reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
i znowu cieplutkoc:-):-):-):-):-)czyli znowu pojedziemy się opalać:-):-)

ja robiłam taką szynka wg mojego męża - szynka, wg, mojego, męża i jak się spróbuje domowej to sklepowa jest obrzydliwa:baffled::baffled::baffled::baffled:

A gdzie jezdzicie sie opalac???W ogole to misia przypomnij mi skad ty jestes?

ten przepis tez jest ciekawy!!!! A z tym porownaniem do sklepowej to sie zgadzam w 100%!!!!!!

Spadam,jade po florexpolu zobaczyc rowerek dla Maksa.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tydzień na BB:szok::szok::szok: Nawet nie wiem kiedy to zleciało, czytałam pobieżnie Wasze "zeznania" i gratuluję ciezarnym dobrego samopoczucia oby tak dalej szczególnie ze zbiżają się upały.
Ja sie wybawiłam na weselu. Od piątku mój M zaczyna urlop i chyba nie wybierzemy sie juz nigdzie poza wyjazdem do rodziców, bo kasy szkoda. Spółdzielnia w której byliśmy zapisani rusza z budowa bloku, mamy juz tam zaklepane mieszkanie więc każdy grosz sie przyda i chyba skończy się na tym że na wtórnym nie znajdziemy takiego które będzie nam odpowiadać i poczekamy aż nam wybudują. Szkoda tylko że to tak długo potrwa zanim się tam wprowadzimy.

A gdzie jezdzicie sie opalac???W ogole to misia przypomnij mi skad ty jestes?

ten przepis tez jest ciekawy!!!! A z tym porownaniem do sklepowej to sie zgadzam w 100%!!!!!!

Spadam,jade po florexpolu zobaczyc rowerek dla Maksa.

Jestem z Lublina, mieszkamy na Wieniawie:tak::tak::tak:a opalamy się u rodziców na wsi w Maryninie - wieś koło Konopnicy:tak::tak::tak: ja też znikam, bo pogoda robi się ładna to trzeba wykorzystać:tak:mam tylko do Was pytanie, co zrobić...do tej pory Natalka spała pod kocykiem...dziś rano zauważyłam, jak się nim bawi i naciąga sobie na twarz...i nie wiem, czy przykrywać ją czymś innym by sobie nic nie zrobiła, czy kocyk jest bezpieczny:confused::confused::confused::dry::dry::dry::dry::dry:

hej hej jestem :)
dziekuję za troskę :)

my ciut w rozjazdach :) od czwartku byliśmy u znajomych za zieloną górą ;) jak wróciliśmy to od razu następnego dnia pojechałam do teściów a tu bardziej skupiam sie na pracy ;)

czuję się dobrze - brzusio się zaokragla - już się nie da ukryć ciąży ;) hehehehe po weekendzie jak wróce do domu wrzucę pare fotek z wyjazdu bo tu mam takiego laptopa i taki internet że szkoda gadać :)

miłego dnia kochane :)

Karlita, witaj kochana. Czekamy na focie;-):tak:.
Talia, dobrze,że z mieszkaniem już bliżej niż dalej i że wesele było udane:tak:.
Dla M obiad podszykowany a zaraz po przyprawy zmykam - nie mogę doczekać się spotkania z Wami:tak::tak::cool2:.

Witam :-):-):-):-)
Ja mam dzisiaj wolne i zaraz na plażę się wybieram :tak::tak:
Co do szynki domowej to takiego smaka mi narobiłyście a ja chyba muszę poczekać dopiero jak do Pl wrócę i przypomniała mi się od razu szyneczka Martuśki ;-);-):tak::tak:
Sundey szoruj podłogi szoruj bo przy raczkującej niuni nic się nie ukryje :-D:-D:-D
Karlita chwal się brzuszkiem :tak::tak::tak:
Misia nieraz byle co i wypadek się zdarza, niby kocyk nie wydaje mi się niebezpieczny, musisz co jakiś czas wchodzić do pokoju gdzie śpi i patrzeć - nic bardziej mądrego nie przychodzi mi do głowy, no chyba że bedziesz ubierać ją do spania w śpiworek jakiś lekki
Talia jak by nie było to zawsze masz pewność że posiadanie własnego mieszkanka zbliża się :tak::tak::tak:
A ja coraz częściej zastanawiam się czy nie przeprowadzić się tu na stałe i spróbować od nowa życia tutaj, wiadomo że początki będą bardzo trudne bo mąż nie zna języka i zbyt cierpliwy nie jest ale co za przyszłość czeka nas w Polsce - żadna

Hej dziewczynki
u nas troszkę problemów. Wczoraj na spotkanku chełmianek Filipek bawił się rewelacyjnie ale pod sam koniec miał mały wypadek. Płakał bardzo, skarżył się, że boli go rączka w łokciu, w ogóle nią nie ruszał. Myślałam, że może po pewnym czasie mu przejdzie ale nic na to nie wskazywało. Pojechaliśmy do rodzinnej, a to wysłała nas do szpitala. Zrobili mu prześwietlenie, zbadali i stwierdzili, że to dystorsja czyli skręcenie stawu. Podobno to częsty uraz u dzieci i powinno przejść po 2-3 dniach. Mamy go obserwować, robić zimne okłady, dostaliśmy maści. Jak nie przejdzie to mamy znowu do nich przyjechać. Noc była taka sama, rączka go raczej nie bolała ale bardziej dokuczała mu jedna pozycja w spaniu. Dziś od rana bunt, nie da się do niej dotknąć, nawet w paluszki, leży cały czas w łóżku nie chce wstać. Tylko, że w sumie nie wiem czy faktycznie go boli czy więcej w tym wszystkim paniki i histerii, że boleć będzie. Sama już nie wiem, jak mu do jutra nie minie to pojedziemy jeszcze raz do szpitala.
W związku z tą sytuacją nie pojawię się dziś dziewczyny na spotkaniu, nie chcę Fifcia zostawiać samego. Marta ma wziąć moje foremki i zapłacić za nie, a ja się z nią jutro rozliczę.
Dzięki Marta :) Ja tez dziękuję, cieszę się że w końcu Was poznałam, szkoda tylko że zakończenie takie nieciekawe :(
My też się cieszymy, że mogłyśmy Cię spotkać. Nie martw się, to będą tylko nieprzyjemne dobrego początki. Następne spotkanie na placu zabaw na górce albo pojedziemy na S.

Witajcie
sunday_ moim zdaniem w Rampersie jest taniej niż w BF, w Rampersie ubranka firmowe są drogie np. firmy Wójcik
misia2010 miłego wypoczynku na działeczce.
karlita super że się odezwałaś, dobrze że wszystko z Wami w porządku.
talia super że z mieszkaniem coś się ruszyło.
anaconda27 miłego opalania, jak wrócisz nie poznamy Cię...:-)
fogia ale mieliście przejścia. Zdrówka dla Filipka.:-)
A mnie wnerwił dzisiaj M, bo mi nie zostawił fotelika dla Kubusia:cool2: A bez fotelika boję się jeździć nawet taxi więc dlatego nie pojechaliśmy do Bugi...Tak mi szkoda, bo się wyszykowałam, ja do garażu a tam zonk...:baffled: Z tej złości posprzątałam całe mieszkanie, wyszorowałam łazienkę a teraz pakuję walizkę:tak: Kuba na szczęście od 9:40 śpi więc pewnie zaraz będzie się budził...Miłego dzionka.:-)

Antuanet jak dobrze zlosc na Ciebie dziala!!!:-) Pakujesz walizke????????
fogia zdrówka dla Filipka!!!Bidulek!
anaconda ale Ci super ja tez chce na plaże ale tak co ty!!!!!

My niedawno wrocilismy do domu, rowerek prawie wybrany Maksio troszke pojezdzil. W sobote pojedziemy kupic. Foremnki odebrane od Madzieńki bardzo fajne, Maks cały czas je trzyma w rekach w samochodzie ;-) zanim poszlismy do domu trzeba bylo wyprobowac wiec poszlismy na plac i "działają" Madzienka dzieki raz jeszcze!!!!!:tak::tak::-):-)
Teraz zjadl zupe i usnał, troszke spokoju, moze zrobie sobie zieloną herbate i sie położe to cały czas dokucza mi bol podbrzusza!:-(

reklama
Do góry