reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

a moje już śpi, wyszalał się, wyszalał i padł:tak:
wiecie co, H ma takie zaczerwienienie po tej szczepionde duże, w nóżkę miał, normalnie na pół łydki:baffled: smaruje mu to altacetem, a poza tym normalnie się zachowuje, nie boli go to, gorączki też nie ma:baffled:

karlita ja cie ale słodkie:tak:

reklama
karlita sliczne ciuszki:tak::tak: biedna jestes z tym kręgosłupem, mnie tez bolał ale dałam jakos radę:tak:

maltanka może jakiś rumień mu sie zrobił:confused::confused: ja tam się na tym nie znam ale poobserwuj to, dobrze ze go nie boli:tak:

madziara
to sie wam super spacerek zaczał:-D:-D

ja życzę uż dobrej nocy i zmkam bo mam troche roboty;-);-);-)

Dobrze ze już wieczór
podczytywałam Was ale nie pisałam bo co zasiadłam to Nikoś dawał do wiwatu jest dzisiaj tak bardzo upierdliwy ze szok juz padam na twarz niech już uśnie
Justyna ja rodziłam na Kraśnickich i też jestem zadowolona
Karlita superowe te ciuszki dla małego i uważaj na kręgosłup i na siebie oby coś poradził fizjoterapeuta na kręgosłupa
Madziula Justyna udanego weseliska
Madziara to Ci Nelcia zrobiła surprise
Zaraz wracam bo odezwała się syrena
Już jestem ale pewnie tylko na chwile ręce mi dzisiaj opadają i nie wiem co mu dzisiaj jest
Talia mam nadzieje ze M jurto sobie da rade a może dzisiaj Gabi miała taki dzień jak mój mały

Witajcie
Ale naprodukowałyście jak w jakiejs drukarni normalnie :D:D:D Ja ostatnio nie mialam czasu, chociaz strasznie korcilo mnie, zeby po powrocie z pracy zobaczyc co u Was :p no ale jak same wiecie na BB na 5 min sie nie siada :D:D:D:D
fogia gratulacje, wiedzialam, ze dasz rade :) tez trzymalam kciuki i pamietalam o Twoim egzaminie :)
karlita gratulacje, super, bedziesz miala parke :):) sliczne ubranka kupilas, body z krawatem normalnie bomba :)
maltanka mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z tym zaczerwienieniem, mi kiedys pielegniarka mowila, ze tak moze byc po szczepieniu
maltanka, madzienka tez widzialam to ogloszenie z aqua aerobic, fajna sprawa chyba :)
antuanet relakcuj sie relaksuj:D:D:D
fornetka super, ze dostalas te prace !!! :) nie ma to jak zostac docenionym :)
zmykam ogarnac to wszystko, bo przez cale 5 dni nie zrobilam nic....

Hej ja juz w domku, poplotkowałyśmy piwko wypiłyśmy i obiecałyśmy sobie częstsze spotkania:tak::tak::tak::tak:

Karlita super zakupy!!!!

Madziarka Nela robi się coraz lepsza agentka!!!:-D:-D:-DDobrze że spacerek udał się:tak::tak::tak:

Maltanka smaruj altacetem powinno zejśc....
Napisałam Ci PW!!!!

Talia u nas sprawdzały sie rajstopki!!!!

Widzę ze rajtki przeważają

Fornetka gratauluję pracy, a jaką dostałas???
mandziula kazdy facet cieszy sie ze swoich nowych 4 kółek Twój nie jest gorszy.

Moja Gabi dzis jechała siedzac nie chciała wcale się polożyc i trzymała sie rurki wózka bo barierki biedna nie ma:(

życzę wszystkim kolorowych snów, trzymajcie się, buziole

no i ja w końcu dotarłam:tak::tak::tak:po południu czyli koło 19 zrobiliśmy sobie spacer z Natalką,,,,oczywiście wracaliśmy na syrenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo nie wzięliśmy jej na ręce:no::no: a potem maruda marudziła i właśnie zasnęła...mam nadzieję, że już do 4 pośpi:sorry2::sorry2: czekamy teraz na mojego brata bo jedzie pociągiem z W-wy ale ma godzinę opóźnienia, bo koło Pilawy była trąba powietrzna i tory musieli czyścić:szok::szok::szok::szok:
My mamy w Kmicicu w Zamborzycach...

o my też tam mamy zaproszenie na 11 września:tak:ale nie pójdziemy, bo Natalka za mała a nie ma z kim jej zostawić:no::no:

ale Gabi dała mi wycisk ....
mam nadzieję ze nie zaczyna się już mokra jesień .... bo ja zwariuję ....

połaziłyśmy po dworze, byłyśmy na zakupach i później zaczął się bunt na całego wózek żle ... sama żle .... na rękach żle ....

teraz udało mi się ją uśpić pewnie znów na 15 min ....

tak mnie krzyż boli że muszę poleżeć!! ogólnie na spacerze jakoś dziwnie mi tak było czułam taki ból w podbrzuszu jak stawiałam prawą nogę ....

musze chyba zakupić gazetę shape podobno jest tam płytka z ćwiczeniami relaksacyjnymi na kręgosłup ....
poniedziałkowe spotkanie z fizjoterapeutą będzie zbawieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zrobiłam fotki zakupionego kombinezonika i dzisiejszych zakupów :lol: :lol:

14749153.jpg

welurowe spodenki uwielbiam takie z Gabi super mi się sprawdziły

57348398.jpg

dwa bodziaczki

24171088.jpg

czaderskie, zwłaszcza bodziak z krawatem:tak::tak::tak:gdzie takie można upolować???:sorry2:

kurczę, głowa coś mnie boli:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zapalam światełko z rana,.... my już na nogach. Wiecie że rano świeciło słonko.... ale niestety już się chowa i znowu robi się ciemno i ponuro... :-(

Znowu dzieci się pobudziły za wcześnie i teraz będę spała na siedząco... kiedy one wyrosną z tego porannego wstawania... :-)
idę sobie robić kawusię! Jak któraś chętna do dołączenia to zapraszam...

reklama
Nelinka pierwsze co zrobiła to zaczęła ręce tytlać po czym siadła pupą w sam środek kałuży... dobrze że M. był w domu to mi zrzucił kolejne spodnie, pieluchę i w samochodzie się przebrałyśmy i poszliśmy dalej -tym razem na hulajnogę :-)

widzisz to taki wiek Gabi wczoraj też ciągle kucała w kałużach i taplała się rączkami.... ale ja nad nią stałam żeby mi nie siadła bo byłyśmy daleko od domu :-D

Karlitka współczuję tego kręgosłupa - mnie też tak bolał jak biegałam za Julem... mam nadzieję że poniedziałek będzie zbawieniem i dowiesz się co robić żeby mniej bolało...
A ciuszki - rewelka! szczególnie ten krawat - ale będziesz miała faceta pełną buzią :-)

mąz wczoraj się uśmiał z tego bodziaka :-D:-D

karlita sliczne ciuszki:tak::tak: biedna jestes z tym kręgosłupem, mnie tez bolał ale dałam jakos radę:tak:

mi się zaczęło z Gabi w 7 miesiącu ...
lubie spać na wznak ... i to mnie gubiło bo normalnie kręgosłup u ciężarnych wygina się w stronę brzucha a w nocy jak spałam na wznak to znów brzuch uciskał mi kręgosłup ale już nawet ta poduszka dla ciężarnych mi nie pomagała ... najgorzej było po porodzie gdy np zgnałam się z pół przy kąpieli małej ... to później mi się coś blokowało i nie mogłam się wyprostować ...musiałam siąść na kanapie zrobić głęboki skłon i dopiero mogłam się wyprostować ale z wielkim bólem do tego łapała mnie rwa kulszowa :no:

miałam z tym iść do ortopedy czy fizjoterapeuty ale najpierw nie miałam z kim małej zostawić, później było ciut lepiej to wiadomo nie poszłam bo co się będę rozczulać nad sobą :-)

a tu bach już w 3 miesiącu ciąży bóle powróciły ....

rozmawiałam teraz o tym z lekarzem powiedział ze tu ortopeda by nic nie poradził
ze w ciąży na kręgosłup działa wielka siła że jest wyginany w różne strony
mam wykonywać ćwiczenia które pokazywali mi w szkole rodzenia
dzisiaj od babci chyba przywiozę sobie taką piłkę z uszami jak są w BUGI bo przy tych bólach bardzo mi pomagała :tak:

Karlita superowe te ciuszki dla małego i uważaj na kręgosłup i na siebie oby coś poradził fizjoterapeuta na kręgosłupa

też mam taką nadzieję:-)

karlita gratulacje, super, bedziesz miala parke :):) sliczne ubranka kupilas, body z krawatem normalnie bomba :)

kochana śniłaś mi się dzisiaj :-D:-D

Talia będę uczyć nastolatki w szkole

powodzenia :szok::-D:-D:-D:-D

dziewczynki spadam bo mąż mnie tu goni jedziemy do moich rodziców
pewnie odezwe sie w niedzielkę wieczorkiem papappapapa

miłego weeekendu

I NIECH SŁOŃCE WYŁAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry