reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mikołajowi też najlepiej z cycem w pyszczku:tak::tak: no ale ile tak mozna:dry::dry::dry: też myślałam że to ząbki ale jakoś długo idą:dry::dry: i już sama nie wiem, męczy się to moje maleństwo:no::no:, choć w dzięn taki sam łobuz jak wcześniej:baffled::baffled:

fogia tylaski kochana:tak::tak:

madzienka niezła ta twoja panna:-D:-D:-D

talia u nas naszczęśie udaje się karmienie mieszane, ale coś czuję że jakby Mikołaj butle kaszy w nocy dostał to bym miała tylko jedną pobutkę:tak::tak: ale narazie sobie cysiujemy i jak ma takie noce jak dzis to przynajmniej śpi z tym cycem w buzi:zawstydzona/y::tak:

ja już wstawiłam prańsko, mięsko na obiadek się pecze a potem będziemy z Misiem ptysie robić:tak::tak::tak::tak: może tez uda się na mały spacerek wybarać?? zobaczymy bo narazie wieje i zimno

reklama
Marta jak byś piekła chlebki na pon to i ja z chęcią wezmę jeden, ale jak tylko dla mnie masz piec to nie trudź się :-)
Piekę nie tylko dla Ciebie;-), mam zamówienie do Lublina.:tak:
Jedziemy do Włodawy, a wesele mamy w Woli Uhruskiej:-)
To rzut beretem ode mnie.
Wybaczcie że nie popiszę ale mam pełno roboty w kuchni z prosiaczkiem.
Udanych wesel Madzienka i Justynka:-).
Już nie mogę doczekać się poniedziałku - jarzynek było tylko 9 więc wzięłam wszystkie:tak:.

Madzienka super Julia juz złapała bakcyla weselnego, a będzie z Wami na imprezce?

Tak,dokąd wytrzyma później teściowa ją zabiera:tak::tak::tak::tak:ale znając ją to do oczepin wytrzyma:-D:-D:-D:-D

Madziarka gratulki dla Nelci kolejnych ząbeczków.....

My juz po obiadku czekamy na śpiąca królewnę:-p:-p:-p i jedziemy

trzymajcie kciuki żeby nie padało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ja już wstawiłam prańsko, mięsko na obiadek się pecze a potem będziemy z Misiem ptysie robić:tak::tak::tak::tak: może tez uda się na mały spacerek wybarać?? zobaczymy bo narazie wieje i zimno

Ptysie???Mniaaamm!!!:-) A na dworze nie jest tak zle. Bylismy na Diamentowej w Black Red White.
Maks zjadl w wielkim krzyku paczka i danonka i poszedl spac. Uff jaka cisza!!!!:-)

Madzienka udanej imprezy!!! To chyba Jula bedzie skladac zyczenia i spiewac na weselu na cala rodzinke ;-)

madziarka dobrze, ze sobie darowalas wyprawe, bo mnie podkusilo i poszlam.... na dzialach dzieciecych ludzi tlum!!! w H&M i Reserved chyba najwiecej.... masa dzieci i ogolnie nie dalo sie skupic na szukaniu ( bylam z J) wiec kupilam tylko kilka drobiazgow i wyszlysmy. W Cubusie jest troche promocji 3 za 2

tyle mialam zrobic i dnia mi zabraklo :p:p:p
ciekawe jak tam Juła ? pewnie jeszcze tancuje :D:D:D

maltanka samochod to skarbonka bez dna....:-( My dzisiaj sprzedajemy astre...w koncu!!!

sundey kupujecie coś nowego?

witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

na moje oko to zęby:sorry2:

Maltanka co znowu z autkiem jest???

nowego nic, od ostatnich dużych napraw została jedna rzecz do wymiany, nie było kasy i tak zwlekaliśmy, ale w końcu trzeba było się za to wziąć i jakieś gumy czy coś przy kołach:sorry2: bo przez to nie możemy jeździć, w poniedziałek P ma to zmienić w pracy bo środa basen się zaczyna to autko musi być gotowe, idziecie na basen?

Bylismy na Diamentowej w Black Red White.

za czym jeździliście?

a my w domu cały dzień, uziemieni przez samochód, ale i tak pogoda do d.... więc nawet nie ma się gdzie ruszyć

Hubertowi to zaczerwienienie na nóżce po nocy zginęło, a już się martwić zaczęłam,
muszę mu podrukować do kolorowania jakieś obrazki i jutro będziemy malować:-)

a na razie wcinam żelki, a tak mnie jakoś naleciało:-p

fikusek witaj :-)

rozgość się, i zapraszamy do pisania:tak:

ps ja też z Kraśnika pochodzę:tak::-)

powiedz nam coś więcej o sobie

oo:) to moze sie znajmy:)
mam nadziej ze jakos sie u Was zadomowie:)
Kilka slow o mnie? Wiec jestem mama Alanka:) za kilka dni skonczy 9 mies:) ja mam 22 lata i samotnie wychowuje malego_Obecnie jestem na wychowawczym do czasu kiedy maly nie pojdzie do przedszkola:) hmmm nie wiem co jeszcze napisac,nie jest tak latwo o sobie opowiadac:)

reklama
Do góry