reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
ja przez te poodę taka zamotana jestem że nie wiem juz czy dzis coś pisałam czy nie:zawstydzona/y::-:)sorry2::sorry2:
ale przynajmniej na chwilkę słoneczko wygląda:tak::tak::tak:

fogia widzę że nastroje już troche lepsze, oby tak dalej:tak::tak:

justyna
już niedługo dolegliwości see skończą:tak::tak::tak::tak:

madzienka miłych odwiedzin u niuni, a Jula super:tak::tak::tak: jak ostatnio jechałam do koleżanki z Mikołajem autobusem to mu taka dziewzynka w wielku Julki piosenkę spiewąła:-D:-D:-D

maltanka dzwoniłam do tego MOtycza, zapisaliśmy się też na środe ale na 17 bo podobno to grupa malutkich dzieci, jak się nam nie spodoba to sie do was przepiszemy:tak::tak::tak:, ale tak czy inaczej spotkamy się gdzieś na korytarzu;-);-);-)

młode pospao a ja muszę łazienkę sprzątnąc, ale jakoś mi się nie bardzo chce:baffled::baffled::baffled:

Maltanka Madzienka w czwartki jest nowa dostawa a w poniedziałek i wtorek chyba o połowę taniej.

Dzieki....jak tylko przestanie kapać z nieba pójdziemy na dłuzszy spacerek:tak::tak:

:-D:-D mi 10 najwcześniej pasuje, do wypłaty mam areszt domowy:-p:-p:-D:-D:-D

znowu leje...

To na 10 przesuniemy!!!!;-);-);-);-)

j
maltanka dzwoniłam do tego MOtycza, zapisaliśmy się też na środe ale na 17 bo podobno to grupa malutkich dzieci, jak się nam nie spodoba to sie do was przepiszemy:tak::tak::tak:, ale tak czy inaczej spotkamy się gdzieś na korytarzu;-);-);-)

Mandziula spotkamy sie na pewno w szatni w środę...na pewno bedzie fajnie..:tak::tak:

Grzmi:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
no i miałam nie mieć czasu, a tymczasem mąż i syn postanowili załatwić super ważne motorozacyjne sprawy, a mnie zostawiali samą. Rozpaczać nie będę, taka cisza w domu :-D:-D, a poza tym mężczyźni muszą się czasem zająć tylko swoimi sprawami. ;-)
fogia no widać, że od razu lepiej się czujesz:tak:
Fogia oby każdy nastepny dzień był tak przyjemny!!!!Rozumiem że na nastepnym spotkaniu jesteś??:-p:-p:-p
fogia widzę że nastroje już troche lepsze, oby tak dalej:tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka w sprawie spotkania stosuję teraz zasadę odwrotności.:-D Już w ogóle nie chcę nic planować. ;-)

Zapomniałam wcześniej - Marta w top kids na deptaku są jeszcze fajne wyprzedaże ubranek letnich. Kupiłam dziś Filipkowi super komplecik spodnie i bluzeczka, fason taki bardziej wyjściowy, przeceniony z 79zł na 19,90. :szok::szok::szok::szok: Myślę, że to niezła okazja.

Fogia korzystaj z nieobecności chłopaków i relaksuj się:tak:
Maltanka Mandziula, ale wam zazdroszczę tych wypadów do Motycza, no i te SPA....och
Marz21 u mnie też dzisiaj naleśniki:-D, z parówką i żółtym serem

Ostatnia edycja:
Upiekłam już biszkopt jutro tylko przełożę masą i zrobiłam 3 porcje kulek czekoladowych.
A można o przepis na te kulki? Byłabym wdzięczna - wrzucaj do Książki;-):tak:
Zapomniałam wcześniej - Marta w top kids na deptaku są jeszcze fajne wyprzedaże ubranek letnich. Kupiłam dziś Filipkowi super komplecik spodnie i bluzeczka, fason taki bardziej wyjściowy, przeceniony z 79zł na 19,90. :szok::szok::szok::szok: Myślę, że to niezła okazja.
Może jutro się wybiorę bo muszę coś malutkiej Wiktorce kupić na prezent:tak:.I jakieś spodnie na gumce Julowi.
Pospałam 2 godzinki aż mi sił troche wróciło - obiad z 2 dań zrobiłam:tak::szok::szok:.
M wrócił i zmykam. Dziś nocka mnie czeka:baffled:.

A można o przepis na te kulki? Byłabym wdzięczna - wrzucaj do Książki;-):tak:

Nie wiem czy tak mogę wrzucać czy nie posądzą mnie o plagiat czy coś w tym stylu:sorry2:, bo to nie mój przepis. Podam Ci link
Wielkie Żarcie - Przepis - Chrupiące kulki czekoladowe na jeden kęs
Są pyszne i naprawdę szybko się je robi. Zrobiłam dzisiaj jedną porcję z ryżem preparowanym, drugą porcję z płatkami, a trzecią mieszaną ryż i płatki. I chyba z ryżem najlepsze:-)

reklama
Justyna super sa te kulki, tylko maja duzzzoooo kalorii!!!Ale kiedys takie podobne jadlam u kolezanki i byly pyszne!!!!!:-)
fogia kiedy masz USG???

Witam wieczornie, ja tylko na sekunde wpadlam sie przywitac. Pogoda paskunda, Maks siedzie w domu i robi sie z dnia na dzien coraz bardziej nieznosny :-(
Milej nocki życze mamuski:-)

Do góry