reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka, super,że foremki udało Ci się kupić, kasjerka chyba niezłą minę musiał mieć jak Ty z tyloma foremkami. Dzięki za kawkę, ja w realu nie mam kiedy wypić :no::-D.
Pierogi z pasztetową też robię i są pyszne;-):tak:.

reklama
Madzienka ale super kawa!!!!!!!!!Z ekspresu cisnieniowego?? od dluzszego czasu choruje na ekspress jak juz zaczne pracowac to pierwsza rzecz ktora kupie konkretna to wlasnie bedzie ekspress - nawet na raty!!!!!!!:-(
Postaram się być w BUGI!!!Dzieki za foremnki jeszcze raz-stawiam piwo!!!:)

Nieeeeeeee....sami spieniamy mleko dodajemy kawke i mamy pyszna bez ekspresu....

misia super obiadek masz,musze to kiedys zrobic!!!!:-)

Madzienka najpierw mleko a potem kawa? ja mialm kiedys taki spieniacz kupiony w markiecie ale zywot jego byl bardzo krotki!!!!

Ostatnia edycja:
Ja też dołączam się z kawusią... nie taką piękną jak Madzieńki ale z kawusią bo bez niej jakaś ledwo ciepła jestem....

Nelcia mi padła, pośpi i zaraz idziemy na spacerek ;-)

Co do chustowania - ja może spróbuję zostawić z kimś Jula i może uda mi się przyjść z samą Nelinką... ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :-)

Misia wow jak pięknie ta pierś wygląda.... mniam... może i ja się na coś takiego skuszę....

A pierogów z pasztetem nie robiłam nigdy - czy to ocś podobnego jak pierogi z mięsem?

fogiaale masz mądrego syna!!!:-)
tak nieskromnie powiem, że wiem. :-D:-D Tylko żeby jeszcze nie był taki uparty :confused::confused:

A ten Top Gear to jutro i czwartek w Lublinie ma być -w czwartek wyścigi na stadionie.
i w gazecie też o tym pisali :-):-)
A co do aut na imprezie to próbowaliśmy ich namówić na kupno malucha mojego dziadka, który ma ten sam rocznik co auto na wczorajszym pokazie, a jest w o niebo lepszym stanie, ale nie chcieli..... :dry::dry::tak:;-)

j
a na warsztaty z chustowania idziecie z dziecmi???? bo ja Mikołaja zabieram;-);-)
no właśnie nie wiem co zrobić. Wstępnie się dogadaliśmy w domu, że jedziemy wszyscy, miałam zamiar młodego sprzedać M. żeby mieć spokój przy tym chustowaniu ale teraz już sama nie wiem.....

Marta, Fogia foremki kupione!!!!
ogromne dzięki!!! ale będzie radość w piaskownicy :-D

fogia piekny suwaczek!!!dopiero zauważyłam!!! A co do Filipka ze uparty to z jednej strony dobrze ale jeszcze mu pewnie sie zmieni!!!:-)

madzienka dzięki za kawkę:-) małżowy Ci taką serwuje... mój to dobrze, że wodę umie nastawić:-D
misia obiadek pycha, ja mam jeszcze wczorajszy sos, a ta pierś wygląda smacznie, muszę wypróbować:-)
fornetka współczuję, ale nie przejmuj się głupim gadaniem...
sundey to dobrze, że ci przepisali i obyło się bez kolejek, ja z pierogami to tak jak ty w ciągu 4 lat to może raz lepiłam:zawstydzona/y: tak to zawsze mama przy okazji podrzuca:zawstydzona/y:

widzę, że duże spotkanko się szykuje:confused:

a my byliśmy na spacerze, ale trochę wieje, położyłam młodego spać, a temu na gadanie się zbiera :dry: niech siedzi w łóżeczku aż uśnie:dry:

coś miałam jeszcze pisać, ale przez tą pogodę chyba trochę wolniej myślę:sorry2:

reklama
Do góry