reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczyny
witam porannie
Za długo wczoraj czekałam z rezerwacją tego wolnego terminu na 4d. :sorry2::sorry2: Już mi się nie udało załapać na dzisiaj. Trochę mi szkoda ale tak z drugiej strony to myślę sobie, że może to i dobrze. Poczekam jeszcze te 2-3 tygodnie i będą większe szanse na dokładne obejrzenie bejbika.
Do Lublina pewnie i tak pojedziemy, może uda się kupić jakiś prezent ślubny w media markt, no i pasowałoby mi looknąć do h&m bo pilnie potrzebuję dżinów ciążowych.

karlitka
co z Wami???????:-(

Właśnie mówią w tvn24 o wypadku w Lublinie, motocyklista wjechał w grupę kobiet na ul. Witosa :no::no::no:

reklama
Hej dziewczyny
witam porannie
Za długo wczoraj czekałam z rezerwacją tego wolnego terminu na 4d. :sorry2::sorry2: Już mi się nie udało załapać na dzisiaj. Trochę mi szkoda ale tak z drugiej strony to myślę sobie, że może to i dobrze. Poczekam jeszcze te 2-3 tygodnie i będą większe szanse na dokładne obejrzenie bejbika.
Do Lublina pewnie i tak pojedziemy, może uda się kupić jakiś prezent ślubny w media markt, no i pasowałoby mi looknąć do h&m bo pilnie potrzebuję dżinów ciążowych.

karlitka

Właśnie mówią w tvn24 o wypadku w Lublinie, motocyklista wjechał w grupę kobiet na ul. Witosa :no::no::no:

Mój P właśnie wyjeżdżał z domku i dzwonił że widział jak na środku ulicy leży motor i czarny worek ...... aż mi ciarki przeszły ....

Witam się ze śniadankiem. Pranie już nastawione- w zasadzie Ala mnie zmusiła do nastawienia bo wyrzuciła ubrania z kosza na pranie ...
Domek ogarnięty więc trzeba troche popracować i na spacerek korzystać ze słoneczka - cały weekend ma być ładny jupi :-D:-):-D

witam,
moje dziecię wstało o 10.15:szok::szok::szok::szok: mimo że za oknem świeciło jej słoneczko:-D:-D:-D
Nie wiem czy tak mogę wrzucać czy nie posądzą mnie o plagiat czy coś w tym stylu:sorry2:, bo to nie mój przepis. Podam Ci link
Wielkie Żarcie - Przepis - Chrupiące kulki czekoladowe na jeden kęs
Są pyszne i naprawdę szybko się je robi. Zrobiłam dzisiaj jedną porcję z ryżem preparowanym, drugą porcję z płatkami, a trzecią mieszaną ryż i płatki. I chyba z ryżem najlepsze:-)
hmmmmm....robiłam kiedyś podobne....ale nie na marsach, tylko z miodu, cukru pudru, kakao...itd.....wychodziły pyszności:tak::tak::tak:
my też bylismy chwilke na spacerku bo Mikołaj strasznie marudny był, chyba mu się nudziło siedzenie w domu:tak::tak: musze mu czapkę kupić bo wszystkie zamałe tylko jedna została ale taka cieniutka, więc mu dziś taką wiązaną małą wcisnełam i kaptur;-):-D:-D

maltanka, madzienka mamnadzieję że uda nam się w szatni spotkać;-);-);-)

Justyna fajne te kulki, bedę musiał kiedyś zrobić:tak:

Fogia to masz wieczór relaksu:tak::tak::tak:, odpoczywaj kochana, maleństwu sie należy:tak::tak::tak:

u nas też krucho z czapkami:sorry2::sorry2:

madzienka jak nie będzie lało i wiało to smskiem się umówimy
mandziula u nas na razie czapki są ok, na wiosnę kupiłam taką większą, ciekawe jak z zimowymi będzie...

ja już się oddalam

dobrej nocki życzę

ps. znalazłam przepis na ciasto marchewkowe, podobno smakuje jak piernik, chyba się skuszę, robiła któraś???

ja robiłam:tak::tak::tak: kiedyś zrobiłam z przepisu na necie i wyszło niedobre....potem dostałam przepis od dziewczyny z forum i jest rewelacja!!!:tak::tak::tak::-):-)przepis kiedyś wrzuciłam na kulinarny:tak::tak:
Hej dziewczyny
witam porannie

karlitka

szkoda, że z usg się nie udało:-(ale faktycznie czasem lepiej poczekać, by więcej zobaczyć:tak::tak:
ojej, straszne z tym wypadkiem:no::no::no:

no właśnie...karlita zamikła...mam nadzieję, że u nich wszystko ok:tak:

Dzień doberek:rofl2:

W końcu trochę spokoju mam żeby popisać (teściowa wybyła na miasto:-p) od wtorku zajmuje się porządkami w szafie co stoi na korytarzu :rofl2:głownie chodzi o Amandziuchowe ubranka i te co mi moja siorka przywiozła trzeba je było w końcu odpowiednio posortować rozmiarami od 56 do 92 czyli tak do 2 latek :nerd:większe rozmiary tak od pól roczku popakowałam w pudła(wyszło ich 3) i P. do piwnicy wyniósł a mniejsze tak do ok. 6 miesiąca siedzą na razie w reklamówkach i czekają aż się miejsc dla nich zwolni w komodzie:rofl2: Z tego całego sortowania wyszło że mam aż 15 sztuk pajaców na rozmiar 62 i 12szt śpiochów na ten sam rozmiar ;-) także chyba mi już ich styknie:-p

Po tym naszym poniedziałkowym spotkaniu Amanda zamiast pójść spać jak przystało o 21.00 to była tak rozbawiona że dopiero 22.30 udało mi się ją uspać:baffled:

Misia to sobie dziś Natalcia pospała;-)
my też bylismy chwilke na spacerku bo Mikołaj strasznie marudny był, chyba mu się nudziło siedzenie w domu:tak::tak: musze mu czapkę kupić bo wszystkie zamałe tylko jedna została ale taka cieniutka, więc mu dziś taką wiązaną małą wcisnełam i kaptur;-):-D:-D
my przez tą deszczową pogodę nie wychodzilimy bo Amanda jeszcze sie odpowiedniej kurtki nie dorobiła:-p za to ja wyszlam wczoraj bo musialam pieczywo kupić i taśme do zabezpieczenia pudeł i nawet nie zdąrzyłam do końca bloku dojść jak zaczęło padać:crazy: jak doszlam do biedronki zrobic te zakupy miałam nadzije że uda mi sie przeczekac ale jak troche już przestało i wyszłam to znowu luneło i w niajwieszą zlewę wracałam i jeszcze w drodze powrotnej zamek od kurtki mi sie zepsół ( chyba go brzych za bardzo rozepchał :baffled:) i cała przemoczona wróciłam :no:takze dobrze że sama poszłam a nie z młodą:crazy:
My kupilismy juz dodatkową czapkę zimową, kombinezon i kurtka kupione rok temu juz przymierzone i sa ok, jeszcze tylko dodatkowe spodnie dokupię buty i snieg dla nas może padac:tak::tak::tak::tak:
my jak na razie zakupiliśmy kurtkę na zimę :tak: oto ona :rofl2: tylko jeszcze do nas nie dotarła:-p
zimowa j,coccodrillo---nowa z metką (1202932340) - Aukcje internetowe Allegro
biedronka83 witam witam:-):-)
z wyprawki jesiennej to ja tez muszę jakąś kurte kupić dla małego bo mamy tylko bluzy polarowe, ostatnio w ciuchu ładna była ale różowa:baffled::baffled::baffled:
z wyprawki jesiennej nie mam nic:rofl2:
oj też o tym słyszałam w radiu mówili:no: masakra sa ofiary śmiertelne:baffled:
Zapomniałam wcześniej - Marta w top kids na deptaku są jeszcze fajne wyprzedaże ubranek letnich. Kupiłam dziś Filipkowi super komplecik spodnie i bluzeczka, fason taki bardziej wyjściowy, przeceniony z 79zł na 19,90. :szok::szok::szok::szok: Myślę, że to niezła okazja.
pewnie że niezła okazja:tak::tak:
a taki sklep to też w Lublinie jest?:sorry2:
A ciuchland jest na ul. Kleeberga przy poczcie, a na górze jest pizzeria mimi
też tam chodze :-p dzis nawet ze znajomą jestem umówiona jak z pracy wróci;-)

Dzień doberek...wkońcu słoneczko do nas zawitało ale zimno na dworze, jakby listopad był w kalendarzu:blink::blink::blink:
Ja dzisiaj zrobiłam pranie i juz suszy się....
My już po spacerku z Hubercikiem, piaskownicę i ślizgawka tez zaliczona:tak::tak::tak:

Madzia dzięki za zaproszenie ale może po niedzieli umówimy nasze maluchy na charce:-):-):-)

Hej dziewczyny
witam porannie

Ja myślę że z 4D to spokojnie jeszcze 2-3 tygodnie możesz poczekać...
I jak udały się zakupy w Lublinie???

A co do wypadku to była to motocyklistka:sorry2:, wyprzedzała na przejściu...narobiła sobie dziewczyna:no::no:

Aluska sliczna kurteczka:tak:

Mamuski wybieracie się na te targi Brzuszek i maluszek?????

Maltanka ja nie robiłam marchwiaka, ale moja babcia robi i jak dla mnie to jest to dobre ciasto, nie jest takie słodkie, dobre do przegryzienia przed telewizorem:-D.
Hej!
Widzę, że szykujecie wyprawki jesienno zimowe, kurcze ja to nie mam nic cieplejszego dla dziecka, za to na zimę mam kombinezonów chyba ze 4, po siostrzeńcu:tak:
Wnerwiłam się bo było piękne słoneczko rozwiesiłam pranie na balkonie i już musiałam je zebrać bo kropił deszcz:wściekła/y:, teraz znowu świeci ale ciekawe na jak długo.
Dzisiaj zrobiłam te oto ciasteczko:laugh2: polecam
Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto kokosowe z bułką

Aha, jeśli chodzi o ciuchlandy to jeszcze lubię zaglądać do jednego, jest na ulicy Lwowskiej nad Biedronką, tam też jest sporo łaszków dla dzieci.

Witam babencje:-).
Ja znowu po ciuchach połaziłam i dla siebie znalazłam 2 tuniki i Olkowi spodnie dresowe:tak: - nic ciekawego.
Aluśka, a wygrzał Ciebie P wczoraj jak przemokłaś:sorry2:? Śliczna kutreczka dla mojej synowej:-):tak:.
U nas znowu słonko wychodzi, przed 20 minutami padał deszcz i grad:szok::crazy::angry:.
Wieczorem wybieram się do Anihiry, biedna zapracowana a dziś na rano miała.
Jutro do szkoły caaaały dzień do 19:40:crazy:.

reklama
Do góry