reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta Kuba prawie zasnął na kanapie w salonie taki był zmęczony po zabawie na sali:-) Mnie też nogi bolą tyle się za nim nalatałam:rolleyes::wink:

reklama
Bo jak już doczytam do końca co napisałyście przez kilka dni to przeważnie zastaje mnie północ i mózg mi się lasuję Muszę sobie notatki robić Takie uroki pracy na etacie:-D

Super kredki a jak smakowicie wyglądają;-):tak::cool:.
Dziewczyny wielkie dzięki za spotkanie:tak:, Juli z bolącymi nogami ledwo do przychodni doszedł:tak:.
Przyprawy jutro kupię a i bilet na pociąg też już wykupiony:tak::cool:.
Madzienka, ja niczym się nie ciapię na twarzy, chyba że jakieś święto to baza silikonowa i podkład z Soraya.

Dzięki Marta :) Ja tez dziękuję, cieszę się że w końcu Was poznałam, szkoda tylko że zakończenie takie nieciekawe :(
Wrzuciłabym zdjęcia, zaraz jeszcze pozaczepiam Madzienkę :)

Jesteśmy w trakcie czytania "Pinokia", matko kochana, ile drastycznych szczegółów, omijam, przeinaczam ale może niepotrzebnie? Ja czytałam to w dzieciństwie i nie mam żadnej traumy, hmm...

Chyba też na mecz idę, w końcu tylu Polaków na boisku :)

Ok.....

A ja mam do Was prośbę/pytanie napiszcie mi jakich kremów do buziek używacie???:blink::blink::blink::blink:

ja to różnych próbuje, róznicy między nimi nie widzę, teraz akurat mam nivea na dzień i na noc

Hej :-):-):-):-)
Ból w podbrzszu minął i oby już nie wrócił, poza tym u mnie nic nowego.

no to super

Maltanka od jutra w realu są pampki w promocji 2xjumbo pack za 85zl:tak::tak::tak::tak:

w leclercu też http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=405&diri=1 ale nie wiem, gdzie lepsza oferta, bo nie wiem po ile pieluch w zestawach:sorry2:

dzięki;-)

a u nas nie ma meczyku:-p
my po gościach, do tego małż mi nerwa zrobił :wściekła/y: i idę spać

Maltanka, nie nerwuj się!

Dobrze, że my już pieluch nie używamy. W sumie od niedawna a wydaje mi się jakby to wieki były :tak:
Ucieszyłam się bardzo z bramki "Hiszpańczyka" ;) i z wygranej Hiszpanii! Trochę mi dzisiajsze stresy nawet odpuściły. Teraz nie wiem komu mam kibicować w finale :) Ale pewnie Hiszpanii bo tam ładniejsi chłopcy ;-)
Dobrej nocy wszystkim życzę!

Madzienka pisalas ze bylas w Rampersie tam jest naprawde tak drogo?Chodzi mi o porownanie z BF????

Jest drogo a czy drożej od BF to nie wiem...ubrań tam nie kupowałam
le sklep warto zobaczyc jest duży dwupiętrowy wszystko ładnie porozkładane...lubię takie sklepy....w porównaniu z poprzednią siedzibą o niebo lepszy!!!!!

Wrzuciłabym zdjęcia, zaraz jeszcze pozaczepiam Madzienkę :)

PW!!!!

reklama
Jest drogo a czy drożej od BF to nie wiem...ubrań tam nie kupowałam
le sklep warto zobaczyc jest duży dwupiętrowy wszystko ładnie porozkładane...lubię takie sklepy....w porównaniu z poprzednią siedzibą o niebo lepszy!!!!!

Wlasnie widzialam stronke i foty, sklep swietnie sie prezentuje!:-)

Witam pierwsza! Nie wiem co mi sie stalo,ale obudzilam sie pol godz temu i czuje sie wyspana tylko mnie okropnie jajniki bolą!:-( nie wiem czemu jajeczkowanie chyab wylkuczone skoro biore tabsy:szok::-( dobrze ze jutro ide do gina do tak dlugo bym nie pochodzila, a zalatane dni przede mna, i musze porządnie mieszkanie ogarnąc bo w niedziele bede goscic niunie ktora raczkuje :tak::tak::tak:

Do góry