reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja tylko na chwilkę bo zmykam nockę odespać. Z resztą humor mam niezbyt - dowiedziałam się że sąsiadka była w ciąży 4 m-c i 2 tygodnie temu okazało się że serduszko nie bije:no::-:)-(.
Zaliczyłam już wypad ze znajomą do Ciuszka i bardzo ladną kurteczkę z Nexta Amandzi kupiłam taką miej więcej na jesienną pogodę:tak::tak:
o taka sama jak na tej aukcji tylko ja dałam całe 8,5zł:-p
NEXT kultowa Alaska z LALA i pieskiem 3-4 (1201740484) - Aukcje internetowe Allegro
plus do tego fiolotowy szaliczek ze świnką peppą i czapeczkę też fioletową ale z misiem:rofl2:
Ale kasy zaoszczędziłaś;-):tak::-).Zmykam lulki, Miłej nocki i weekendu - sami z M w domciu:-p:-p.

reklama
Przede wszystkim w sferze zakupów wyjazd kompletnie nam się nie udał.
W h&m chciałam sobie kupić dżiny ciężarówkowe, a tymczasem jedno wielkie rozczarowanie. Niby spodni było sporo ale wszystkie zupełnie nie w moim stylu (zwężane nogawki) no i ceny z kosmosu. W promocji było sporo bluzek ,tunik ale wyglądałam w nich jak w workach na kartofle.:no:
Mieliśmy też kupić w mediamarkt jakiś prezent ślubny mojej siostrze i też wyszliśmy ze sklepu z niczym.
Oczywiście zajrzałam do smyka za jakimś drobiazgiem dla FIlipka i jak zobaczyłam te maciupeńkie, prześliczne bodziaczki, kaftaniki, śpioszki to nie mogłam się oderwać. Niczego nie kupowałam ale nie mogłam się napatrzeć na te cudeńka.
Zmykam pisać pracę zaliczeniową bo właśnie przypomniałam sobie, że jutro mam zajęcia na kursie kwalifikacyjnym. :sorry2::sorry2::sorry2:
szkoda że z zakupów nic nie wyszło:crazy:
oj ja też nie lubię spodni ze zwężanymi nogawkami:baffled:
ależ masz wstrętną teściową:no::no::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
dobrze że w Krasnobrodzie była grzeczna bo bym ją w tym jeziorku utopiła:growl: albo dlatego była taka bo wiedziała co może ją czekać:-p
Pisałam, pisałam i mi skasowało:wściekła/y:
Jutro rano jadę na KTG i jak wszystko będzie ok to jedziemy do rodziców na krótki weekend. W niedzielę mamy wesele dziadków, obchodzą 50-lecie ślubu i wielka impreza na 60 osób :szok:. Ochoty jechać nie mam , ale muszę bo przykro dziadkom będzie jak się nie zjawię.
Pewnie jutro już nie zdążę zajrzeć do Was, więc już dzisiaj życzę Wam udanego wypoczynku:-). Pogoda ma sprzyjać:tak:
trzymam kciukaski zeby ktg dobrze wyszło:tak::tak:
Ładną rocznicę Twoi dziadkowie będą obchodzić:-):-) udanej imprezy życzę:tak::tak:
aluśka superowy zakup, jak tu z dzieckiem chodzić po ciuchach skoro wszystkei albo na piętrze lbo w piwnicy i zjazdów brak, dyskryminacja. Odpoczywaj bez teściówki jak ja bym miała mieć swoją na co dzień to bym zwariowała:no: Jak to dobrze że wcale do nas blisko nie ma.
moja mama to miała dobrze z teściową :cool2:540km od niej mieszkała ;-) ja też tak chcę:rolleyes::rolleyes:
Masz jakąś nawiedzoną teściową:no:, zachowuje się jakby sama nigdy nie była w ciąży! Współczuję Ci. Nie dawaj się jej:tak:
staram się:sorry2:
Jejku kochana! Ale masz cierpliwosc:-) mam nadzieje tylko,ze M jest za Toba:-)
cierpliwość po woli sie kończy ale zapowiedziała ze 18.09 jedzie do sanatorium to sobie odbije;-) może pozna jakiegoś kawalera i nie wróci:-D:-D:-p

Jutro do szkoły ula la:rofl2:

My obiadku u babci, objedliśmy sie :-D:-D:-D i jeszcze na wynos dostaliśmy dwie siatki, więc z obiadem jutro mam spokój, mogę spokojnie zwiedzać targi:laugh2::laugh2::laugh2:

Madziarka miałaś się do mnie odezwać i co???:sorry2:Mam do Ciebie sprawę więc jutro będę dzwonić:tak::tak::tak:...o ktorej jedziesz do plazy...

Karlita miałaś sie odezwać...w wiadomej sprawie cisza i nadal brak miejsc ale mamy dzwonić za dwa tygodnie:-D:-D:-D

Fogia szkoda że zakupy nie udały się, ale ja zawsze tak mam że jak jadę po coś konkretnego to tego nie ma....:blink::blink:może następnym razem uda się...

Aluśka ja Ciebie podziwiam ja już udusiłabym teściową, dzielna jesteś....
w którym ciuszku upolowałaś taką śliczną kuteczke..na Kleeberga czy Lwowskiej...bo my z Maltanką szykujemy się na zakupy:-D:-D

Justynka trzymam kciuki za KTG, żeby nie było kolejek i szybko Cię te przemiłe położne obsłuzyły...pisz jak było!!!! i udanej imprezki...50lat fiu fiu

Mamuśki które poszukiwały schodka dla swoich chłopaczków, w biedronce po niedzieli maja byc takie z autkiem :-D Biedronka - Ju� za tydzie�

Juz nie pamiętam co jeszcze miałam Wam napisać....:baffled::baffled::baffled:

więc pożegnam się DOBRANOC!!!! i miłego weekendu

Ostatnia edycja:
przed chwilką skończyłam pisać pracę, chyba nieźle mi poszło - wyskrobałam 5 stron i mam nadzieję, że wystarczy bo niczego więcej nie jestem w stanie wymóżdżyć. :sorry2::sorry2:

na mnie też już pora, zmykam spać.
spokojnych snów girls!!!

hello :D
przecież mówiłam że odezwę się póżnym wieczorem :-) hehehehehe

siedze po nocy bo jutro na wieczór chce wrócić do domu a dzisiaj rano ogólnie rano dowiedziałam się że mój wczorajszy dzień pracy wyleciał w kosmos ... tak mi skoczyło ciśnienie że szok .... głowa zaczęła mnie boleć .... jak zmierzyłam ciśnienie miałam 145 na 90 i 108 puls ..... wiec poszłam z Gabi na dłuuugi spacer ....

no i musiałam się wziąć w garść i szybko nadrabiać teściowa bawiła się z Gabi teraz wieczorem teść ją zabawiał jak jutro mała będzie grzeczna to powinnam się wyrobić :-)

w niedziele mamy obiad u dziadków rocznicowy a jeszcze nie mam prezentu ....

i zab zaczął mnie boleć chyba czas się zpisać na to kanałowe leczenie do dentysty ...

i dzisiaj Norbert zaiczył pierwszą czkawkę :-) fajne uczucie ;-)

co jeszcze kupiła sobie getry 3 pary

Fogia co do spodni to znam ten ból chciałam sobie też coś kupić to wszędzie rurki!! a ja ich nie znosze!!!!
w niedziele chce rano pojchać na targ pod zamkiem tam jest stoisko z ciuszkami ciążowymi :-)

wczoraj na allegro wygrałam fajny kompet dla Norbercika (własnie szaleje w brzuszku pozdrawia cioteczki)

Zobacz załącznik 280984

idę po herbatę i idę spać :-)

dobranoc i dzień dobry :-)

Ostatnia edycja:
Ale cisza... śpicie? a ja już nie :-)

Madzieńka nie dzwoniłam bo nadal nie wiem o której jadę... dzwoniłam do mamy ale nie było Kaśki bo pojechała do P. i mama miała zadzwonić jak one się umówią... pewnie się umówią rano i mama zadzwoni koło 9-10 że jedziemy za pół godz... :-)

Karlita no no no jakie zakupy masz za sobą... to co wreszcie wracasz do domku - a teściowie pomogli ci troszkę?
Odpoczęłaś czy e tam... No i uważaj z ciśnieniem... to w ciąży niebezpieczne...
Staraj się pić dużo wody niegazowanej... i dużo spacerować...

Aluśka super kurteczka, ja myslałam o takiej dla Neli ale bałam się czy na malucha nie będzie za krótka...
A co do teściowej - wrrr.... jakaś trzepnięta jest ta baba... też jestem pełna podziwu jak ty jeszcze to wytrzymujesz...

Fogia trzymam kciuki oby praca była na 5+ :-) a Ty pamiętaj - tylko spokój może nas uratować!!!

Justynka kciuki za ktg zaciskam z całych sił!!!!

Madzieńka fajny ten stołeczek... :-) ja już jeden mam wiec chyba nie będę drugiego kupować bo nie mam gdzie go postawić - ale ten biedronkowy fajnie się prezentuje... Julowi by się podobał :-)

No i też nie wiem co jeszcze chciałam napisać... zaćmienie czy co :-)
Miłego dnia więc Wam życzę!!!!

heloł
ja tylko na chwilę bo zaraz wychodzimy, wiecie, że tutaj w nocy było tylko +5 stopni:szok: zimno jak ch...

z tego co pamiętam

madzienka daj znać jak na targach było
mandziula udanego grzybobrania:-)
aluśka ale wredna ta twoja teściowa
justyna i jak po ktg
karlita fajny komplecik wymiziaj brzuszek ;)

i więcej nie pamiętam nadrobię wieczorkiem:sorry2:

Karlita miałaś sie odezwać...w wiadomej sprawie cisza i nadal brak miejsc ale mamy dzwonić za dwa tygodnie:-D:-D:-D

Madzia to jednak nie będziecie z nami chodzić:baffled::sorry2::-(

reklama
dzień dobry ja już od 6 na nogach nie ma to jak papierkologia z rana ;-)

mała jeszcze śpi kochane dziecko :-D

Madziarka dzieki za info
ja się zastanawiałam nad Phil&Teds SPORT dla dwójki dzieci

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds SPORT dla dwójki dzieci

vibe chyba ma lepszy stelaż ale i droższy o 800 zł ....

3000zł za wózek to dużo :sorry2: nawet jak podwójny :sorry2:
chyba już zacznę odkładać :-D

ale chce wózek z którym będzie mniej problemu bo wiadomo ja w większość miejsc chodzę na piechotę .... żeby mi się nie rozpadł po pół roku hehehhe

:-D:-D:-D:-D

wczorajszy dzień naprawdę mi się podobał jeśli chodzi o pomoc z Gabi :tak::tak:

słuchajcie w nocy miałam taki ubaw że nie mogłam zasnąć :-D:-D:-D
Gabi została skopana przez braciszka :tak: już walczą o mamę :tak:

jak jestem u teściów Gabi albo śpi ze mną albo na tapczaniku obok -za moją głową i wczoraj tak spała ... długo pracowałam a mała się ciągle rozkrywała, co ją nakryłam to za 3 min mała już odkryta a tu strasznie zimno... jak się obudziłam koło 3 to Gabi była jak sopelek, więc wzięłam ją do siebie do łóżka pod swoja kołderkę. Leżała taka przyklejona pleckami do mojego brzuszka a tu nagle Norbert zaczął uprawiać jakiś juping w brzuchu i to tak mocno kopał, że Gabi sie przebudziła, odwrócił, popatrzyła na dół i z taką zdziwioną miną z pretensją usłyszałam "eeeeejjjjjjjjjj" nie mogłam się powstrzymać i wybuchnęłam śmiechem :-D

po tym Norbert podzielił się z Gabi mamą i poszlismy ładnie spać :-D:-D

Do góry