reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

shenen koffana a co się z Tobą dzisąło, że cię tyle nie było?
madzienka super, że weselicho udane:tak:... pewnie, że chcę malowanki:tak: masz meila czy wysłać?
antuanet to zapisuj się z małym z nami na basen:tak:
fornetka... też lubię chodzić do Muzeum Wsi Lubelskiej:tak: a kiedy wyjeżdżacie?
fikusek ja nie pomogę co do tych testów:sorry2:
talia oby szybko poszły załatwienia kredytowe:tak:

a teraz się witam i zmykam

co za dzień dzisiaj pogoda niby ładna, a głowa mnie boli od rana, do tego żołądek:baffled:
ale mi szkoda, że nie będzie nas na spotkaniu, :-(

zmykam

reklama
hej dziewczynki :-D

później Was nadrobię bo dopiero wróciłam :-D:-D

jutro spotkanko JUPI :)
upiłam paluszki i krakersy dla brzdąców
co jeszcze trzeba kupić jakies owoce ???

fikusek mogę Ci dać namiary na panią dr która zajmuje się takimi testami o ogólnie biorezonansem i bicomem :-D
ja dość często korzystam z bicomu :-D

karlita i jestes zadowolona?bo akurat nikt z moich znajomych nie korzystal z tego.A ja bym chciala malemu i sobie testy zrobic ze wzgedu n ten kaszel.Tzn sobie napewno zrobie bo ja juz dycham 7 lat a malemu to jak nie przejdzie to tez.Troche to kosztowne jest i dlatego najpierw wolabym sie upewnic czy napewno warto:) u nas lekarka za testy powiedziala ze 150 od osoby. A u ciebie jak??? i pewnie ze chce namiary:)

Witam my juz w domciu. Maksio 6 razy jezdzil na karuzeli:-) A ile placzu bylo jak juz wschodzilismy matkoooo:szok::szok::no::no:
Maks wykapany zaraz zjemy kolacyjke i spac.

Antuanet fajnie,ze mimo kiepskiej pogody jest co robic:-)
maltanka szkoda ze Was nie bedzie :-( Zdrowka zycze!!!

fikusku witaj na tym watku:):)

ja dziewczynki na dzien dzisiejszy tez bede... na jutrzejszy pewnie tez:)

nie bylo mnie ale nie bylo mnie tez w lublinie... musialam zwiac z tego mojego domowego obozu:):):)

fikusku witaj na tym watku:):)

ja dziewczynki na dzien dzisiejszy tez bede... na jutrzejszy pewnie tez:)

nie bylo mnie ale nie bylo mnie tez w lublinie... musialam zwiac z tego mojego domowego obozu:):):)
o hej hej:) tak myslalam ze tu bedziesz:) pamietaj ze mi tez spotkanie obiecalas:) wiem ze teraz nie da rady bo masz kupe roboty ale mam nadzieje ze sie za jakis czas spotkamy:)

madzienka super że eselicho udane a Juła to niezła agentka jest:-D:tak::tak::tak:

maltanka zdrówka życzę, i szkoda że was nie będzie:-:)-(

sunday fajnie że niedziela się udała, a Max sie wyjeżdził karuzelą że ho ho:tak::-D

antuanet jaknoc musicie sie z kubusiem na basen zapisać:tak::tak:, super że wypoczynek udany:tak::tak:

a my pojechalismy dzis w dwiedziny do kuzyna i obdarował nas wiadrem malin:dry::dry:, tak więc kupiliśmy sokownik i robię soki:sorry2::sorry2::dry: ale dziś to tylko przez sokownik puszczę te maliny bo nie dam rady za wszystkim:no::no:

Hej girls
witam tego chłodnego ale pięknie słonecznego dnia. Nie mogłam sobie odmówić przyjemności spaceru z Fifim - już kiedyś pisałam - kocham jesień. Za wszelką cenę staram się odstresować bo ostatni dni dały mi za bardzo w kość, a w przyszłym tygodniu jeszcze niejedno przede mną. :no: Podejrzewam, że większość moich spraw rozstrzygnie się w okolicach poniedziałku/wtorku.
shenen, misia pytałyście czy możecie mi pomóc. Jeżeli znacie się na tym to może powiecie mi parę słów odnośnie ochrony kobiet w ciąży. Wiem już, że jeżeli kończy mi się umowa to pracodawca musi mi ją przedłużyć do dnia porodu. A co w przypadku jeżeli nie ma dla mnie etatu bądź może mi zaoferować etat niepełny? Wyczytałam, że w takiej sytuacji i tak musi mi zapłacić taką pensję jaką wcześniej, czyli ewentualnie dopłacić wyrównanie do tego co dopracuję. Prawda to?
Antuanet problem w tym, że ja za wszelką cenę chciałabym uniknąć sądu. Cały czas mam nadzieję, że uda się polubownie załatwić sprawę przynajmniej częściowo.

tak na szybko co się zorientowałam w kodeksie pracy to masz rację:tak:ale nie zajrzałam jeszcze do Karty Nauczyciela więc nie wiem, czy tam nie ma jakichś innych regulacji...choć nie wydaje mi się:dry:

witam witam;-) na reszcie dotarłam:zawstydzona/y: trochę na początek poczytałam bo ostatnio tak się zbierałam skacząc po innych watkach ze czasu mi brakowało:zawstydzona/y:

Bardzo się cieszę że sie jutro z Wami zobaczę:tak::tak:
fikusek1988 witaj wśród nas:-)
Antuanet24 niezłe spotkanko tyle kilometrów od domu:tak: ostatnio znajomi byli na urlopie nad morzem i jak płynęli statkiem to się okazało że sam Lublin nim płynie:-D:-D Fajnie że Kubuś polubił basen może po powrocie będziesz miała okazje z nim trochę na jakiś basen pochodzić :tak::tak:Za gadulstwo wielkie brawa:-):-)
Madzienka fajnie że na weselichu sie dobrze bawiłaś:tak::tak:
Maltanka dużo zdróweczka Ci życzę i przykro mi że tak ci ból głowy dokuczał:confused:
Mandziula jak tam produkcja soku malinowego;-) na zimę będzie jak znalazł:tak:
co do niedzielnego spania to my z P. chyba wszystkich pobiliśmy;-) bo do 10.30 w łóżkach się gramoliliśmy:-p

reklama
Namówiłam dziś P. żeby do Plazy pojechać rozejrzeć sie za kurtkami dla Amandy bo nie ma juz żadnej a już robi się coraz chłodniej ale niestety nic nie udało mi sie kupić bo Ami nie chciała przymierzać tylko krzyczała że jej sie nie podoba a P. sie denerwował ze ona tak sie zachowuje i jedynie bluzeczkę w 5 10 15 jej kupiłam bo nie przymierzała tylko odpowiedni rozmiar wzięłam :-( z nimi to d..pa a nie zakupy potem pojechalismy gościć sie do mojej siostry i tam spędziliśmy resztę dnia aż do 20.00:cool2:

No już spadam bo P. mi lapka chce zabrać:cool:

Do jutra:-):-):-)

Do góry