reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
cześć kobitki
co tutaj takie pustki
Zrobiłyście mi wczoraj laseczki smak na ta pierś tylko ja tez będę robiła z kurczaka,
a teraz korzystam ze mój krzykacz śpi i idę pod prysznic jak by co to do zobaczenia wieczorkiem
Madzienka co do kremu to ja używam z AA PRESTIGE przeciwzmarszczkowy dla 30+ i jestem z niego zadowolona

I ja się witam....powoli szykujemy się do Bugi....

A więc miłego dzionka!!!!

Dzięki Fornetka

Madziarka juz opróżniłam skrzynkę...i fotkę wysłalam;)

Wlasnie mi przypomniala fornetka Madzienka co do kremu to ja obecnie uzywam a Avon taki lekki krem z drobinkami koloryzującymi a na noc z tez mam z avon tez z ten serii tylko bez tych granulek. jestem bardzo zadowolona.

Wczoraj upiekłam szynke, pierwszy raz mi moja wlasna smakuje, zawsze to jadlam bo byla a tak to dawalam troszke mamie i M robilam kanapki a ta mniam!!!Tylko teraz inczej ja robilam niz wczesniejsze, moze dlatego jest w koncu taka dobra!!!!!!!!!!!!:-)

Sunday, przypomniałaś mi, kiedyś robiłam taką pychotę. Najpierw przez 12 chyba godzin moczyła się w mleku, potem na patelnię dobrze obsmażałam z obu stron, sól, sok z cytryny i nie pamiętam czy coś jeszcze i na 2'5 (chyba) godziny do pieca. Mmmmmmmm taka pyszna była że aż zgłodniałam na samą myśl. Idę w końcu to śniadanie robić :) Jak Ty piekłaś swoją?
Miłego dnia!

Sunday, przypomniałaś mi, kiedyś robiłam taką pychotę. Najpierw przez 12 chyba godzin moczyła się w mleku, potem na patelnię dobrze obsmażałam z obu stron, sól, sok z cytryny i nie pamiętam czy coś jeszcze i na 2'5 (chyba) godziny do pieca. Mmmmmmmm taka pyszna była że aż zgłodniałam na samą myśl. Idę w końcu to śniadanie robić :) Jak Ty piekłaś swoją?
Miłego dnia!

Ja na początku na dzien(prawie) wstawilam sol solanke z soli peklowej, potem na tyle samo mniej wiecej w marynacie(ale sama ja zrobilam) + czosnek pokrojony na kawalki i obracalam ja w tej zalewei co jakis czas. Potem do rekawa z marynata i pieklam ponad 2 godziny ale zmniejszalam temperature zeby mi sie nie spalila na wior tylko doszla, aa i w rekawie po rozgrzaniu zrobilam dziure i polewalam ta marynata zeby nie byla sucha w polowie, potem studzilam w tym rekawie i polewalam tez cos jakis czas tym sosem zeby nie byla sucha. tyle roboty w sumie dwa dni ale warto bylo!!!!!!!!:-)

reklama
Witajcie,
i znowu cieplutkoc:-):-):-):-):-)czyli znowu pojedziemy się opalać:-):-)

Wczoraj upiekłam szynke, pierwszy raz mi moja wlasna smakuje, zawsze to jadlam bo byla a tak to dawalam troszke mamie i M robilam kanapki a ta mniam!!!Tylko teraz inczej ja robilam niz wczesniejsze, moze dlatego jest w koncu taka dobra!!!!!!!!!!!!:-)

Podaj przepis:tak::tak:

Miłego dnia!

hmmm...brzmi fajnie, muszę spróbować:tak::tak:
ja robiłam taką szynka wg mojego męża - szynka, wg, mojego, męża i jak się spróbuje domowej to sklepowa jest obrzydliwa:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry