reklama
sunday_
Fanka BB :)
Marta Kuba prawie zasnął na kanapie w salonie taki był zmęczony po zabawie na sali:-) Mnie też nogi bolą tyle się za nim nalatałam
oo jak Cie dawno tu nie było?!?!?!?!?!?
Super kredki a jak smakowicie wyglądają;-).
Dziewczyny wielkie dzięki za spotkanie, Juli z bolącymi nogami ledwo do przychodni doszedł.
Przyprawy jutro kupię a i bilet na pociąg też już wykupiony.
Madzienka, ja niczym się nie ciapię na twarzy, chyba że jakieś święto to baza silikonowa i podkład z Soraya.
Dzięki Marta Ja tez dziękuję, cieszę się że w końcu Was poznałam, szkoda tylko że zakończenie takie nieciekawe
Wrzuciłabym zdjęcia, zaraz jeszcze pozaczepiam Madzienkę
Jesteśmy w trakcie czytania "Pinokia", matko kochana, ile drastycznych szczegółów, omijam, przeinaczam ale może niepotrzebnie? Ja czytałam to w dzieciństwie i nie mam żadnej traumy, hmm...
Chyba też na mecz idę, w końcu tylu Polaków na boisku
Już!!!
Maltanka od jutra w realu są pampki w promocji 2xjumbo pack za 85zl
w leclercu też http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=405&diri=1 ale nie wiem, gdzie lepsza oferta, bo nie wiem po ile pieluch w zestawach
1-0 dla Hiszpanii:-):-):-)
Ostatnia edycja:
maltanka
Ok.....
A ja mam do Was prośbę/pytanie napiszcie mi jakich kremów do buziek używacie???
ja to różnych próbuje, róznicy między nimi nie widzę, teraz akurat mam nivea na dzień i na noc
Hej :-):-):-):-)
Ból w podbrzszu minął i oby już nie wrócił, poza tym u mnie nic nowego.
no to super
Maltanka od jutra w realu są pampki w promocji 2xjumbo pack za 85zl
w leclercu też http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=405&diri=1 ale nie wiem, gdzie lepsza oferta, bo nie wiem po ile pieluch w zestawach
dzięki;-)
a u nas nie ma meczyku
my po gościach, do tego małż mi nerwa zrobił i idę spać
Maltanka, nie nerwuj się!
Dobrze, że my już pieluch nie używamy. W sumie od niedawna a wydaje mi się jakby to wieki były
Ucieszyłam się bardzo z bramki "Hiszpańczyka" i z wygranej Hiszpanii! Trochę mi dzisiajsze stresy nawet odpuściły. Teraz nie wiem komu mam kibicować w finale Ale pewnie Hiszpanii bo tam ładniejsi chłopcy ;-)
Dobrej nocy wszystkim życzę!
Dobrze, że my już pieluch nie używamy. W sumie od niedawna a wydaje mi się jakby to wieki były
Ucieszyłam się bardzo z bramki "Hiszpańczyka" i z wygranej Hiszpanii! Trochę mi dzisiajsze stresy nawet odpuściły. Teraz nie wiem komu mam kibicować w finale Ale pewnie Hiszpanii bo tam ładniejsi chłopcy ;-)
Dobrej nocy wszystkim życzę!
Madzienka pisalas ze bylas w Rampersie tam jest naprawde tak drogo?Chodzi mi o porownanie z BF????
Jest drogo a czy drożej od BF to nie wiem...ubrań tam nie kupowałam
le sklep warto zobaczyc jest duży dwupiętrowy wszystko ładnie porozkładane...lubię takie sklepy....w porównaniu z poprzednią siedzibą o niebo lepszy!!!!!
Wrzuciłabym zdjęcia, zaraz jeszcze pozaczepiam Madzienkę
PW!!!!
Marta1981
Rodzyneczka
Taa a kto na najwyższy poziom wchodził.Marta Kuba prawie zasnął na kanapie w salonie taki był zmęczony po zabawie na sali:-) Mnie też nogi bolą tyle się za nim nalatałam
Zmykam bo M mnie goni.
reklama
sunday_
Jest drogo a czy drożej od BF to nie wiem...ubrań tam nie kupowałam
le sklep warto zobaczyc jest duży dwupiętrowy wszystko ładnie porozkładane...lubię takie sklepy....w porównaniu z poprzednią siedzibą o niebo lepszy!!!!!
Wlasnie widzialam stronke i foty, sklep swietnie sie prezentuje!:-)
Witam pierwsza! Nie wiem co mi sie stalo,ale obudzilam sie pol godz temu i czuje sie wyspana tylko mnie okropnie jajniki bolą!:-( nie wiem czemu jajeczkowanie chyab wylkuczone skoro biore tabsy:-( dobrze ze jutro ide do gina do tak dlugo bym nie pochodzila, a zalatane dni przede mna, i musze porządnie mieszkanie ogarnąc bo w niedziele bede goscic niunie ktora raczkuje