Masz na myśli siebie czy dzieciaczki???
Dla nas
dzieki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz na myśli siebie czy dzieciaczki???
Super kredki a jak smakowicie wyglądają;-).
Misia ja też zrobiłam tą pierś dziś... tylko ja miałam kurczakową a nie indyczą, przyprawiłam, posoliłam, zalałam oliwą i odstawiłam do lodówki... stało cały dzień, później pokroiłam jabłuszka i zapiekłam - efekt rewelacyjny!!!! Pyszna pierś wyszła - bardzo mięciutka i z takim super smaczkiem!!! Polecam i dziękuję za przepisik!!! Już go zapisuję do swojego zeszytu :-)
Anaconda super że ból minął - oby już nie wrócił!!! A jak z upałami - ile masz teraz stopni?
Marzenka tęsknimy... może się urwiesz z pracy i przynajmniej na chwilkę wpadniesz do bugi co?
Karlita a co z Wami? jak się czujesz??? Nie daj się prosić i napisz choć słowo!!! bo się zaczynamy denerwować.... ;-(
No i popisałam - Neli się włączył alarm... idę bo nie mogę jej wysłuchać.
Madzienka PW!!!!