Madzienka dziękuję za zaproszenie na Czechów
Dziękuję za radę odnośnie postów, teraz już wiem jak wstawiać emoty bo włączam zaawansowaną edycje, ten cytat z plusikiem zaznaczałam i potem odpowiedź i nic się nie działo, muszę popróbować parę razy, uczę się obsługi tego forum dopier..ale serdeczne dzięki za radę
Marta1981 strasznie mi przykro z powodu brata Twojej kumpeli, dobrze, że później Tobie się nic nie stało...Trzymam kciuki za tego chłopaka, bo kurcze z kręgosłupem nie ma żartów...Jeździ dużo baranów, ja też czasami nie mam sił co wyprawiają na drogach...masakra!!
fogia dziękuję za zaproszenie na Czechów na kawusię i herbatkę :-):-):-)
wpadnę kiedyś...
A propos tych postów, edycja zaawansowana zadziałałą jak widać, emotikony są, popracuję jeszcze nad tym, żeby dawać w poście cytat każdej z was i pod nim komentarze...poćwiczę...promisss;-)
A propos tuniki, to jak chcesz być bardzo sexi to rajstopy, ale moda na legginsy trwa i myślę, że też dobrze by wyglądały...a jakie buty planujesz do tej tuniki?jakiego jest kolorku?
Ja robiłąm też USG 4D w luxmedzie na radziwiłłowskiej....troszkę opóźnienia była, ale ogólnie superowo
A do kogo zapisałaś się na USG?