Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witam się i ja z rana i zmykam myć głowę żeby nie spóźnić się do bugi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sunday, przypomniałaś mi, kiedyś robiłam taką pychotę. Najpierw przez 12 chyba godzin moczyła się w mleku, potem na patelnię dobrze obsmażałam z obu stron, sól, sok z cytryny i nie pamiętam czy coś jeszcze i na 2'5 (chyba) godziny do pieca. Mmmmmmmm taka pyszna była że aż zgłodniałam na samą myśl. Idę w końcu to śniadanie robić Jak Ty piekłaś swoją?
Miłego dnia!
Wczoraj upiekłam szynke, pierwszy raz mi moja wlasna smakuje, zawsze to jadlam bo byla a tak to dawalam troszke mamie i M robilam kanapki a ta mniam!!!Tylko teraz inczej ja robilam niz wczesniejsze, moze dlatego jest w koncu taka dobra!!!!!!!!!!!!:-)
Sunday, przypomniałaś mi, kiedyś robiłam taką pychotę. Najpierw przez 12 chyba godzin moczyła się w mleku, potem na patelnię dobrze obsmażałam z obu stron, sól, sok z cytryny i nie pamiętam czy coś jeszcze i na 2'5 (chyba) godziny do pieca. Mmmmmmmm taka pyszna była że aż zgłodniałam na samą myśl. Idę w końcu to śniadanie robić Jak Ty piekłaś swoją?
Miłego dnia!