reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
cześć!
My już po spacerku i obiadku tzn ja bo moja Gabcia nie chce dzis jeść. wypina sie na butlę i obiadku nie chciała jeść miała tylko z niego zabawę bo pluła przed siebie aby najdalej, wszystko wiec brudne a z jedzenia nici:baffled::baffled: Nie wiem co ona dzis tak kiepsko z apetytem, mam nadzieje ze tylko dzis. Jutro M zatrudniam do karmienia córci:happy:
Wiecie przeszłam sie dzis pos klepach i się tak zastanawiałam co właściwie upować. Gabi nie ma zbyt wielu rzeczy na jesień zimę.
Misia mam podobny dylemat.

Czy dzieciom lepiej raczkuje sie w rajstopkach, śpiochcach czy półśpiochach Co tak o domu warto mieć dla takiego energicznego malucha?

Karlita
masz racje z tym spotkaniem.Oby te prognozy sie nie sprawdziły.
mandziula ja chciałam rodzicna jaczewskiego ale zrezynowałam bo liczyłam sie z ta odsyłką a do tego sroga zima była w styczniu. Tu w Puławach jest wstretny szpital i też mi brzuch nacisnęli.

Justyna i Madzienka udanej zabawy

coś mi net nawala:baffled:
karlita jak ja byłam to były 4 te po 39 zł ale ja w tamtym tygodniu byłam:sorry2:... karlita a weź Ty się schowaj z taką pogodą:-p:-p:-p
justyna moja siostra rodziła 2 dziecko na Lubartowskiej i była zadowolona, ale co rodząca to inna opinia, a do kogo z Jaczewskiego chodzisz?
madzienka ano też mnie ta pogoda wkurzyła dzisiaj
karlita no właśnie też tak miałam nie raz w domu siedzę nigdzie nie wychodzę a tu awizo w skrzynce:crazy:, pytałam na poczcie bo się wkurzyłam to rzeczywiście jak jest większy list to nie biorą tylko awizo od razu piszą:crazy:
Monika_M witam nową mamę, :tak:bo jeszcze się chyba nie znamy:sorry2:
mandziula to rzeczywiście nieciekawie z tą porodówką:baffled:... ja chyba też, moja bratowa chwialiła sobie Świdnik
justyna jak lekarz wie co robi i umie to zrobić to można
madzienka udanego spotkania

no pogiełao was dzisiaj z tymi postami:-p:-p:-p deszcz na dworze czy co:-p
a do nas przyjechała babcia z dziadkiem, to ma się kto młodym zająć, :-p a małż w samochodzie siedzi...

talia moim zdanie w rajstopkach, a o puławskim szpitalu moja koleżanka też ma nienajlepsze zdanie,

Ostatnia edycja:
ale Gabi dała mi wycisk ....
mam nadzieję ze nie zaczyna się już mokra jesień .... bo ja zwariuję ....

połaziłyśmy po dworze, byłyśmy na zakupach i później zaczął się bunt na całego wózek żle ... sama żle .... na rękach żle ....

teraz udało mi się ją uśpić pewnie znów na 15 min ....

tak mnie krzyż boli że muszę poleżeć!! ogólnie na spacerze jakoś dziwnie mi tak było czułam taki ból w podbrzuszu jak stawiałam prawą nogę ....

musze chyba zakupić gazetę shape podobno jest tam płytka z ćwiczeniami relaksacyjnymi na kręgosłup ....
poniedziałkowe spotkanie z fizjoterapeutą będzie zbawieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zrobiłam fotki zakupionego kombinezonika i dzisiejszych zakupów :lol: :lol:

14749153.jpg

welurowe spodenki uwielbiam takie z Gabi super mi się sprawdziły

57348398.jpg

dwa bodziaczki

24171088.jpg

cześć!
My już po spacerku i obiadku tzn ja bo moja Gabcia nie chce dzis jeść. wypina sie na butlę i obiadku nie chciała jeść miała tylko z niego zabawę bo pluła przed siebie aby najdalej, wszystko wiec brudne a z jedzenia nici:baffled::baffled: Nie wiem co ona dzis tak kiepsko z apetytem, mam nadzieje ze tylko dzis. Jutro M zatrudniam do karmienia córci:happy:
Wiecie przeszłam sie dzis pos klepach i się tak zastanawiałam co właściwie upować. Gabi nie ma zbyt wielu rzeczy na jesień zimę.
Misia mam podobny dylemat.

Czy dzieciom lepiej raczkuje sie w rajstopkach, śpiochcach czy półśpiochach Co tak o domu warto mieć dla takiego energicznego malucha?

Karlita masz racje z tym spotkaniem.Oby te prognozy sie nie sprawdziły.
mandziula ja chciałam rodzicna jaczewskiego ale zrezynowałam bo liczyłam sie z ta odsyłką a do tego sroga zima była w styczniu. Tu w Puławach jest wstretny szpital i też mi brzuch nacisnęli.

Justyna i Madzienka udanej zabawy

Talia dziękuję:-)

Maltanka chodzę do Szymanowskiego
Dziewczyny życzę Wam udanego weekendu:-D:-D:-):-)

reklama
My też właśnie wróciliśmy... choć zapowiadało się nieciekawie bo tylko wyszlismy - dzieciaki w kaloszach pogoniły do kałuży... no i oczywiście Nelinka pierwsze co zrobiła to zaczęła ręce tytlać po czym siadła pupą w sam środek kałuży... dobrze że M. był w domu to mi zrzucił kolejne spodnie, pieluchę i w samochodzie się przebrałyśmy i poszliśmy dalej -tym razem na hulajnogę :-)

Ale fajnie było, na dworze jest cieplutko, dzieciaki pobiegały więc mam nadzieję że mi szybciej padną...

Karlitka współczuję tego kręgosłupa - mnie też tak bolał jak biegałam za Julem... mam nadzieję że poniedziałek będzie zbawieniem i dowiesz się co robić żeby mniej bolało...
A ciuszki - rewelka! szczególnie ten krawat - ale będziesz miała faceta pełną buzią :-)

Madzieńka wypij piwko i za mnie... ach jak mi się chce zimnego piwa....

Mandziula oj to faktycznie nieciekawie miałaś na porodówce... powiem ci że u mnie też próbowali wyciskać Julka ale nie poszło tylko zaczął spadać puls i czekała mnie natychmiastowa cc... też nie wspominam tego najmilej...

No i dzieciaki na mnie wiszą.... idę uspokoić Nelę bo coś wyje... chyba pora na kąpiel....

Do góry