reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka dziękuję za zaproszenie na Czechów :-D
Dziękuję za radę odnośnie postów, teraz już wiem jak wstawiać emoty bo włączam zaawansowaną edycje, ten cytat z plusikiem zaznaczałam i potem odpowiedź i nic się nie działo, muszę popróbować parę razy, uczę się obsługi tego forum dopier..ale serdeczne dzięki za radę:happy::happy::happy::happy:

Musi pojawić się "fajeczka"na kwadraciku Multi-Cytat Tego Posta(tak nazywa się jak najedziesz na niego myszką) zaznaczasz sobie wszystkie na które chcesz odpisać i dopiero odpowiedź(dwukrotnie)albo zaawansowana edycja....
I pod każdym piszesz swoja odpowiedź

A jesli chcesz odpisać na jeden cytat to wystarczy że klikniesz "cytuj" i przeniesie Cie od razu do okienka odpowiedź....

Powolutku opanujesz wszystko....
Powodzenia

Fogia legginsy!!!już widzę jak wyglądasz bosko mamuśka:tak:...mimo że znam Cie tylko ze zdjęć;-)...a na am zapisuj się, ja tym razem chcę Cie poznac, no i słodkiego Filipka!!!!ale nic nie planuj:-D

No i udanego odpustu mamuśki!!!!

Ostatnia edycja:
fogia przepraszam, pokręciło mi się coś z tym Czechowem...

Tunika ma fajne kolorki, ja bym do tego ubrała legginsy długie, fajne byłyby te takie nabłyszczane troszkę, i jakieś baleriny, do tego fajne smoky eyes i będziesz gwiazda!!

Marta1981 a jaki odpust?jakie szczypki?
Jestem początkująca więc może nie wiem, ale Ty z Lublina jesteś tak?

legginsy legginsy fogia i będziesz super dżaga!!

Aha, już rozumiem dlaczego one tak o tym odpuście...:)

Zmykam przygotować obiadzik, zajrzę wieczorkiem

Dziewczęta zapisujcie się na spotkanie!!:))))

dziewczyny dzięki za rady odnśnie Mikołaja, ale ja juz sama nie wiem czy to żeby czy co?? jak na zęby to już strasznie długo marudzi:sorry2::sorry2::sorry2: no ale jak dzis w nocy bedzie tak samo to jutro zaopatrzę się w czopki i zobacze czy bedzie jakas poprawa:tak::tak:

muszę się jeszcze na basen spakować:-D:tak::tak::tak: ale się ciesze że jedzemy:tak::tak: madzienka, maltanka do zobaczenia w szatni:tak::tak::tak:
słońce wyszło ażmi się homor troche poprawił:tak::tak:
tyle napisałyście że nawet nie wiem co której odpisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
odezwe sie wieczorkiem i zdam relację jak Kola po basenie:tak::tak::tak::tak::tak:

Fogia ja też do tuniki polecam leginsy albo getry ostatnio kupiłam takie bezuciskowe świetnie leżą na ciążowym brzuszku i nie uciskają i czułam się lepiej niż w spodniach hehehe

szczypki to takie cukierki ja na nie mówie scypki ;-) są mega słodkie i pyyyszne

maltanko to źle Cię zrozumiałam heheh wybacz ;-)

Martyna Fogia idzie do dr Chołubka jak dla mnie to najlepszy specjalista od usg w Lubinie :-)

maltanka nie wiem czy o tą żabkę Ci chodzi to grzechotka - polecam Gabi była nią oczarowana a śmiała się do niej w głos :-)
Zobacz załącznik 282191

Grzechotka żabka 71697 - Chicco - Grzechotki - Pati i Maks

tu filmik z 4,5 miesięczną Gabi ;-)

YouTube - DSCN1058

Gabi mi jeszcze nie śpi .... matko jestem wykończona!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry