reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
zakręcona dziś jestem...co ja miałam pisać:dry::dry::dry:
aha....
talia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy i wielu kolejnych jubileuszy!!!!

witam nową mamusię!!!:tak::tak:
udanych wesel tym co balują:tak::tak:
u nas dziś była maruda:angry::angry:i zaczynam się stresować, bo mała zaczynała płakać na widok babci (i to kolejny raz:szok::szok::szok::-:)-:)-()a tu coraz bliżej powrotu do pracy:-:)-:)-(
po południu na dolnym dziąśle zauważyłam białą kreseczkę, ale przy kąpieli jakby zniknęła:baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry:a już myślałam, że mamy ząbek:sorry2::sorry2::sorry2:
aaaaaaaaaa........mam prośbę odnośnie spotkania:sorry2:bo ja zielona jestem i jeśli jakaś vis maior w poniedziałek nie przeszkodzi to będę, tylko nie wiem, jakie jest hasło wstępu, czy można zabrać nasz pojazd, czy ciepło ubierać małą:sorry2::sorry2::sorry2:i inne praktyczne porady:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam nową mamę!!! Rozgość się u nas!

Misia co do spotkania to w samym bugi jest gorąco więc nie ubieraj małej za bardzo bo będzie marudzić i się zgrzeje, raczej ubierz ją tak żeby łatwo można było ją rozbierać ;-) co do wózka -(bo pojazd to miałaś na myśli wózek?) to do środka do bugi nie wpuszczają a wózki się zostawia przy samym wejściu, wejście to taki odgrodzony płotek więc ze środka wszystko widać co się dzieje przy wejściu, co do hasła to my wszystkie będziemy się tam kręcić i jak podejdziesz to pani będzie pytała czy jesteś z baby boom :-)
No i to chyba tyle... jak by cię coś jeszcze interesowało to pytaj :-)

a ja idę po danonka bo mój Julo zobaczył reklamę i krzyczy że on też takiego chce...

reklama
Dzikuje za mile przyjecie:)
my wstalismy o 6:) i maly ani myslal juz spac:)
Zazdroszcze Wam tego spotkania:) mam nadzieje ze kiedys ja tez sie zalapie:)

Do góry