Witajcie w Krainie Deszczowców!
Tak sie cieszę z dzisiejszej pogody że pojęcia nie macie! Uwielbiam Upału za to nie znoszę. Od jutra temperatura ma znowu gwałtownie rosnąć :-(Wiem bo sprawdzałam właśnie prognozę długoterminową, przyjaciółka przyjeżdża na 3 tygodnie i załamałam ją przed chwilą, przez najbliższe 2 tygodnie upały, 35 stopni... Potem nie wiem ale nie wiem też czy chcę wiedzieć ... Także Anaklim raczej puchowych kurtek nie bierz
Tak sie cieszę z dzisiejszej pogody że pojęcia nie macie! Uwielbiam Upału za to nie znoszę. Od jutra temperatura ma znowu gwałtownie rosnąć :-(Wiem bo sprawdzałam właśnie prognozę długoterminową, przyjaciółka przyjeżdża na 3 tygodnie i załamałam ją przed chwilą, przez najbliższe 2 tygodnie upały, 35 stopni... Potem nie wiem ale nie wiem też czy chcę wiedzieć ... Także Anaklim raczej puchowych kurtek nie bierz
My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie
Skierowie wzięliśmy!!!!
Madzieńka, faktycznie wysoka ta Twoja Juleczka! Pewnie po rodzicach? Mój kurdupelek mierzy 87 cm a ma 2 lata i prawie 8 miesięcy!(ale fakt,że jest niska jak na swój wiek).
Fornetko, współczuję tego gadania Staraj się nie przejmować, chociaż bardzo trudno, wiem bo miałam podobnie, czasami wolałam do mamy nie jezdzić. Wytrzymasz! No i dzięki, kochana, że we mnie wierzysz :-)
Mandziula, pierogi! Matko kochana! Ja to z wielkiej miłości jak jesteśmy 8 lat po ślubie pierogi ze 3 razy na urodziny mu zrobiłam, ale to było z mojej strony ogromne poświęcenie Lepienie pierogów to dla mnie dramat, za długo trwa Szczęśliwy byłby jedząc je nawet codziennie, ale niestety. Podziwiam Cię!
Madzienka, kawa wygląda smakowicie. Tak myślałam że to kawa z mlekiem plus spienione mleko, język mi się do monitora wydłużył! My mamy ekspres ciśnieniowy od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że kawa rozpuszczalna teraz mi wcale nie smakuje i nie wiem jak mogłam ją pić przez tyle laT.
Fogia, byłam wczoraj na Dzidziusiowie - dzięki Twojemu suwaczkowi Zrobiłyśmy kolorowe kredki, pochwalę się jeśli wyjdą
Idę młodzieży zaserwować coś do jedzenia bo chyba jakieś takie głodne, patrzą na mnie dużymi oczami chyba mi dzisiaj trochę odbija, wybaczcie
Miłego dnia!
I jeszcze kawa dla wszystkich
Zobacz załącznik 262634
Ostatnia edycja: