie do dr Chołubka jak dla mnie to najlepszy specjalista od usg w Lubinie :-)

Gabi dopiero mi usnęła .....

A co to za getry, ja też głównie w legginsach chodzę, albo kupiłam super jeansy w H&M z takim pasem na brzuszek i fajowo się w nich chodzi i świetnie leżą..

Biedactwo,ładnie dziś ci Gabi dała popalić, Ty w takim razie o dietę nie musisz dbać...i mogłabyś zjeść te cukiereczki "scypki", których nigdy nie jadłam, to jakaś specjalność tego regionu?

A propos tego doktora to moja Pani dr polecała Krzyżanowskiego lub jeszcze jeden dr Swatowski ( z niego byłam bardziej zadowolona) w Luxmedzie bo byłam u obydwóch:happy:

melduję tylko, że jestem...pozaznaczałam cytaty, ale nie odpiszę, bo goście już jadą:sorry2:

Meldunek przyjęty: ODBIÓR:!! :-D:-D:-D
Powodzenia z gośćmi i do usłyszenia...

Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)

karlita Gabi jest urocza!!!:-)
fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)

Witam popoludniowo!Zagladalam wczesniej poczytalam Was,ale nie mialas weny do pisania. Wojowalam sie z Maksem zeby gulasz zjadl!Sasiedzi pewnie mysleli ze go ze skory obdzieram-tak sie darł!!! Myslalam ze wyjde z siebie:-( Bylismy z Maksem na dworze, mnie strasznie wygwizdało :-( brrr... Maksiowi kupilam czapke w koncu uszy ma dokładanie zakryte:-):-) Teraz koncze sciagac bajki do słuchania-bede miala do przedszkola i dla Maksa:-)

Hej sunday, już sobie przypominam, jesteśmy sąsiadkami, klikałyśmy kiedyś na gg:-) prawda?
Już sobie wyobraziłam Twoje wojowanie z Maksem...hihih...świetnie to napisałaś....tak sie darł!!:-D

Miłego popołudnia z bajeczkami :-)

fogia super, że zakupy sie udały i ze humorek Ci poprawiły :-) A do tej cudownej truniki to legginsy:-) tak w ogole to poglabys jakas fotke sobie strzelic z tej tunice :-)

fogia sunday ma świetny pomysł, może fotka w tej tunice??:tak::tak::tak:

My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda:sorry2:, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy:tak::tak::tak:
Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda Mandziula???czekamy na relację...i fotorelację....

Ja fotki zgram i pokaże:tak::tak::tak:Maltanka czekamy też na wasze....

Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
Jesteś sąsiadką z Sunday ale fajnie:tak::tak::tak:

Kolka własnie zasnął to mam chwilkę czasu dla siebie:tak::tak::tak:
na basenie było super, Mikołaj się wypluskał, wymacholił nogami i nie płakał jak inne dzieci:tak::tak::tak: no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić:-p:zawstydzona/y::-:)-:)-( no ale Mikołaj z tatą będa szalec bo się zapisalismy na cały miesiąc:tak::tak:

misia ja kuiłam krzesełko do karmienia o takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2 kolory + GRATIS od SS !! (1217412445) - Aukcje internetowe Allegro jest fajne bo siedzisko się odchyla i Mikołaj nie ma problemów z siedzeniem bo jeszcze sam nie umie:tak::tak::tak:

karlita śwetny filmik:tak::tak: Gabi rewelacja:tak::tak:

Martyna zazdroszczę optymizmu:tak::tak:brawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum:tak::tak::tak:

Fogia jak tunika jest dłuższa to leginsy bedą najlepsze, ja miałam takie krótse to spodnie pasowały:tak::tak: no i ja całą ciąze przechodziłam w spodniach z pasem, w zmiie to mi poprostu cieplej bbyło;-);-);-)

oj i nie wiem co jeszcze miałam napisać:no::no:

madziarka jak przedszkolak????

My już po basenie....było jak zwykle super i trochę mi szkoda:sorry2:, że zrezygnowaliśmy z Motycza, ale jak na podzamczu będzie nam źle to wrócimy:tak::tak::tak:

Ja fotki zgram i pokaże

Fajnie z tym basenem, ja też z moim małym będę chciała chodzić, chciałabym chodzić na najlepszą szkółkę pływania dla bobasów, która waszym zdaniem jest the best??

Madzienka czekam na fotki, z chęcią zobaczę, moi siostrzeńcy chodzili na basen od niemowlaka, teraz są starsi i już świetnie pływają, lepiej od ciotki :-D:-D:-D:-D
Czasami chodziłam z nimi na te zajęcia, ale w Krakowie...

Martyna widzę że udało się z cytatami;-)Moge zapytac gdzie będziesz rodzic i do jakiej pani dr chodzisz bo moja też polecała Krzyżanowskiego i jeszcze jednego na S..
Jesteś sąsiadką z Sunday ale fajnie:tak::tak::tak:

Ja chodzę do dr Połuszejko - Kamińskiej do luxmedu, ona jest ze Staszica no i chyba tam będę rodziła, nie jestem z Lublina to też i nie mam za dużo znajomości, mój M. także, a Pani doktor jest naprawdę fajna, dobrze czuję się pod jej opieka jako pacjentka...

A z Sunday kiedyś klikałyśmy w czerwcu chyba i zgadałyśmy się że blisko siebie mieszkamy, później były wakacje to się dużo działo, dużo wyjazdów weekendowych no i dopiero teraz powróciłam na forum pełną parą....

Tak opanowałam cytaty, siedziałam, dumałam i zaczęło wychodzić..poprostu trzeba wiedzieć gdzie kliknąć...a chcę pisać przejrzyste posty, żeby przekazać jak najlepiej co Wam chce powiedzieć ;-)

na basenie było super,............... no ale ja się na ten basen nie nadaje bo tak jest 140cm a ja mam 156 i wystaje mi tylko głow a co za tym idzie ciezko mi tam z małym chodzić
hi hi no to faktycznie musi być ci ciężko, lepiej jak mężulek będzie w wodzie a ty będziesz im fotki strzelała :-):-):-)
karlita śwetny filmik:tak::tak: Gabi rewelacja:tak:
potwierdzam filmik fajowy, i Gabi kochana, śliczna dziewczynka :tak::-):-):-)
Martyna zazdroszczę optymizmu:tak::tak:brawo Kobieto za zasiewanie uśmiechów na forum:tak::tak::tak:
Dziękuję, taka już chyba jestem, optymistka, chociaż i ja miewam gorsze dni, ale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

my po basenie, było super, ja chcę żeby Jula chodziła z nami:tak::-(

Jula i Hubert królują na basenie...ale Mikołajowi też podobało się, prawda

Ja fotki zgram i pokaże:tak::tak::tak:Maltanka czekamy też na wasze....

madzienka a żebyś wiedziała jak ja żałuję, że was nie będzie:-:)-:)-( po cichu mam nadzieję, że wrócicie;-) fotki wrzucę (nie ma tego za dużo dosłownie parę, bo jak P robił to ta babka wlazła i zabroniła:crazy:) ale jutro bo małż okupuje duży komp a na laptopie nie da się bardzo wgrać bo za wolno chodzi:-p

mandziula fajne to krzesełko
sundey no wyobrażam sobie, ja już nie walcze, nie chce jeść to nie

ale obiecuję,że będę wam dawała dużo uśmiechu na forum:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
martyna nie mogę:-D:-D:-D:-D the best kobitka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry