reklama
maltanka
Fanka BB :)
karlita dobrze, że wszystko ok:-)
hehe mówiłam, że zostawiła gdzieś telefon też tak mam czasami jak na wsi jesteśmy
hehe mówiłam, że zostawiła gdzieś telefon też tak mam czasami jak na wsi jesteśmy
hello żyje dziękuję za smski, telefony ;-)
telefon miałam pod ładowarką dlatego nie odbierałam
odezwe sie wieczorkiem kochane mam duuuzo pracy
ale klapsa i tak dostaniesz...najpierw straszysz nas wypadkami schodowymi a pozniej nie odzywasz sie
Hej dziewczyny,
znacie może jakiegoś dobrego lekarza ginekologa który bez problemu wypisuje zwolnienie l4? Jestem w 5m-cu i moja pani ginekolog powiedziała że mi więcej nie wypisze bo nie chce mieć problemów z ZUS-em. A do pracy wrócić nie mogę bo po pierwsze nie chcą za mnie brać odpowiedzialności w razie gdyby coś się stało, po drugie mój pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi odpowiednich warunków do pracy bo praca na kasie w markecie budowlanym chyba nie jest odpowiednim zajęciem dla kobiety w ciąży. Więc jeśli coś wiecie to prosze dajcie mi znać.
znacie może jakiegoś dobrego lekarza ginekologa który bez problemu wypisuje zwolnienie l4? Jestem w 5m-cu i moja pani ginekolog powiedziała że mi więcej nie wypisze bo nie chce mieć problemów z ZUS-em. A do pracy wrócić nie mogę bo po pierwsze nie chcą za mnie brać odpowiedzialności w razie gdyby coś się stało, po drugie mój pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi odpowiednich warunków do pracy bo praca na kasie w markecie budowlanym chyba nie jest odpowiednim zajęciem dla kobiety w ciąży. Więc jeśli coś wiecie to prosze dajcie mi znać.
maltanka
ale klapsa i tak dostaniesz...najpierw straszysz nas wypadkami schodowymi a pozniej nie odzywasz sie
a fogia podnosi alarm z rana dobrze że wszystko ok
kari_z ja raczej nie pomogę, chodziłam tylko do jednego lekarza i za każdym razem na wizycie wystawiał mi zwolnienia
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
no i poczytałam was i nie wiem co miałam której napisać przez tą pogodą boli mnie dziś głowa i w pracy jak na piatek strasznie dużo było do roboty i nie wyrobiłam się ze wszystkim , jak ja tak nie lubię
ale przynajmniej świeci słońce
my jeszcze dzis market musimy nawiedzić bo sie jedzenie pokończyło więc jak się młode wyśpi to jedziemy
ide po obiadku posprzątak bo samo cioś się nie chce
ale przynajmniej świeci słońce
my jeszcze dzis market musimy nawiedzić bo sie jedzenie pokończyło więc jak się młode wyśpi to jedziemy
ide po obiadku posprzątak bo samo cioś się nie chce
maltanka
mandziula to nie dobrze, że głowa boli mnie rano bolała, ale teraz przeszło
ja się oddalam, młode jeszcze śpi, P zaraz przyjeżdża, muszę jeszcze awizo odebrać i wybywamy do babci
ja się oddalam, młode jeszcze śpi, P zaraz przyjeżdża, muszę jeszcze awizo odebrać i wybywamy do babci
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
no i zmiana planów nastąpiła. zadzwoniła mpja mama że są grzybki w lesie i jedziemy na weekend na grzyby
zyczęwiec miłej soboty i niedzieli
zyczęwiec miłej soboty i niedzieli
reklama
Hejka znowu;-)
po teściowa siorka przyjechała i na wieś wybyły hura;-)
Zaliczyłam już wypad ze znajomą do Ciuszka i bardzo ladną kurteczkę z Nexta Amandzi kupiłam taką miej więcej na jesienną pogodę
o taka sama jak na tej aukcji tylko ja dałam całe 8,5zł
NEXT kultowa Alaska z LALA i pieskiem 3-4 (1201740484) - Aukcje internetowe Allegro
plus do tego fiolotowy szaliczek ze świnką peppą i czapeczkę też fioletową ale z misiem
po teściowa siorka przyjechała i na wieś wybyły hura;-)
Zaliczyłam już wypad ze znajomą do Ciuszka i bardzo ladną kurteczkę z Nexta Amandzi kupiłam taką miej więcej na jesienną pogodę
o taka sama jak na tej aukcji tylko ja dałam całe 8,5zł
NEXT kultowa Alaska z LALA i pieskiem 3-4 (1201740484) - Aukcje internetowe Allegro
plus do tego fiolotowy szaliczek ze świnką peppą i czapeczkę też fioletową ale z misiem