reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia ściskamy wszystkie i bedziemy razem na Twoich urodzinach:laugh2:
Karlita stolik rzeczywiscie był i pewnie nadal jest swietną zabawka. A kolaż super, widac na nim że Gabi miała ciuszki niebieskie-przydadzą się:-)

Moja królewna mimo protestów zjadła 120 i zasnęła:rolleyes:, po obiadku pójdziemy na spacer moze pogoda sie utrzyma

reklama
Witajcie, my dzisiaj pospałysmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:o 10 wstałysmy, szybkie sniadanko i biegiem na plac do Kasi i Hubcia...:-D:-D:-D:-Dale fajnie dzisiaj na dworze.....

to ja witam z rana i zapalam swiatło:tak::tak:;-)
u nas noc bez zmian:no::no::no:, ja juz ne wiem jak pomóc temu mojemu smykowi:no::no:

Mandziula nie męczcie się, jak Mikołaj dostanie czopka nic mu nie będzie....
moje propozycje ulgi...
1)czopek nurofen-szybki i skutecznie
2)homeopatia - • Chamomilla Dagomed 44 bolesne ząbkowanie • Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
ewentualnie jak macie dostep do kogoś w Anglii rewelacyjny proszek(my z Madziarką stosujemy i u nas pomagał) możen też kupić w Polsce
Teetha - granulki - Nelsons | Sklep

Mam nadzieje że coś pomoże....

I do zobaczenia dzisiaj na basenie:tak::tak::tak:

Już sama nie wiem czy pisałam czy też nie - w piątek jestem umówiona na usg 4D. :happy: Może się młode ujawni??

Madzienka urodziny mam 16 w przyszłym tygodniu. Dzięki Ci kochana za pamiętnik, zrobiłaś mi nim ogromną przyjemność. Jak przeczytałam swój 5 miesiąc to normalnie się poryczałam. Ze wzruszenia of koz,te hormony są nie do opanowania. :sorry2:

Czy u Was też takie piękne słońce?:rofl2:

A gdzie robisz usg???trzymamy kciuki żeby maleństwo pokazało co tam kryje między nózkami:-D:-D:-D
Co do urodzinek to spotykamy się 14 więc dołącz do nas a my jakoś umilimy te urodzinki:-p:-p:-p

Ciesze się ze pamiętnik podoba Wam się...jabteż przy nim ryczałam:-):-):-)

Oj jest piekne słoneczko:tak:

szkoda, że nie z Czechowa, ale czytałam na spotkaniowym, że ty dyspozycyjna i z samochodem to możesz nas odwiedzić na placu kiedyś;-)

mieliśmy iść na plac, ale coś Jula się nie odzywa, czyżby spała jeszcze:sorry2:

Co racja to racja zapraszamy na Czechów....

Pewnie że spała:-D:-D:-D:-D

też mamy pełzaka fajna sprawa ale u nas to kot był lepszą atrakcją i lepiej zachęcał do poruszania się heheh ;-)

aktywny stoliczek jest fantastycznym prezentem dla dziecka - u nas dalej Gabi się nim bawi :)

a tu mały kolaż stoliczkowy

Zobacz załącznik 282111

o moze tak będzie lepiej ;) bo na forum wgrywa sie mały obrazek ...

http://img706.imageshack.us/img706/5735/stoliczek.jpg

Sliczna fotka....

Dziewczęta podpowiedzcie mi jak mam załączać kilka cytatów w jednej odpowiedzi i jak wrzucić emotikony?albo fotkę?Ja zazwyczaj klikam na tą różową opcję Odpowiedz na ten temat, ale zdaje się że to jest jakaś szybka opcja odpowiedzi...co powinnam zrobić, żeby mieć takie fajne odpowiedzi i cytaty jak Wy?:)

przy każdym poście masz na samym końcu taki kwadracik z plusem zaznaczasz zeby pojawil sie znaczek V i na koniec odpowiedz...a zeby byly ikonki to trzeba wlączyć zaawansowaną edycję....nie wiem czy jasno wytłumaczyłam

Witajcie Lublinianki :-).
Od rana same smutne sprawy - T. brat mojej kumpeli(ta co mi pazurki robi) pracuje od tygodnia z moim M. i dziś jechał do nas i miał wypadek, łepek wymusił pierwszeństwo, T nie miał jak się odbić i wjechał w babkę - auto pobite z 2 stron i od kierowcy i pasażera, z audi T. nic nie zostało:no:, pękło na pół, nawet schowka nie można otworzyć, a T. zabrała karetka do szpitala, bo coś mu w kręgosłupie pękło i w kołnierzu i długo poleży:-:)-(.
Ja też bym miała dziś stłuczkę:crazy:, jechałam z towarem i gościu też z podporządkowanej mi wyjechał:angry::angry: - rejestracja wioskowa:baffled::wściekła/y:. Miałabym od kierowcy klepanie na jego koszt:-p:-p jakbym nie zatrzymała się:tak::huh::huh:.
Madzienka, śliczna Julcia w podpisie;-):tak::-).
Talia, wytrwałości w butelkowaniu małej. Widać że po mału przyzwyczaja się do smoczka:tak::-).
Mandziula, Tobie i Mikołajkowi przespanych nocek;-):tak:.
Karlita, Gabi cudna:tak::-).

my po spacerze z Madzią i Julą fajnie ciepełko na dworze, tak mogło by zostać, prawie już wywiesiłam, a obiad się gotuje:tak:

maltanka nie zgodzę się my Gabi kupiliśmy ten stoliczek w leclercu taniej niż na allegro bo była promocja na mikołaki :-D Gabi bawi się nim od 6 miesiąca :-D:-D

karlitko kochana toż to właśnie napisałam, że w marketach najlepiej szukać po promocjach,:-p ja kupiłam w realu pod choinkę w tamtym roku za 200 zł, a typowo zabawkowych są po 400 prawie:szok:

misia my też pzed zakupem tego stolika i myślę że na gwiadzkę się szrpniemy. Na razie kupiłam Gabi pełzaka kulę o takąFISHER PRICE KULA PEŁZAK - Raczkowanie super Stan (1208776132) - Aukcje internetowe Allegro i muszę przyznać że sprawdza się, Gabi ja goni na razie czołgając się.

talia
i Gabi nie boi się tej kuli? ja też kupiłam Hubertowi jak był mniejszy ale bał się tej muzyki, jak tylko to włączyłam to był płacz,...i sprzedaliśmy

maltanka spokojnie, kiedyś zajrzę na Czechów pospacerować:) cyk myk i będę autkiem:)
A moim optymizmem mogę was zarażać każdego dnia!!

:-):-):-) i na kawkę lub herbatkę

Dziewczęta podpowiedzcie mi jak mam załączać kilka cytatów w jednej odpowiedzi i jak wrzucić emotikony?albo fotkę?Ja zazwyczaj klikam na tą różową opcję Odpowiedz na ten temat, ale zdaje się że to jest jakaś szybka opcja odpowiedzi...co powinnam zrobić, żeby mieć takie fajne odpowiedzi i cytaty jak Wy?:)

1. cytaty: przy każdym poście tak gdzie masz cytuj po prawej stronie naciskasz to ostatnią ikonkę, żeby pojawił się taki ptaszek V, i zaznacza ci cytaty,
2. odpowiedż naciskasz dwa razy i wyskakują ci emotikony, albo jak naciśniesz raz to po prawej stronie masz "zaawansowana edycja"
3. fotki wklejasz przez załączniki, jak pojawi ci się okno odpowiedzi z emotami to niżej masz "zarządzaj załącznikami", klikasz i wybierasz zdjęcie z komputera

Pewnie że spała:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D a mama razem z nią:-D:-p

karlita a co to za zabakę ma Gabi na środku na 1 zdjęciu?

marta ja to coraz częściej mam wrażenie, że praweo jazdy na każdym rogu rozdają:crazy: masakra jak te ludzie jeżdżą:wściekła/y:

idę pakować torbę na basen

Ostatnia edycja:
babolce moje kochane, z Wami to nie tylko 30 ale i 80 urodziny będą wesołe.:-D:-D:-D

niedawno wróciłam z zakupów. Za przeproszeniem nogi wlazły mi w d.... Strasznie się cieszę bo kupiłam przepiękną tunikę i mam straszną ochotę pójść w niej na wesele tylko nie wiem co założyć na dół, czy spodnie, czy rajstopy, a może leginsy????

Trochę się załamałam w obuwniczym. Znalazłam przepiękne balerinki ale nie było na mnie rozmiaru. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zawsze nosiłam 39/40 a dziś mierzyłam 41 i ledwo noga mi się zmieściła, tak miałam spuchnięte.

Fogia duże przytulaski ... szkoda że mieszkasz tak daleko:baffled:
z tym usg zazwyczaj jest o czasie ostatnio było opóźnienie z 15 min bo lekarz się tyle spóźnił
tylko bądz wczesniej bo czasami jet kolejka do rejestracji a najpierw musisz iść do rejestracji wziąć kartę
oj ty karlitko moja kochana. :-) będę wcześniej, planuję wogóle wyjechać z domu o 9, najpierw do rodziców z bagażami, posadzić tata za kierownicą i dopiero na usg (nadal mam stres z jeżdżeniem po lublinie :zawstydzona/y:)

fogia - zakupy ciuchowe zawsze poprawiają humor :) , a gdzie się wybierasz na te zakupki?
Ja na usg 4D byłam 2 tyg temu i pan doktor tak zajrzał z każdej strony, że zobaczył w końcu , że będziemy mieli Boryska :)
a 16 stego napewno nie damy Ci smucić się, już Ty się o to nie bój:)
martyna ja mieszkam w Chełmie (ok 70km od Lublina) więc obskoczyłam nasze tutejsze sklepy :-)

A gdzie robisz usg???trzymamy kciuki żeby maleństwo pokazało co tam kryje między nózkami:-D:-D:-D
Co do urodzinek to spotykamy się 14 więc dołącz do nas a my jakoś umilimy te urodzinki:-p:-p:-p
Madzienka usg mam tam gdzie karlita w luxmedzie na radziwiłowskiej. A co do 14 to ja już nic nie chcę planować, żeby nie było jak ostatnio, że się już któryś raz z rzędu wybieram i nici z tego wychodzą.

Madzienka usg mam tam gdzie karlita w luxmedzie na radziwiłowskiej. A co do 14 to ja już nic nie chcę planować, żeby nie było jak ostatnio, że się już któryś raz z rzędu wybieram i nici z tego wychodzą.

To zaplanuj spotkanie z nami tylko nic nam nie mów;-);-);-)ale na am zapisz się:tak::tak:

Madzienka dziękuję za zaproszenie na Czechów :-D
Dziękuję za radę odnośnie postów, teraz już wiem jak wstawiać emoty bo włączam zaawansowaną edycje, ten cytat z plusikiem zaznaczałam i potem odpowiedź i nic się nie działo, muszę popróbować parę razy, uczę się obsługi tego forum dopier..ale serdeczne dzięki za radę:happy::happy::happy::happy:

Marta1981 strasznie mi przykro z powodu brata Twojej kumpeli, dobrze, że później Tobie się nic nie stało...Trzymam kciuki za tego chłopaka, bo kurcze z kręgosłupem nie ma żartów...Jeździ dużo baranów, ja też czasami nie mam sił co wyprawiają na drogach...masakra!!

fogia dziękuję za zaproszenie na Czechów na kawusię i herbatkę :-):-):-)
wpadnę kiedyś...
A propos tych postów, edycja zaawansowana zadziałałą jak widać, emotikony są, popracuję jeszcze nad tym, żeby dawać w poście cytat każdej z was i pod nim komentarze...poćwiczę...promisss;-)
A propos tuniki, to jak chcesz być bardzo sexi to rajstopy, ale moda na legginsy trwa i myślę, że też dobrze by wyglądały...a jakie buty planujesz do tej tuniki?jakiego jest kolorku?

Ja robiłąm też USG 4D w luxmedzie na radziwiłłowskiej....troszkę opóźnienia była, ale ogólnie superowo:)
A do kogo zapisałaś się na USG?

To zaplanuj spotkanie z nami tylko nic nam nie mów;-);-);-)ale na am zapisz się:tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przestań! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martyna ale ja nie mam nic wspólnego z czechowem :-:)-:)-(
Tunika jest czarno-różowo-fioletowo-zielona. :-D:-D:-D fajny opis :-D:-D:-D:-D i do tego jeszcze wyszywana różowymi cekinami ale mimo to wcale nie wygląda pstrokato. :-D:-D Naprawdę, nie żartuję!!!! :-D:-D:-D
buty czarne zdecydowanie i najlepiej jak będą na płaskim obcasie, najchętniej to wzięłabym balerinki bo nogi spuchną mi na bank.

Na mnie już pora zbieram się i lecę po młodego do przedszkola. U nas jeszcze dziś wielkie święto - odpust, tak więc prosto z przedszkola pewnie pójdziemy po balonik. :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry