reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
a ja wam powiem że nawet lubie lepić pierogi:tak::tak::tak: i jeść:-D:-D:-D
sunday, dziś robiłam takie z ziemniakami i pasztetem (jak ruskie tylko zamiast sera dałam pasztet) i do tego usmażona cebulka..... pyszności:tak::tak::tak::tak::tak:

fane spotkanoko nam się szykuje jutro:tak::tak::tak:

Hej :-):-):-):-)
Ból w podbrzszu minął i oby już nie wrócił, poza tym u mnie nic nowego.
Madzienka jeśli chodzi o krem dla ciebie to ja od dawna używam tylko nivea soft, dodam że mam uczulenie na niektóre kremy więc jak już ten mi przypasował to go stosuję :tak::tak::tak:
Fogia super że dzidzia rośnie zdrowo i ty też dobrze się czujesz :tak::tak::tak:
Martuśka trzymam kciuki za suwaczek :tak::tak::tak::tak:
Co do wybryków naszych dzieci to Maja też miała fazę że płakała i się złościła tak koło drugiego roku życia i chyba większość dzieci tak ma więc cierpliwości i konsekwencji w postępowaniu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
madziula to ja się łapie na pierogi od ciebie bo ja to mam lewe rece do pierogów aż wstyd powiedzieć bo mama na gastronomie i tam pierogi to ida w ilościach ogromnych, ale musze sie pochwalić zrobiłam sama (prawie przy pomocy telefonu zaufania do mamy) barszcz na boćwince i wyszedł super
Misia jak zrobisz te piersiątka to daj znać jak to jest w rzeczywistości
Sunday ja nie pomogę bo tez chodzę do gin prywatnie.

reklama
a ja wam powiem że nawet lubie lepić pierogi:tak::tak::tak: i jeść:-D:-D:-D
sunday, dziś robiłam takie z ziemniakami i pasztetem (jak ruskie tylko zamiast sera dałam pasztet) i do tego usmażona cebulka..... pyszności:tak::tak::tak::tak::tak:

fane spotkanoko nam się szykuje jutro:tak::tak::tak:

hmmm....ciekawe te pierogi....muszę kiedyś spróbować:tak:

misia to czekamy na piersiowe relacje:-D

Pozdrowienia dla wszystkich babeczek od marz - w wolnej chwili zajrzy do nas;-)

a ja mam dzisiaj gości (niespodziewanych), dobrze, że samochód już oddali, bo trza do biedronki skoczyć:sorry2:

Piersi wyszły super, nawet nie takie suche jak zwykle:tak::tak::tak:ja dodałam winka nieco;-)
udanej wizyty gości życzę:tak::tak::tak::tak:

Ok.....

A ja mam do Was prośbę/pytanie napiszcie mi jakich kremów do buziek używacie???:blink::blink::blink::blink:
ja próbuję różnych:sorry2:

Hej :-):-):-):-)https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gif
Ból w podbrzszu minął i oby już nie wrócił, poza tym u mnie nic nowego.

super, że lepsze samopoczucie:tak::tak::tak:

Do góry