reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita miłego weekendu!!!! Odpocznij sobie kochana, poleż i powypoczywaj - niech rodzinka pogania za małą!

A wczoraj - ja też nad nią stałam ale ta cwaniara zrobiła dwa szybkie kroki w tył obym jej nie złapała i siadła... a że ja byłam w klapeczkach bo kaloszy nie mam to zanim się zorientowałam i dałam kroka w to błocko to było po wszystkim :-)

Idę robić śnaidanko a potem chyba się zbierzemy na zakupki... miłej soboty więc życzę wszystkim i udanych weselisk!!!! Bawcie się dobrze!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heloł

ale wieje na dworze:baffled: H od 6.00 już na nogach:dry: ale chrzestny u nas spał dzisiaj to ganiał za nim:-p P ciąg dalszy roboty samochodowej, a my zaraz coś musimy wymyślić do zabawy bo mi tu młody wisi u nogi już:blink:

zamówiłam H do pokoju dywan już tydzień temi i jeszcze nie doszedł, nosz co za sklep:wściekła/y:

kiedy one wyrosną z tego porannego wstawania... :-)

:-D jak pójdą na studia:-D:-D:-D mój też tak ma

madziarka u nas siadanie w kałużach też jest normalką i mieszanie łapkami, :-) dlatego nie odchodzimy od domu za bardzo wtedy;-)

madzienka udanego balowania

talia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy, Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Witam sie i ja z rana
dlaczego to dziecko tak wcześniej wstaje i nie daje mi pospać jestem już umęczona
Miałam jechać z M do szwagra ale co będziemy robić w taką pogodę wiec zostaje w domu i zaczynam porządki ale tak mnie nogi bolą ze szok nawet spać nie mogę.
I chyba kawkę odstawie na jakiś czas mimo ze inka
Madzienka udanej imprezy
Karlita wypoczywaj u teściów niech dziadkowie zajmą sie wnusia
Talia wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy oby następne lata razem były równie piękne i słoneczne jak te do tej pory.

Witajcie
madzienka udanej zabawy!!! szkoda, ze pogoda taka kaprysna
madziara sprytna ta Twoja Nelinka :D:D:D
karlita ooo naprawde ? :D:D:D a co dokladnie?
talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :)

ojaaa alez mi sie nic nie chce :p:p:p

Witamy i my sobotnio!!!:-)
Pogoda rewelacja :-( myslalam, ze pojedziemy do Nałeczowa na balony,ale lipa, pogoda do niczego no i moze w ogole je odwolaja dzisiaj bo wiatr jest za silny :-( Juto wybieramy sie do moich rodzicow do Radawca, a jutro powiatowe dozynki na lotnisku w Radawcu :-) Tylko jaka pogoda bedzie....?

maltanka samochod to skarbonka bez dna....:-( My dzisiaj sprzedajemy astre...w koncu!!!
sienio witaj!!!Jak w pracy??!!:-)
talia dołaczam sie do zyczen!Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!!!
Madzienka udanej imprezki!!!Oby nie lalo!:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

karlita udanego pobytu u rodziców, korzystaj i odpocznij:tak::tak:

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęscia:tak::tak:

madzienka, Justynaudanego weselicha:tak::tak:

sienio mi też się nic nie chce:no::no:
lece bo Kola wyje na podłodze, nawet tv nie pomaga:no::no:

Witajcie, zaglądam na chwilkę....ja już kreacje poprasowałam...:tak::tak::tak::tak:jeszcze fryzurka i jestem gotowa.....
cos szybkiego na obiadek naszykuje i możemy jechac na wesele....

Jula od rana chodzi i mówi "sto lat":-D:-D:-D:-D

Wszystkim życzę udanego weekendu

Madziarka udanych zakupów:tak::tak::tak::tak:pochwal się co kopiłaś....

Talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Mandziula współczuje nocki...

Maltanka co znowu z autkiem jest???

talia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy, Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :)

Witamy i my sobotnio!!!:-)
Pogoda rewelacja :-( myslalam, ze pojedziemy do Nałeczowa na balony,ale lipa, pogoda do niczego no i moze w ogole je odwolaja dzisiaj bo wiatr jest za silny :-( Juto wybieramy sie do moich rodzicow do Radawca, a jutro powiatowe dozynki na lotnisku w Radawcu :-) Tylko jaka pogoda bedzie....?

talia dołaczam sie do zyczen!Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!!!
:-)

witam i ja
my mieliśmy kolejną zarwaną noc, młody zaczą się budzić o 22 co 0,5 godzinki a od 2 do 5 nie spał:no::no: ledwie na oczy widzę, ja juz naprawdę nie wiem o co mu chodzi:no::no::no:

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęscia:tak::tak:

lece bo Kola wyje na podłodze, nawet tv nie pomaga:no::no:

Talia wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy oby następne lata razem były równie piękne i słoneczne jak te do tej pory.

Wszystkim życzę udanego weekendu

Talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
dziękuję Wam za życzenia w imieniu swoim i M!!!!!:-)

Mandziula witaj wśród niewyspanych mja gabi budziła się tej nocy regularnie co godzinę i tak od 1 do 6 rano ją karmiłam. Od butli dalej ma odrzut więc dziś powiedziałam ze cycka jej nie dam ma się przestawic na butlę porzadnie najeść i spać normalnie a nie szarpać mnie i otem dzień mam do kitu:wściekła/y:
Odciągam wiec pokarm i będę chciała zeby juz tylko butlę ssała.
Mielismy dziś te balony pooglądać ale odwołali:no:
sunday_ o nas tez jutro dożynki powiatowe serdecznie zapraszamy będzie Gosia Andrzejewicz:baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2:
Madzienka super Julia juz złapała bakcyla weselnego, a będzie z Wami na imprezce?

Hej dziewczyny
dzięki za wszystkie kciuki. Niestety wczorajszy dzień nie był dla mnie pomyślny. Przeryczałam cały wieczór, Szczegóły opiszę na zamkniętym. :-(

reklama
Fogia przytulam mocnooooo....

Talia wszystkiego naj naj!!! Spełnienia marzeń i oby kolejne lata uwieczniały waszą co rok mocniejszą i piękniejszą miłość!!!!

Mandziula a może jednak to ząbki?
Moja Nela też mi daje od dwóch dni do wiwatu... a w nocy to najlepiej by cycka z buzi nie wypuszczała... już miałam ją odstawiać ale nie mam pomysłu jak to zrobić żeby było jak naj mniej płaczu... bo płacz będzie - już to czuję:zawstydzona/y::-:)baffled:
Dziś rano zaglądam jej do dzoiba a tam dwujeczka jest - już się z jednej strony przecięła, i chyba kolejna idzie... więc już wiem czemu mój mały ssak tak ciągle na mnie wisi...

Madzieńka nie wiem czy pojedziemy na ciuchowe bo mnie przerażają te tłumy - wszyscy ze względu na pogodę pewnie wybiorą się do plazy... no i szkoła się zaczyna więc tłum ruszy na wyprawki ubraniowe.... przynajmniej takie mam wrażenie więc nie wiem czy nie przełożę tego wypadu na środek tygodnia...

O jakieś słonko nieśmiało zaczyna wyglądać! Super, może jeszcze się przynajmniej troszkę rozpogodzi...

Do góry