reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie w Krainie Deszczowców!
Tak sie cieszę z dzisiejszej pogody że pojęcia nie macie! Uwielbiam :) Upału za to nie znoszę. Od jutra temperatura ma znowu gwałtownie rosnąć :no::-(Wiem bo sprawdzałam właśnie prognozę długoterminową, przyjaciółka przyjeżdża na 3 tygodnie i załamałam ją przed chwilą, przez najbliższe 2 tygodnie upały, 35 stopni... :( Potem nie wiem ale nie wiem też czy chcę wiedzieć ... Także Anaklim raczej puchowych kurtek nie bierz :blink:

My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie:-D:-D:-D:-D
Skierowie wzięliśmy!!!!

Madzieńka, faktycznie wysoka ta Twoja Juleczka! Pewnie po rodzicach? Mój kurdupelek mierzy 87 cm a ma 2 lata i prawie 8 miesięcy!(ale fakt,że jest niska jak na swój wiek).

Fornetko, współczuję tego gadania :( Staraj się nie przejmować, chociaż bardzo trudno, wiem bo miałam podobnie, czasami wolałam do mamy nie jezdzić. Wytrzymasz! No i dzięki, kochana, że we mnie wierzysz :-)

Mandziula, pierogi! Matko kochana! Ja to z wielkiej miłości jak jesteśmy 8 lat po ślubie pierogi ze 3 razy na urodziny mu zrobiłam, ale to było z mojej strony ogromne poświęcenie :) Lepienie pierogów to dla mnie dramat, za długo trwa :) Szczęśliwy byłby jedząc je nawet codziennie, ale niestety. Podziwiam Cię! :)

Madzienka, kawa wygląda smakowicie. Tak myślałam że to kawa z mlekiem plus spienione mleko, język mi się do monitora wydłużył! My mamy ekspres ciśnieniowy od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że kawa rozpuszczalna teraz mi wcale nie smakuje i nie wiem jak mogłam ją pić przez tyle laT.

Fogia, byłam wczoraj na Dzidziusiowie - dzięki Twojemu suwaczkowi :) Zrobiłyśmy kolorowe kredki, pochwalę się jeśli wyjdą :)

Idę młodzieży zaserwować coś do jedzenia bo chyba jakieś takie głodne, patrzą na mnie dużymi oczami :-D chyba mi dzisiaj trochę odbija, wybaczcie :)
Miłego dnia!

I jeszcze kawa dla wszystkich

Zobacz załącznik 262634

Ostatnia edycja:
reklama
szalom ja byłam w Rampersie, teraz jest na Inżynierskiej, ceny to tam mają niezłe:baffled:
sundey widzę, że wy się nocnikujecie, my próbowaliśmy zacząć, ale skapitulowałam jak nie miałam w co go już przebrać i za każdym razem pokazuje że na nocnik trzeba, a ten nic leje w gacie, albo na podłogę jak puszczę bez:dry: patrzy się i pokazuje, że tu zrobił i tyle:sorry2:

H od godziny leży w łóżeczku i jęczy, próbuje usnąć, ja nie wiem co się temu dziecku stało na rękach chce usypiać:wściekła/y:

misia super obiadek masz,musze to kiedys zrobic!!!!:-)

Madzienka najpierw mleko a potem kawa? ja mialm kiedys taki spieniacz kupiony w markiecie ale zywot jego byl bardzo krotki!!!!

z moim spieniaczem było tak samo:wściekła/y::wściekła/y:

misia obiadek pycha, ja mam jeszcze wczorajszy sos, a ta pierś wygląda smacznie, muszę wypróbować:-)
dam Wam znać, co wyszło z tej piersi, bo robię po raz pierwszy:tak:

Witam ;) Ja może tak poza tematem.. a i forum przegrzebałam trochę i nie mam juz siły... a mianowicie chciałam się dowiedzieć, czy byłyście/słyszałyście o tej firmie RAMPERS Rampers - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klup

sama tam nie byłam, bo z małą jeszcze nie wejdziesz a już wychodzić trza:no::no::no:mąż był i ponoć sporo rzeczy mają na Inżynierskiej...cenowo zaś jak BF albo i drożej:wściekła/y:

Mandziula, pierogi! Matko kochana! Ja to z wielkiej miłości jak jesteśmy 8 lat po ślubie pierogi ze 3 razy na urodziny mu zrobiłam, ale to było z mojej strony ogromne poświęcenie :) Lepienie pierogów to dla mnie dramat, za długo trwa :) Szczęśliwy byłby jedząc je nawet codziennie, ale niestety. Podziwiam Cię! :)

I jeszcze kawa dla wszystkich

Zobacz załącznik 262634

pycha kawusia:tak::tak::tak:
z pierogami u mnie tak samo...albo z garmażerki albo od rodziców:-Draz może sama robiłam:zawstydzona/y:

kojarzycie piosenkę z reklamy Rexony? chodzi za mną cały dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

[video=youtube;YSPkD5uMUjg]http://www.youtube.com/watch?v=YSPkD5uMUjg&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
Madzienka najpierw mleko a potem kawa? ja mialm kiedys taki spieniacz kupiony w markiecie ale zywot jego byl bardzo krotki!!!!

Sunday my nauczylismy się robic różne rodzaje kawek bez ekspresu oglądając na tvn szkołę mistrzów kawy:-D:-D:-D:-D podgrzewasz mleko do temperatury ok.60stop. żeby można było się go napić...spieniasz...przelewasz do szklanki....i wlewasz powoli kawę....prawie zawsze wychodzi 3 warstwowa...czasami jak za szybko wlejemy kawę pomiesza sie od razu....jak lubisz słodką to możesz poslodzic mleczko...ewentualnie jeszcze na spód jakiś syrop smakowy do kawy...pycha

My kupilismy kilka spieniaczy w Ikei(groszowa sprawa0 i służą nam już długo

Maltanka mój P bardzo chętnie serwuje mi różne kawki....tyle że ja z tych niekawowych:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ja lubie mleko o smaku kawy:-D:-D:-D:-D

Szalom my często robimy zakupy w Rampersie, polecam róniez ich stronkę....

Witajcie w klubie..pierogi uwielbiam ale jeść:-):-):-) robic nie:no::no::no::no:korzystam z babć i mamy:tak:

Moja dopiero padła ale nie wiem co ją naszło ryczała jak szalona przed snem:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Sunday ja nie znam, ale tu masz jakieś opinie
http://www.znanylekarz.eu/26648/beta-kondracka/ginekolog/leczna

Ostatnia edycja:
misia to czekamy na piersiowe relacje:-D
madzienka no właśnie mojemu też o coś chodziło przed snem, tyle, że ja wiem o co...
sundey ja nie pomogę, mam jednego gina a reszty to za bardzo nie znam nawet...

Pozdrowienia dla wszystkich babeczek od marz - w wolnej chwili zajrzy do nas;-)

a ja mam dzisiaj gości (niespodziewanych), dobrze, że samochód już oddali, bo trza do biedronki skoczyć:sorry2:

reklama
Do góry