reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antuanet24 szkoda - my ciebie wypatrywałyśmy cały czas... ale to nic - nadrobimy to za dwa tygodnie! :-)

Madzienka dzięki za pogaduchy! Moje dzieciaki zjadły zupę i śpią... tzn Nela jedząc już usypiała w foteliku :-) a Julian jak narazie jeszcze leży i się tłucze na łóżku samochodem ale grzecznie leży więc mam nadzieję że zaraz uśnie! :)

Fogia zdrówka dla Filipka podsyłam!!! Biedny, pewnie teraz bardziej się boi że będzie bolało i dlatego tak panicznie nie chce wstać z łóżka. Oby to nie było nic poważniejszego...

Sunday ale mi smaka na tą zieloną herbatkę narobiłaś... ja chyba też sobie zrobię :-) mam taką z limonką pychaaa... :)

Nie mam pomysłu co dziś na obiad szybkiego zrobić - Misia co dziś wymyśliłaś? :-) może znowu od ciebie ściągnę :-)

Karlita czekamy na foteczki!!!

Talia z mieszkaniem już jesteście bliżej niż dalej... ale zobaczysz jak fajnie wreszcie będzie na swoim!

Marta do zobaczenia na pl wolności! :-)

idę zrobię sobie tą herbatkę i jeszcze na chwilkę do was zasiądę... może przeszukam neta za szybkim obiadkiem :) bo na serio jakoś nie mam pojęcia co dziś zrobić...

reklama
witam i ja, wkońcu mam chwilkę dla siebie bo udał mi ise Mikołaja uspać:tak: jakiś mi się uparty na usypianie robi:no::no:

fogia zdrówka dla Filipka oby to ie było nic poważnego:tak:

antuanet miłego wypadu na zakupy:tak::tak:

karlita super że odpczełaś i że wyjazd udany, no i w ońcu się odezwałaś a juz się zaczynałyśmy martwić:tak::tak:

misia mój mikołaj jak zaczał sie rozkopywac to spał w śpiworku, a teraz jak jest gorąco to śpi w samym pajacyku tylko czasami go pieluszka flanelowa przykrywam:tak::tak::tak: śpi tak już od jakiś 3 tygodni i nie zauważyłam żeby zmarzł:tak: jak mu za gorąco to się budzi więc wolę żeby mu chłodniej było:-D:-D

talia fajnie że weselicho udane:tak::tak: ja już się nie mogę doczekac sierpnia bo tez mamy wesele a mam straszną ochotę na taką imprezę:-D:-D:-D

a ja jak zwykle po polu ledwie żyję:dry::dry::dry:no ale... za 3 godzinki spotkanko:tak::tak::tak::tak: ale się cieszę:tak::tak::tak:, zabieram jeszcze taką koleżankę ze sobą :tak::tak::tak::tak:

pisałyście o pieczonej szyneczce to ja wam powiem że ja robię taka prawdziwą wędzoną:-p:-p:-p:-p:-p pysznościowa....
to zmykam się ogarnąć i do zobaczenia

I ja zawitałam...Jula śpi a ja dumam nad obiadem:-D:-D:-D:-D i tez nie mam pomysłu
Mogliby wymyślić jakieś tabletki...człowiek łyknąłby i już po obiedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Madzia ja również dziękuję za pogaduchy i dobre słowa....

Sunday super że foremki spodobały sie:tak::tak::tak:

Karlita no nareszcie powiedziałabym gdybym nie rozmawiała z Tobą rano:-D:-D:-D

Marta na pl wolności spotykamy się koło fontanny będziemy ok.16.45

Fogia zdróweczka dla Fifiego...coś nie masz szczęścia żeby nas poznać:sorry2::sorry2::sorry2:

Antuanet szkoda, bo dzisiaj wyjątkowo pusto było:tak::tak::tak:i udanych zakupów w warszawie

Talia super że z mieszkaniem cos ruszyło sie

KETTLER ROWEREK HAPPY PLUS SURFER FOR BOYS (1112234097) - Aukcje internetowe Allegro taki rowerek Maks dostanie na urodzinki, posiedzialam na allegro i znalazlam tanszy niz tutaj w sklepie, maja mi przyslac jutro kurierem pobraniowym, wyjdzie mi 60zl taniej niz w sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zaczynam sie zastanawiac nad pojsciem na to spotkanko ale nie mam z kim Maksa zostawic a jak pojde z nim to nic sie nie dowiem bo nie da mi posiedziec. A poza tym gdzie tam samochod zostawic?-masakra jest w centrum na tygodniu!!!:-(

Ja na obiad tez nie wiem co zrobic, Maks zjadl zupe i chyba obiore miesko ze skrzydelek i jemu potrawke na szybko zrobie z ryzem. A dla M....nie wiem....:confused:

A na niedziele do tortu chyba zrobie jeszcze cos takiego http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/miodowe_semifreddo/

Ostatnia edycja:
KETTLER ROWEREK HAPPY PLUS SURFER FOR BOYS (1112234097) - Aukcje internetowe Allegro taki rowerek Maks dostanie na urodzinki, posiedzialam na allegro i znalazlam tanszy niz tutaj w sklepie, maja mi przyslac jutro kurierem pobraniowym, wyjdzie mi 60zl taniej niz w sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zaczynam sie zastanawiac nad pojsciem na to spotkanko ale nie mam z kim Maksa zostawic a jak pojde z nim to nic sie nie dowiem bo nie da mi posiedziec. A poza tym gdzie tam samochod zostawic?-masakra jest w centrum na tygodniu!!!:-(

rowerek super i cena Maksio bedzie zachwycony!!!

A z tego co pamiętam to na dolnej panny marii jest parking...

Czesc Dziewczyny :)
Własnie wróciłam z mega zakupow - przypadkiem wracając z pracy zaszłam do lumpka i nakupiłam ciuszków dla malucha hohoho za 35 zł - wszystkie bez znaczenia na rozmiar i fason po 1zł. Wy korzystacie z używanych ubranek?

sunday świetny ten rowerek, Maksiowi napeno się spodoba:tak::tak::tak:

co do spotkania to ja zobaczę czy zdąże na Plac wolności czy gdzies na Dolnej panny marii do was dołączę, będę was wypatrywać:-D:-D:-D a taiej gromady to chyba nie przegapię:no::no::no:

Mama Iza ja kupowałam w lumpku rzeczy dla Mikołaja, przeważnie pajacyki body bo mię go łatwo w to ubierało. no i te ciuszki są z trochę lepszej baewłny niz te polskie,

Ostatnia edycja:
reklama
Mama Iza ja kupowałam w lumpku rzeczy dla Mikołaja, przeważnie pajacyki body bo mię go łatwo w to ubierało. no i te ciuszki są z trochę lepszej baewłny niz te polskie,

To fajnie :) W sumie to nie mam koleżanek, które mają już dzieci, więc nawet nie wiem czy inne mamy też tak robią :) ja jestem zachwycona tymi ciuszkami : żadnych plam, wad, ani rozciągnięte, ani "zużyte", niektóre to jak nowe, inne naprawdę z metkami :p Chyba nie mogę wyjść z podziwu, że tak mi się udało ;)))

Już zbieram sobie ciuszki nie tylko na 56 ale i na 80 cm... Na pewno wkrótce się przydadzą :)
Aha, mam pytanie, czy wie któraś z Was Dziewczyny ile cm na tydzien średnio rośnie maluch?

Do góry